ЕЙ ЗАТАПИ МЕ С 10 БАНДИ!!! ТРЕБЕ ТЕ ПОКАНИМЕ У СЕКТАТА, СЛУШАШ ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКИТЕ НАС ВЗЕТИ ЗАЕДНО!!!Fgsfds написа:dumbest.reply.ever.
Thyrfing, Kalmah, Finntroll, Helheim, Doomsword, Trollfest, Aura Noir, Ringnevond.
Какво всъщност е метал?
- martinkfreеman
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
Тва го написах просто за да видя кво ще напишеш обратно
Не мразя емотата, само ме дразни отношението им към живота (поне от тези които съм срещал и виждал). Иначе ти си пич ако изключим факта че си емо
Бъзикам се пич си брат.
Бъзикам се пич си брат.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
-
Aura Noir
I HAVE CAPS LOCK BUTTON ALSO!martinkfreеman написа:ЕЙ ЗАТАПИ МЕ С 10 БАНДИ!!! ТРЕБЕ ТЕ ПОКАНИМЕ У СЕКТАТА, СЛУШАШ ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКИТЕ НАС ВЗЕТИ ЗАЕДНО!!!Fgsfds написа:dumbest.reply.ever.
Thyrfing, Kalmah, Finntroll, Helheim, Doomsword, Trollfest, Aura Noir, Ringnevond.
Кво искаш? Всички банди който знам ли да изброя?
Не си срещал правилните!Johnny Rico написа:Тва го написах просто за да видя кво ще напишеш обратноНе мразя емотата, само ме дразни отношението им към живота (поне от тези които съм срещал и виждал). Иначе ти си пич ако изключим факта че си емо
![]()
Бъзикам се пич си брат.
Отдавна те знам във форума и знам, че си точен човек.
Сериозно погледнато, и емото си е жанр като жанр - има ги и отличните групи, има ги и средните, има я и шлаката. Просто факта, че е "на гребена на вълната" на корпоративната машина, която скача от жанр на жанр, изрива всичките групи най-отгоре на явен показ, без да подбира. Ще отмине, както винаги. Ще останат само стойностните.
Не съм сигурен, че "емото"е повод за отношение към живота - т.е. от жанр в музиката се е изродило и в нарицателно за "някакъв" лайфстайл, който обаче е толкоз широкообхватен, колкото и музика, с която е обвързан - и страничния поглед започва да робува на клишета.
Come, my raven, it could be a lark.
-
тъп гъз
- Обратна връзка:
Да.Fgsfds написа:I HAVE CAPS LOCK BUTTON ALSO!martinkfreеman написа:ЕЙ ЗАТАПИ МЕ С 10 БАНДИ!!! ТРЕБЕ ТЕ ПОКАНИМЕ У СЕКТАТА, СЛУШАШ ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКИТЕ НАС ВЗЕТИ ЗАЕДНО!!!Fgsfds написа:dumbest.reply.ever.
Кво искаш? Всички банди който знам ли да изброя?
Говоря за извратеното, явно отново, отношение на разни дечурлига към "емо"-то... Не ми требе да се занимавам с тая музика, но децата обичат да се правят на яко умни и да се свиват в ъгъла, като първите сдуханяци и да не споделят никому за неволите си, като по тоя начин доказват примерно колко са силни. И да намират "смисъл" в това да стоят напълно беззащитни и да ги тормози всичко, което им се случва до край... тъпо е. А се взимат на сериозно.
Нека не обиждам твоето течение, щото явно се чувстваш, а и си част от него. Съдя дечицата, дето се държат по гореописания начин... Самия им манталитет. То това е и най-важното, какъв манталитет имаш, пък това ква музика слушаш или към кое "течение" приспадаш, няма никво значение... Навсякъде има тъпанари.
П.П.
Нека не обиждам твоето течение, щото явно се чувстваш, а и си част от него. Съдя дечицата, дето се държат по гореописания начин... Самия им манталитет. То това е и най-важното, какъв манталитет имаш, пък това ква музика слушаш или към кое "течение" приспадаш, няма никво значение... Навсякъде има тъпанари.
П.П.
Не знам дали той го иска, обаче усещам огроооомното ти желание сам да го направиш.Fgsfds написа:Кво искаш? Всички банди който знам ли да изброя?
За сичко горе си прав си брат, а за отношението към живота - сички емота дето съм срещал поставят депресията и самоуубийството в култ, та се чудя защо живеят тогава...да си резнат вените и да се приключи. Ама тва и си е редукционизъм и генерализация от моя страна тъй че....Firzen написа:Не си срещал правилните!Johnny Rico написа:Тва го написах просто за да видя кво ще напишеш обратноНе мразя емотата, само ме дразни отношението им към живота (поне от тези които съм срещал и виждал). Иначе ти си пич ако изключим факта че си емо
![]()
Бъзикам се пич си брат.(Или си - мен?)
Отдавна те знам във форума и знам, че си точен човек.Усетих, че е бъзик-провокация.
Сериозно погледнато, и емото си е жанр като жанр - има ги и отличните групи, има ги и средните, има я и шлаката. Просто факта, че е "на гребена на вълната" на корпоративната машина, която скача от жанр на жанр, изрива всичките групи най-отгоре на явен показ, без да подбира. Ще отмине, както винаги. Ще останат само стойностните.
Не съм сигурен, че "емото"е повод за отношение към живота - т.е. от жанр в музиката се е изродило и в нарицателно за "някакъв" лайфстайл, който обаче е толкоз широкообхватен, колкото и музика, с която е обвързан - и страничния поглед започва да робува на клишета.
Cheer up Emo Kid
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
-
долу_админа
- martinkfreеman
-
долу_админа