[тея скоби пред тема са яко тъпи]Дързост и Красота , 3642еп.

Нещата от живота
Публикувай отговор
d4rk.1nside
В момента играе: на бизнесчета

Мнение от d4rk.1nside »

Забраниха ми да говора и да поствам теми .
С кво тая тема прави хейта тук по-жалък от този в другите теми ?
Хейта винаги си е бил жалък .. и ненужен .
Се тая , бех написал един пост за музиката , в който обяснявах що подкрепям зеро-блейд , ма се прееба експлоръра и не ми се пише наново .
Иначе верно , вие ного насериозно я зехте тая тема .. успокойте се малко .
Първо , шото вече сички попаднахме в черния лист на Княза и второ , щото тя беше просто поредната-спам-тема-породена-от-тъпеж-в-малките-часове.
остарехме
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

Zero-Blade написа:.....

Евала човек!
Това трябваше да се каже. :)
Макар че в България по различните стилове от house с чалга барабар с pop ги третират с недоверие това не означава че също се отнася и за извън България. :)
А аз нямам намерение да оставам тук.

EDIT:

@Varggoth:

Не мисля че някой в този форум може да спори с Zero-Blade на тема музиката.
От това, което съм чул на ZB съм заключил че той се занимава професионално с електронна музика. :)
Аз все още прохождам в създаването на звуци и свързването им до такава степен да се нарече песен.
Но никой не ме гони - имам време на да науча ел.китарата. :)
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Just a Moment, човек ще си помисли, че женската ти същност си пада по княза... :lol:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
d4rk.1nside

Мнение от d4rk.1nside »

The Chameleon написа:Just a Moment, човек ще си помисли, че женската ти същност си пада по княза... :lol:

От отдавна не съм го писал , ама тоя пост го заслужи :

:lol: :lol: :lol:
остарехме
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

АrchAngel написа:@Varggoth:

От това, което съм чул на ZB съм заключил че той се занимава професионално с електронна музика. :)
Аз все още прохождам в създаването на звуци и свързването им до такава степен да се нарече песен.

О, има кой да спори с него, ти за това не бери грижа... ;р
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
Hangwire

Мнение от Hangwire »

Музиката на Zero - Blade ще се хареса на много малка група хора от този форум.А тези които не са чували дори едно парче,нямат право на мнение. :?
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

Blue написа:Музиката на Zero - Blade ще се хареса на много малка група хора от този форум.А тези които не са чували дори едно парче,нямат право на мнение. :?

Аз съм останал с впечатление, че се харесва на доста хора. Хах, точно като беше изкарал Mad Doctor's Lab си го метнах целия на плейъра :) Не помня как стигах до даскало, деба, ама се изпразвах душевно на всеки трак :Р И, разбира се, Black Magic O.O СУПЕР добър микс ! Уникален! Трябва да ти преслушам новия албумец :Р
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Sardonic Wrath
В момента играе: "живот"
Обратна връзка:

Мнение от Sardonic Wrath »

Varggoth написа:
АrchAngel написа:@Varggoth:

О, има кой да спори с него, ти за това не бери грижа... ;р

Ама, въобще, не се притеснявай.
Negative Frequency Entity.
Zero Endorphine
Обратна връзка:

Мнение от Zero Endorphine »

Миналия не го знам кой е, но ми харесва и по тази причина ще пропусна да го изхейтя, муахах... Но пък за сметка на това мога да хейтна Мозилата, която постоянно ме тормози с някакъв проклет ъпдейт. ^_^ Мога и олигофрените в кафето да напсувам, защото ми се смееха, че не знам как се държи щека (то всъщност щека ли се казва изобщо... о.О) и ме урочасваха...
Сириус, душичке, теб няма да те псувам, защото много те обичам, но съм ти бясна, че искаш да приличаш на Киро Скалата. :Д Алминатора ще го напсувам, че прилича ужасно много на някой познат, но не мога да се сетя на кой. о.О Всъщност прилича на цялата мъжка част на бъдещия 7-ми... Г, В, Б, знам ли, ОУ "Св. Иван Рилски", гр. Перник. Те са много интелигентни момченца иначе, само дето много прекаляват с Пи Си-игричките, тип УоУ и ЦС. (; Това е откровен намек. Стефчо Ноктурно трябва да бъде жестоко напсуван, защото ми се сърди (о.О) и се прави, че го няма в скайп, когато го има в скайп. Та... някой да пише в проклетата тема, защото не знам за какво/кой да пиша. И искам някой да ме изхейти (мразя ги такива думи...), дъ хел! :Д
стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
DennisEverything?
Обратна връзка:

