[тея скоби пред тема са яко тъпи]Дързост и Красота , 3642еп.
-
- В момента играе: на бизнесчета
Забраниха ми да говора и да поствам теми .
С кво тая тема прави хейта тук по-жалък от този в другите теми ?
Хейта винаги си е бил жалък .. и ненужен .
Се тая , бех написал един пост за музиката , в който обяснявах що подкрепям зеро-блейд , ма се прееба експлоръра и не ми се пише наново .
Иначе верно , вие ного насериозно я зехте тая тема .. успокойте се малко .
Първо , шото вече сички попаднахме в черния лист на Княза и второ , щото тя беше просто поредната-спам-тема-породена-от-тъпеж-в-малките-часове.
С кво тая тема прави хейта тук по-жалък от този в другите теми ?
Хейта винаги си е бил жалък .. и ненужен .
Се тая , бех написал един пост за музиката , в който обяснявах що подкрепям зеро-блейд , ма се прееба експлоръра и не ми се пише наново .
Иначе верно , вие ного насериозно я зехте тая тема .. успокойте се малко .
Първо , шото вече сички попаднахме в черния лист на Княза и второ , щото тя беше просто поредната-спам-тема-породена-от-тъпеж-в-малките-часове.
остарехме
- DukeNukem
- Обратна връзка:
Zero-Blade написа:.....
Евала човек!
Това трябваше да се каже.

Макар че в България по различните стилове от house с чалга барабар с pop ги третират с недоверие това не означава че също се отнася и за извън България.

А аз нямам намерение да оставам тук.
EDIT:
@Varggoth:
Не мисля че някой в този форум може да спори с Zero-Blade на тема музиката.
От това, което съм чул на ZB съм заключил че той се занимава професионално с електронна музика.

Аз все още прохождам в създаването на звуци и свързването им до такава степен да се нарече песен.
Но никой не ме гони - имам време на да науча ел.китарата.

Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
-
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
-
-
- Цар
- Обратна връзка:
АrchAngel написа:@Varggoth:
От това, което съм чул на ZB съм заключил че той се занимава професионално с електронна музика. :)
Аз все още прохождам в създаването на звуци и свързването им до такава степен да се нарече песен.
Но никой не ме гони - имам време на да науча ел.китарата. :)
О, има кой да спори с него, ти за това не бери грижа... ;р
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
Blue написа:Музиката на Zero - Blade ще се хареса на много малка група хора от този форум.А тези които не са чували дори едно парче,нямат право на мнение.
Аз съм останал с впечатление, че се харесва на доста хора. Хах, точно като беше изкарал Mad Doctor's Lab си го метнах целия на плейъра

