The Power Within
Ю Ги О всъщност е лека версия на Меджик дъ Гатеринг. Интересно е, играл съм доста. Има мислене, има стратегия и е доста увлекателно. Гледал съм и анимето, то също ми хареса макар и да няма много зачитане на правилата на самата игра в него. на 18 съм, сега пак ще си инстална Юги-то и ще си джиткам е един авер (също на 18). Обиждайте сега. Кратени.
Пич успех с играта, въпреки че се съмнявам да я завършиш.
-
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
http://thepowerwithin.hit.bg/TPW.zip
Това е много ранно демо на играта от преди поне 3 месеца.
В момента играта е на много по-високо ниво.
Не бъди прекалено критичен. Сигурен съм, че и това не можеш да направиш.

The power within me...

- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Shady написа:Ю Ги О всъщност е лека версия на Меджик дъ Гатеринг. Интересно е, играл съм доста. Има мислене, има стратегия и е доста увлекателно. Гледал съм и анимето, то също ми хареса макар и да няма много зачитане на правилата на самата игра в него. на 18 съм, сега пак ще си инстална Юги-то и ще си джиткам е един авер (също на 18). Обиждайте сега. Кратени.
И на мен ми харесва,както и MTG.Приятна и лекичка.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
SoulRaiser написа:http://thepowerwithin.hit.bg/TPW.zip
lol.Браво бе.Мислех го за по голяма боза.Добре си се справил.Хората теглете.Супер е.Браво

Use Google Sucker

-
- Обратна връзка:
Погледите на тези момчета и момичета от снимките, очите им бяха, като на БОЛНИ животни! Независимо дали си по-малък от тях или по-голям, не те ли е гнус да се индентифицираш с тях?
За анимето по Ю-Ги-О ми е най-тъжно да говоря, точно защото съм аниме фен. 80% от продукцията, която излиза на японския пазар е в пъти по-добра, по-скъпо направена и по-качествена.
Сюжетът е дебилен, а артът отвратително грозен. (Да не говорим, че всъщност не е самостоятелен продукт, а само част от рекламната кампания.)
Въпреки това обаче, заради тъпата игра, това заглавие пръдължава да е неадекватно популярно по света.
SoulRaiser, няма лошо в това, че си разнообразяваш живота с програмистки и дизайнерски забавления (е, да имитираш вече създаден арт, не е кой знае какво дизайнерско предизвикалество
), но трябва да си наясно, в аниме/манга средите Ю-Ги-О е синоним на пошлост, комерсиализъм от най-примитивен тип и прочее чалгарщини (в далекоизточен вариант).
Що не си избра някъква друга тематика?

За анимето по Ю-Ги-О ми е най-тъжно да говоря, точно защото съм аниме фен. 80% от продукцията, която излиза на японския пазар е в пъти по-добра, по-скъпо направена и по-качествена.
Сюжетът е дебилен, а артът отвратително грозен. (Да не говорим, че всъщност не е самостоятелен продукт, а само част от рекламната кампания.)
Въпреки това обаче, заради тъпата игра, това заглавие пръдължава да е неадекватно популярно по света.
SoulRaiser, няма лошо в това, че си разнообразяваш живота с програмистки и дизайнерски забавления (е, да имитираш вече създаден арт, не е кой знае какво дизайнерско предизвикалество

Що не си избра някъква друга тематика?
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
is that Salvador Dalí is not crazy.
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- Обратна връзка:
Пробвах ти демото,пич.Основното меню много напдобява това от игрите на конами.Направи нещо малко по-така.Отстрани,където пише battlephase туй-онуй е станало грозно според мен.
п.п.Ще е хубаво да има нещо като hot seat функция,двама играчи от един компьтър да ограят еинс рещу друг,като се редуват.
п.п.Ще е хубаво да има нещо като hot seat функция,двама играчи от един компьтър да ограят еинс рещу друг,като се редуват.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Sagara-Kun написа:Пробвах ти демото,пич.Основното меню много напдобява това от игрите на конами.Направи нещо малко по-така.Отстрани,където пише battlephase туй-онуй е станало грозно според мен.
е то нали единия се ше вижда картите на другия

Гласувайте за ЦоД 4!!!Стига с тоя УоУ мама му стара...
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- Обратна връзка:
warhammer87 написа:Sagara-Kun написа:Пробвах ти демото,пич.Основното меню много напдобява това от игрите на конами.Направи нещо малко по-така.Отстрани,където пише battlephase туй-онуй е станало грозно според мен.
е то нали единия се ше вижда картите на другия
Е да,но пак яе си е фън.Etherlords 2,която е по mtg има тази опция.Не е чак толква зле.На Heroes също.Друго си е с френд на един комп да се разбивате

-
- Обратна връзка:
- Mad Hatter
- Обратна връзка:
Демото го очаквах да е доста по-зле, но все пак браво за хвърления труд.
Един голям съвет от мене. Внимавай с backup-овете щото едни пичове (в по-ранен пост го споменах) се бяха заели да направят пак игра по ю-ги-о и изглеждаше доста по-обещаваща (лично виждане), но едно прецакване на компа им фърли работата на мътните и се отказаха. Но инак браву

Един голям съвет от мене. Внимавай с backup-овете щото едни пичове (в по-ранен пост го споменах) се бяха заели да направят пак игра по ю-ги-о и изглеждаше доста по-обещаваща (лично виждане), но едно прецакване на компа им фърли работата на мътните и се отказаха. Но инак браву

http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
A.k.A PROTOSOON
-
- Обратна връзка:
Е надали ще е тази година. Искам да добавя 3D, и за сега се справям що годе добре. Успях да обърна Yu-Gi-Oh! The Dawn of Destiny отчасти в ресурси и извлякох няколко полезни триизмерни модели и скриптове (reverse engineering му викат).
Ако стане, това ще е най-интересната Yu-Gi-Oh! игра за РС излизала до сега.
Ако стане, това ще е най-интересната Yu-Gi-Oh! игра за РС излизала до сега.
The power within me...