ArenaBG.com Dead? Is This The End ?
Ei pi4 samo ne6to da ti kaza ne se otnasia da se obizadme i az ot 4uzbina imam dostap do arenabg.com samo 4e az ia otvariam prez proxy saitovete koito 6te dali po forumite daze i foruma otvariam i 4eta temi svaliam si bez problem ne6to koeto do onzi den ne mozex da pravia i si teglia sas 1000 kilo baita vav sekunda igra moze i po malko no pak e po dobre, 4e vav arena ima mnogo potrebiteli imam dostap ot proxy-to vav avatarbg.info i ot tova proxy otvariam i drugi balgarski torent trakeri koito ne se otvariat ot 4uzbina. O4akvam skoro i zamunda da se opravi 4e prez proxy-to da moga de teglia i ot tam taka, 4e derzaite hora i svaliaite na volia koi kolkoto moze da pobere na komputera si nie obiknovennite potrebiteli otnovo pokazaxme, 4e gdbop gospodata ne mogat da ni sprat da svaliame ot internet bezplatno i moga da kaza samo o6te edno ne6to arenabg.com i zamunda sa nomer 1 i download forevar.
http://www.kalin.org:1111/ за БТК user-ите
Where tHere is Light,There isdarkness..
Where there is smoke,There is fire...
Where there's a god,There is DeadElf
Where there is smoke,There is fire...
Where there's a god,There is DeadElf
Дано ГДБОП четат защото имам нещо за казване: Да ги еба в газа шибаните педерази смотани кирливи ебани. Много поздрави на майките им и на цялата им женска рода. Дано пукнат всичките смотлиовци от ГДБОП. Нека го духат под вода докато изсъхне. Искам си торентите. Искам дата и замунда и арена и квото дойде още. Как може да са такива педерази грозни кирливи. Да ги еба в ушите.
P.S. Sorry за отпришените емоции ама това е нечувано. Не стига че само арена остана ми и нея щели да затварят.
P.S. Sorry за отпришените емоции ама това е нечувано. Не стига че само арена остана ми и нея щели да затварят.
- Найн Инч Нейлс
- В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
- Обратна връзка:
Нищо немогат да затворят!!!Повтарям казаното от теб!Те по тази логика трябва да забранят интернета ве.... не компютрите направо да забранят!Само така могат да спрат арена...нека дойде да ми вземе компютъра дето с стотинки съм сабирал да купа че го застрелям като куче ич не ми е!!!на 26 съм да не си мислите че говори някое лапе... както и да е аре чао.Dumbaldor написа:Дано ГДБОП четат защото имам нещо за казване: Да ги еба в газа шибаните педерази смотани кирливи ебани. Много поздрави на майките им и на цялата им женска рода. Дано пукнат всичките смотлиовци от ГДБОП. Нека го духат под вода докато изсъхне. Искам си торентите. Искам дата и замунда и арена и квото дойде още. Как може да са такива педерази грозни кирливи. Да ги еба в ушите.
-
Torrents Fan
Абе те не я затвориха ...ама я убиха.Да убиха я.
Но проблемо с влизанио и теглянио от арениобгио.комио
Вярно е:) Но остава въпроса какво ще теглиме.Факт е че арената от 100% капацитет се свлече на 10% (според власт имащите това е допустима граница).
---------------------
С други думи ...не ти забраняваме да си караш колата но ти е забранено да си купуваш гориво.Е те такова нещо направиха.
Ясен бях ...кой разбрал разбрал.
Остава само надеждата нещата да се променят с времето ..но ако остане както е сега арената ще пукне от самосебе си макс до месец.
Но проблемо с влизанио и теглянио от арениобгио.комио
Вярно е:) Но остава въпроса какво ще теглиме.Факт е че арената от 100% капацитет се свлече на 10% (според власт имащите това е допустима граница).
---------------------
С други думи ...не ти забраняваме да си караш колата но ти е забранено да си купуваш гориво.Е те такова нещо направиха.
Ясен бях ...кой разбрал разбрал.
Остава само надеждата нещата да се променят с времето ..но ако остане както е сега арената ще пукне от самосебе си макс до месец.
-
----------