The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
-
- В момента играе: "живот"
- Обратна връзка:
Varggoth написа:АrchAngel написа:@Varggoth:
От това, което съм чул на ZB съм заключил че той се занимава професионално с електронна музика. :)
Но никой не ме гони - имам време на да науча ел.китарата. :)
О, има кой да спори с него, ти за това не бери грижа... ;р
Ама, въобще, не се притеснявай.
Negative Frequency Entity.
-
- Обратна връзка:
Миналия не го знам кой е, но ми харесва и по тази причина ще пропусна да го изхейтя, муахах... Но пък за сметка на това мога да хейтна Мозилата, която постоянно ме тормози с някакъв проклет ъпдейт. ^_^ Мога и олигофрените в кафето да напсувам, защото ми се смееха, че не знам как се държи щека (то всъщност щека ли се казва изобщо... о.О) и ме урочасваха...
Сириус, душичке, теб няма да те псувам, защото много те обичам, но съм ти бясна, че искаш да приличаш на Киро Скалата. :Д Алминатора ще го напсувам, че прилича ужасно много на някой познат, но не мога да се сетя на кой. о.О Всъщност прилича на цялата мъжка част на бъдещия 7-ми... Г, В, Б, знам ли, ОУ "Св. Иван Рилски", гр. Перник. Те са много интелигентни момченца иначе, само дето много прекаляват с Пи Си-игричките, тип УоУ и ЦС. (; Това е откровен намек. Стефчо Ноктурно трябва да бъде жестоко напсуван, защото ми се сърди (о.О) и се прави, че го няма в скайп, когато го има в скайп. Та... някой да пише в проклетата тема, защото не знам за какво/кой да пиша. И искам някой да ме изхейти (мразя ги такива думи...), дъ хел! :Д
Сириус, душичке, теб няма да те псувам, защото много те обичам, но съм ти бясна, че искаш да приличаш на Киро Скалата. :Д Алминатора ще го напсувам, че прилича ужасно много на някой познат, но не мога да се сетя на кой. о.О Всъщност прилича на цялата мъжка част на бъдещия 7-ми... Г, В, Б, знам ли, ОУ "Св. Иван Рилски", гр. Перник. Те са много интелигентни момченца иначе, само дето много прекаляват с Пи Си-игричките, тип УоУ и ЦС. (; Това е откровен намек. Стефчо Ноктурно трябва да бъде жестоко напсуван, защото ми се сърди (о.О) и се прави, че го няма в скайп, когато го има в скайп. Та... някой да пише в проклетата тема, защото не знам за какво/кой да пиша. И искам някой да ме изхейти (мразя ги такива думи...), дъ хел! :Д
стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
-
- Обратна връзка:
Експертке по мъката, искаш хейт?
Ми хейт, хейт, хейт, хейт, хейт, хейт.
Ето ти. Шест хейта. И не говори льошо за Альми. Той само дето прекалява малько с "ВОВ".
Деба и лигнята дето ме е фанала... сега си представям тоновете хейт, които ще се изсипят по мен.
Ми хейт, хейт, хейт, хейт, хейт, хейт.

Деба и лигнята дето ме е фанала... сега си представям тоновете хейт, които ще се изсипят по мен.
В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
Руска мъдрост
-
- Обратна връзка:
†Nhaz'Ul† написа:Експертке по мъката, искаш хейт?
Ми хейт, хейт, хейт, хейт, хейт, хейт.Ето ти. Шест хейта. И не говори льошо за Альми. Той само дето прекалява малько с "ВОВ".
Няма.До като не изхейтиш някой по по-оригинален начин никой да те хейтне свестно

116. oceanic air 815 - [Trancemaster 5006 #08] the others

-
Ти да не си роднина на Елмо ?†Nhaz'Ul† написа:Експертке по мъката, искаш хейт?
Ми хейт, хейт, хейт, хейт, хейт, хейт.Ето ти. Шест хейта. И не говори льошо за Альми. Той само дето прекалява малько с "ВОВ".
Иначе няма логика да го защитаваш :Д.
остарехме
-
- Обратна връзка:
Just a Moment написа:Ти да не си роднина на Елмо ?†Nhaz'Ul† написа:Експертке по мъката, искаш хейт?
Иначе няма логика да го защитаваш :Д.
Еми... на тоя аватар приличам ли на него? Не съм му никакъв, просто Нексъската искаше хейт. А и аз искам.
Orange.Label написа:Again not interesting... Confused
Лол... хейт на хейта.
В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
Руска мъдрост
-
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
-
Добре кво да хейтвам некви персони непознати и единственото 13годишно момиче в форума , което бива обсъждано в сека тема и няма потребител , който да не знае кви са и прашките .. и колко вида има ..
Тва не е злонамерен хейт , моме , + никъде не съм споменал , че си длъжна да хейтиш тоя над тебе.. хейтвай си шо душа ти иска :Д
Ето са с тая закачка току виж си ме хейтизирала мене и е на ти спорче .. но най добре ше е да се яви Хермиона и да се фанете за косите , едно батълче , както некой спомена преди 2-3 дена ^_^
Тва не е злонамерен хейт , моме , + никъде не съм споменал , че си длъжна да хейтиш тоя над тебе.. хейтвай си шо душа ти иска :Д
Ето са с тая закачка току виж си ме хейтизирала мене и е на ти спорче .. но най добре ше е да се яви Хермиона и да се фанете за косите , едно батълче , както некой спомена преди 2-3 дена ^_^
остарехме
-
- Обратна връзка: