1.Уча за кулинар (готвач) о и за сервитьор в Тоха.
2.Нормален софийски дришльо съм
3.Преди се развличах с някои PC игри-Фифа и няколко куест игри,но вече не играя нищо
4.Станах киноман,но много малко филми ми харесват.Любим жанр:криминален,трилър,мистерия,комедия и екшън,мразя романтични комедий ...
5.Обичам почти всякакъв тип музика хип-хоп (не български(освен Ъпсърт) то няма де...), денс,малко поп,малко хаус,много малко метъл . Общо взето нямам изразен стил в музиката повече клоня към хип-хопа,но като се замисля от доста дълго време не съм слушал никакъв рап
6.Мразя сервирането практика и самата учителка, за това всеки петък не ходя на училище (бил съм 3 петъка на училище от началото на 2-я срок...) ,но утре ще отида,за да ме оформи надявам се да мина от 3-те ми посещения там имам 3 оценки и 3те несправедливи и 3те пъти се карахме и с кеф ми идеше да и забия вилица във врата (поне си мечтая)
7.Нямам търпение да завърша догодина и да науча новината,че отменят матурите с още 1 година
8.Мразя адската жега,предпочитам,когато вали или е мрачно
9.И аз имам претенций,че пиша грамотно
10.Някой ден искам да замина за Англия и да гледам мач на живо на Манчестър Юнайтед на Олд Трафорд срещу Ливърпул (доста ги мразя) (тъпа мечта,ама този отбор ми е слабост от дете)
--------------------
10 е толкова малко ...
--------------------
*А бе имам и куче немска овчарна 5 години казва се РЕКС естествено,а брат ми толкова беше против това име щото всяка 2ра немска овчарка е Рекс,ама накрая си остана Рекс
Казвам се Димитър (но мразя да ми викат така) и съм на 17 години е сега август живот и здраве правя 18
Оу някои интересни факта свързани с името ми, ами от 1ви до 8ми клас учих в училище на име "Хаджи Димитър",живея в квартал "Хаджи Димитър" и надушвам конспирация
А сега лигавите:
1.Здрасти баце
2.Кажи 'що сакаш?
3.Ми къ мислиш ти?
4.В Русия съм,в русия съм мдара дудам
5.Къде отиваш ти моУже би?На работа едва ли не?
6.Кви са па тия челси,тия на вързано куче 'леб не мо'ат да дадат
7.Краси Радков е номер 1
8.Курец за Ливърпул
9.Най-добрия сериал,който съм гледал е Prison Break(любим актьор ми стана William Fichtner) след това Grey's anatomy и сега ме радва много доктор House.(за това сериозно говора)
10.Човека дето най-ме радва в тоя форум е Кире Гръчата
-------------------
*Sometimes things happen that are just out of your control