zlostar написа:сините са в heavеn pics или нещо такова, използваш зелени да ги освободиш(да разчистиш до тях)
Мерси много,ама как го минаваш онова място с гейзерите в пещерата на сините
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."
zlostar написа:desso написа:zlostar написа:сините са в heavеn pics или нещо такова, използваш зелени да ги освободиш(да разчистиш до тях)
ами играя е с джойстик управлението е много лесно .... минах го от първи път само изгорих едно две келешчета.
desso написа:zlostar написа:desso написа:zlostar написа:сините са в heavеn pics или нещо такова, използваш зелени да ги освободиш(да разчистиш до тях)
ами играя е с джойстик управлението е много лесно .... минах го от първи път само изгорих едно две келешчета.
споко минах ги вече,ся съм на проклетите джуджета,тъкмо зех последния казан-The Arcanium Smelter.Тез джуджета са баси здравите копелета,че кат пият бира са убииствени
FATHER TUCKER написа:Е браво народеима ли смисъл да си ъпдейтвам оръжията или по добре да не ги ъпдейтвам??
я дайте съвет за героя.
desso написа:Nonemed написа:То през цялото време трябва да ги държиш под контрол иначе автоматично се връщат ако това го правиш и пак не става тогава нямам идея.
П.П Превъртях играта... cool!!!!!
Аз преди 4 часа мякъде я врътнах,мноо як край:)
Jason написа:desso написа:Nonemed написа:То през цялото време трябва да ги държиш под контрол иначе автоматично се връщат ако това го правиш и пак не става тогава нямам идея.
П.П Превъртях играта... cool!!!!!
Аз преди 4 часа мякъде я врътнах,мноо як край:)
Ъмм как се превърта?Щото аз вече нямам куестове повече .. последния ми беше да убия оня паладин William и след тва нищо само обикалям?
Jason написа:всичкото съм го направилнз в смисъл има ли някъкво филмче или нещо от сорта с което да се разбира че съм превъртял играта или така просто си продължаваш да си обикаляш?