Форумен UEFA CL турнир XVIII [Immortality !!! ]

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Публикувай отговор

Искате ли следващия турнир да бъде първенство ?

Да
16
37%
Да, но само веднъж за проба
18
42%
Не, искам турнир
9
21%

Общо гласове: 43

Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Реван 1-7 Романсе

Буквално ми еба майката.Баси защитата ,баси чудото всеки пас му минавше и анри вкарваше.След 4 гол се натварих и трябваше да ме бие с двуцифрен резултат.
Изображение
Аватар
† iMMortality †

Мнение от † iMMortality † »

iMMortality(Bayern Munchen) |3-2| FELIX(Milan)
Добър мач,но според мен аз играх слабо...Добре,че Харгрийвс се разписа 2 пъти от далечко и ми даде победата :lol:
† Harbinger of Death †
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

† iMMortality † написа:iMMortality(Bayern Munchen) |3-2| FELIX(Milan)
Добър мач,но според мен аз играх слабо...Добре,че Харгрийвс се разписа 2 пъти от далечко и ми даде победата :lol:
потвърждавам. слабо си игра, но въпреки това за моето ниво-прилично силно! Лошото е че накрая схванах как се играе тая игра :cry:
Успех
Alan_Smith
Обратна връзка:

Мнение от Alan_Smith »

Team:Barcelona
Изображение
Alan_Smith
Обратна връзка:

Мнение от Alan_Smith »

Ха, в много лесна група се паднах :D
Изображение
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Barcelona e достигнала лимита си избери си друг отбор :wink:
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

дам, винаги!
Са ще играем с Алан! Леле, първия ми мач май с него откакто го знам че ми е от даскалото. Супер яко! :wink:
Alan_Smith
Обратна връзка:

Мнение от Alan_Smith »

Пишете ме с Челси :?
Изображение
Аватар
Бижутера
Обратна връзка:

Мнение от Бижутера »

опитахме се да играем с Ronimessi,но връзката лагваше преди започването на мача.
единия път той правеше играта,втория път аз,но точно преди началото на мача връзката се разпадаше.
изключихме и антивирусни и файъруоли,но проблема остана.
искам да попитам в това положение какво да правим?
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

Хубав мач сега спретнахме с Алан

ФЕЛИКС-3
Алан-3

Поведе с 2 гола, но допусна изравняване, а дори за минути и поведох, но бързо ме свали. Хетрик за Шева срещу бившия му отбор. Чудна работа е това футбола ей. За пари хората стават вампири! :cry:
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Krissan 0:3 Piggsy (служебно)

От следващия турнир джойстика е забранен за игра.Който иска да играе с джойстик да си купи прлейстейшън или геймбой :x :x :x
тва е PC и се играе с клавиатура ! Или всички ше играеме с клавиатура или всички ще играеме с дойстик :!:

Играл съм с дойстик и много добре знам че с него е много по удобно и когато докоснеш едно копче то изпълнява каквото кажеш веднага и всичко е много по маневрено
Alan_Smith
Обратна връзка:

Мнение от Alan_Smith »

Immortality 4 - 4 Alan Smith

Някой ще ми обяснили как се пази резултат :D

Шевченко(евробоеца :D ) много луд :) Сега пак поведох 3 1 и после ме поведе 4 3.Изравних в 90-тата след страхотна тупалка на Есиен.Спря на гърди и намери топката от въздуха, която обра паяжините :D
Изображение
Alan_Smith
Обратна връзка:

Мнение от Alan_Smith »

Krissaн, има ли значение ? Човека да го изхвърли ли ?
Изображение
Аватар
Piggsy ™

Мнение от Piggsy ™ »

Krissan написа:Krissan 0:3 Piggsy (служебно)

От следващия турнир джойстика е забранен за игра.Който иска да играе с джойстик да си купи прлейстейшън или геймбой :x :x :x
тва е PC и се играе с клавиатура ! Или всички ше играеме с клавиатура или всички ще играеме с дойстик :!:
Еми след като го обърнах от 0:3 на 3:3 , човека се изнерви и реши че джойстика виновен :roll: Няма да успорвам тая забрана , но ми е кофти , че от следващият турнир съм аут , защото играя с джойстик от фифа 06 насам и съм забравил да играя с клавиатура :cry:

P.S Аз иначе за кво съм го взел тоя пад , да го гледам ли :?
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

еми аз лично съм зад Крис, но пък и аз имам пад и съм много смешен с него... човек да не каже че изобщо съм това аз

леле, аланеее... егаси странното-и твоя мач с мене и твоя мач с Имортали се Х правят!
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Еми Крис не се обиждай ама работата става ,като тази на Хамбургер.Нямаха победа 20 мача и накрая вратите се оказаха виновни заради това ,че са по-малки с 2-3 см и взеха ,че ги смениха :lol: Странно е ,обаче че после напарвиха 4 поредни победи и взеха ,че се разиграха.Щом е въведен джойстика не виждам какво пречи.Нито е бъг,нито е чийт.Всичко добри играчи играят с джойстик.Аз лично съм дъпво с него понеже моя джойстик няма достатъчно копчета и Q и се губи.
Изображение
Аватар
Piggsy ™

Мнение от Piggsy ™ »

Ми така е , кой с квото е свикнал , а и джойстика не прави никви магии :wink: МОже би аз съм добър в защита и затова се чудиш толкова , ама както виждаш атаката не е с нищо по различно , щото в защита съм може би по-добър....Все пак те моля да не слагаш такава забрана , щото искам да играя тук , мисля че тоя форум прави най-добрите турнири......А и аз никъде не съм срещал такава забрана :roll:
Alan_Smith
Обратна връзка:

Мнение от Alan_Smith »

Piggsy е един от старите играчи тука, така че не виждам причина за подобна забрана.Нека да продължи участието си в турнира :)
Изображение
mafiota_macho

Мнение от mafiota_macho »

Mafiota

team:Lyon

Аватар
Pileto
Обратна връзка:

Мнение от Pileto »

Съгласен съм с Криссан и смятам, че нетрябва да се играе с джойстик.
Може да не прави магии, обаче е в пъти по-лесно, ако се научиш да играеш с такъв. :roll:
Яко подписи...х
Публикувай отговор