Мнение от DennisEverything? »

Давай,хейти мене :D
А БТВ,аз не мога да хейтя,ако нема причина...Ако вие можете давайте :P

Да,виждам,де...Деа,много ми се спи,бе :o
Изображение | Изображение | Изображение | Изображение
Аватар
Nhaz'Ul
Обратна връзка:

Мнение от Nhaz'Ul »

Експертке по мъката, искаш хейт?
Ми хейт, хейт, хейт, хейт, хейт, хейт. :D Ето ти. Шест хейта. И не говори льошо за Альми. Той само дето прекалява малько с "ВОВ".

Деба и лигнята дето ме е фанала... сега си представям тоновете хейт, които ще се изсипят по мен.
В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
DennisEverything?
Обратна връзка:

†Nhaz'Ul† написа:Експертке по мъката, искаш хейт?
Ми хейт, хейт, хейт, хейт, хейт, хейт. :D Ето ти. Шест хейта. И не говори льошо за Альми. Той само дето прекалява малько с "ВОВ".

Деба и лигнята дето ме е фанала... сега си представям тоновете хейт, които ще се изсипят по мен.

Няма.До като не изхейтиш някой по по-оригинален начин никой да те хейтне свестно :P

116. oceanic air 815 - [Trancemaster 5006 #08] the others :oops:
Аватар
Nhaz'Ul
Обратна връзка:

Мнение от Nhaz'Ul »

Уф, ти па от хейт си станал оранжев. И се научи да пишеш бе.
Руска мъдрост
d4rk.1nside

Мнение от d4rk.1nside »

Ти да не си роднина на Елмо ?
Иначе няма логика да го защитаваш :Д.
остарехме
DennisEverything?
Обратна връзка:

†Nhaz'Ul† написа:Уф, ти па от хейт си станал оранжев. И се научи да пишеш бе.

Again not interesting... :?
А,бе,докато не дойдат мастерите на хейта,нема нищо да стане тука.Е вчера беше интересно.
Аватар
Nhaz'Ul
Обратна връзка:

Мнение от Nhaz'Ul »

Just a Moment написа:

Ти да не си роднина на Елмо ?
Иначе няма логика да го защитаваш :Д.

Еми... на тоя аватар приличам ли на него? Не съм му никакъв, просто Нексъската искаше хейт. А и аз искам.
Orange.Label написа:Again not interesting... Confused

Лол... хейт на хейта.
Руска мъдрост
Zero Endorphine
Обратна връзка:

Мнение от Zero Endorphine »

Наз, за тебе нищо лошо - ми лайкс ю. :Р Благосклонна съм. Но не можеш да хейтиш. ;/ Което е ужасен минус. ^_^
стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
DennisEverything?
Обратна връзка:

Sorrow Expert написа:Наз, за тебе нищо лошо - ми лайкс ю. :Р Благосклонна съм. Но не можеш да хейтиш. ;/ Което е ужасен минус. ^_^

Ти можеш ли?Я да видиме. :P
Е сега некой от Алминаторите или Реконектовете,ако се изцепи,ще видите що е хейт. =)
d4rk.1nside

Мнение от d4rk.1nside »

Добре кво да хейтвам некви персони непознати и единственото 13годишно момиче в форума , което бива обсъждано в сека тема и няма потребител , който да не знае кви са и прашките .. и колко вида има ..

Тва не е злонамерен хейт , моме , + никъде не съм споменал , че си длъжна да хейтиш тоя над тебе.. хейтвай си шо душа ти иска :Д
Ето са с тая закачка току виж си ме хейтизирала мене и е на ти спорче .. но най добре ше е да се яви Хермиона и да се фанете за косите , едно батълче , както некой спомена преди 2-3 дена ^_^
остарехме
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Мнение от THE KING OF TIME »

Та какво казвахте за чалгата?!?
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Публикувай отговор