The Chameleon написа:Ей.. тоз месец да чакате хамелеон 1 бройка + дилдо 1 бройка ( ЛОЛ :Д )
Абе-това дилдото не беше ли нещо дето се ръга в гъза!
The Chameleon написа:Ей.. тоз месец да чакате хамелеон 1 бройка + дилдо 1 бройка ( ЛОЛ :Д )
Readonly написа:- Какво получило глухото, нямо и сляпо детенце на Коледа?
- Рак!
Varggoth написа:The Grim Reaper написа:Ще ни познаете по това, че сме една група от нещо черно и дългокосо, нещо с нек'фа метълска щампа на себе си най-вероятно, нещо русичко с дупка в гърдите, нещо с пиърсинг на джуката и нек'фа плитка странично на чутурата си, и нещо тъпо, казващо се Виктор.
Истината е, че определението е перфектно. Най-вече пък за тъпото нещо. ;р
Aurora Borealis написа:Varggoth написа:The Grim Reaper написа:Ще ни познаете по това, че сме една група от нещо черно и дългокосо, нещо с нек'фа метълска щампа на себе си най-вероятно, нещо русичко с дупка в гърдите, нещо с пиърсинг на джуката и нек'фа плитка странично на чутурата си, и нещо тъпо, казващо се Виктор.
За жалост, обаче, не става дума за мен
God of Gods написа:Aurora Borealis написа:Varggoth написа:The Grim Reaper написа:Ще ни познаете по това, че сме една група от нещо черно и дългокосо, нещо с нек'фа метълска щампа на себе си най-вероятно, нещо русичко с дупка в гърдите, нещо с пиърсинг на джуката и нек'фа плитка странично на чутурата си, и нещо тъпо, казващо се Виктор.
За жалост, обаче, не става дума за мен
се1 другия виктор не е тъп о.о баси тва да не ви е некво проклятие бе о.о
The Grim Reaper написа:Оукей. Мисля, че е достатъчно студено, та да си дойда със по trVe outfit-а, та ще ни познаете по това, че аз съм нещо такова.
мини руло написа:Как мина снощи?
Readonly написа:- Какво получило глухото, нямо и сляпо детенце на Коледа?
- Рак!