Форумен UEFA CL турнир XVIII [Immortality !!! ]
- Букмейкара
- † iMMortality †
потвърждавам. слабо си игра, но въпреки това за моето ниво-прилично силно! Лошото е че накрая схванах как се играе тая игра† iMMortality † написа:iMMortality(Bayern Munchen) |3-2| FELIX(Milan)
Добър мач,но според мен аз играх слабо...Добре,че Харгрийвс се разписа 2 пъти от далечко и ми даде победата
Успех
-
Alan_Smith
- Обратна връзка:
-
Alan_Smith
- Обратна връзка:
-
Alan_Smith
- Обратна връзка:
- Бижутера
- Обратна връзка:
опитахме се да играем с Ronimessi,но връзката лагваше преди започването на мача.
единия път той правеше играта,втория път аз,но точно преди началото на мача връзката се разпадаше.
изключихме и антивирусни и файъруоли,но проблема остана.
искам да попитам в това положение какво да правим?
единия път той правеше играта,втория път аз,но точно преди началото на мача връзката се разпадаше.
изключихме и антивирусни и файъруоли,но проблема остана.
искам да попитам в това положение какво да правим?
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
Krissan 0:3 Piggsy (служебно)
От следващия турнир джойстика е забранен за игра.Който иска да играе с джойстик да си купи прлейстейшън или геймбой
тва е PC и се играе с клавиатура ! Или всички ше играеме с клавиатура или всички ще играеме с дойстик![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Играл съм с дойстик и много добре знам че с него е много по удобно и когато докоснеш едно копче то изпълнява каквото кажеш веднага и всичко е много по маневрено
От следващия турнир джойстика е забранен за игра.Който иска да играе с джойстик да си купи прлейстейшън или геймбой
тва е PC и се играе с клавиатура ! Или всички ше играеме с клавиатура или всички ще играеме с дойстик
Играл съм с дойстик и много добре знам че с него е много по удобно и когато докоснеш едно копче то изпълнява каквото кажеш веднага и всичко е много по маневрено
-
Alan_Smith
- Обратна връзка:
-
Alan_Smith
- Обратна връзка:
Еми след като го обърнах от 0:3 на 3:3 , човека се изнерви и реши че джойстика виновенKrissan написа:Krissan 0:3 Piggsy (служебно)
От следващия турнир джойстика е забранен за игра.Който иска да играе с джойстик да си купи прлейстейшън или геймбой![]()
![]()
![]()
тва е PC и се играе с клавиатура ! Или всички ше играеме с клавиатура или всички ще играеме с дойстик
P.S Аз иначе за кво съм го взел тоя пад , да го гледам ли
- Букмейкара
Еми Крис не се обиждай ама работата става ,като тази на Хамбургер.Нямаха победа 20 мача и накрая вратите се оказаха виновни заради това ,че са по-малки с 2-3 см и взеха ,че ги смениха
Странно е ,обаче че после напарвиха 4 поредни победи и взеха ,че се разиграха.Щом е въведен джойстика не виждам какво пречи.Нито е бъг,нито е чийт.Всичко добри играчи играят с джойстик.Аз лично съм дъпво с него понеже моя джойстик няма достатъчно копчета и Q и се губи.

Ми така е , кой с квото е свикнал , а и джойстика не прави никви магии
МОже би аз съм добър в защита и затова се чудиш толкова , ама както виждаш атаката не е с нищо по различно , щото в защита съм може би по-добър....Все пак те моля да не слагаш такава забрана , щото искам да играя тук , мисля че тоя форум прави най-добрите турнири......А и аз никъде не съм срещал такава забрана ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
-
Alan_Smith
- Обратна връзка:
-
mafiota_macho