Др . Ливайн...
Wings_West написа:assd2 написа:за всички тъпаци, които ми говорят как трябвало да ме нашляпат мама и тати
Пич, забележи подчертаното! Според мен това е достатъчно определение за теб, дори и на 20т да си, май все още с голяма сила в теб живее ............ познай какво? По-добре, вместо да седиш и да търсиш звезди, вземи направи нещо разумно. Не ме карай пред целия форум да ти опиша скучния живот!:)
еми скучен е какво да се прави, един ден живееш, друг не живееш...
и второ не говори за майака ми, защото тя.. автомобилна катастрофа, ако разбираш какво имам в предвид, така че мога и да пребия някой на тази тема, както се е случвало... трайте си просто, защото не знаете кога може да си изядете боя от някого (не говоря за мен, а по принцип)
лека вечер
- <GLaDiaToR>
- Pеnnywise9198
Ще се постарая това да е последния ми пост в тази абсурдна тема и ще се позволя да плагиатствам от Active:и шибан,грозен,тъп,улигофреничен,мазен пед*л дето от две седмици не ср*ал да те е*а в.... 

[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
zip0 написа:assd2 написа:zip0 написа:assd2 написа:ко се смееш бе, като ти го вкарам е така ше ме гледаш![]()
Толкова ли ти е малък?
еми ако да ти влезе отзад и да излезе през устата ти на панделка е малък, така му кажи
Значи ти е много голям?
бе не знам, майка ти вика че е като на бензиностанция шланга, ама аз викам че таксувам по евтинко от 20 литра а95
assd2 написа:zip0 написа:assd2 написа:zip0 написа:assd2 написа:ко се смееш бе, като ти го вкарам е така ше ме гледаш![]()
Толкова ли ти е малък?
еми ако да ти влезе отзад и да излезе през устата ти на панделка е малък, така му кажи
Значи ти е много голям?
бе не знам, майка ти вика че е като на бензиностанция шланга, ама аз викам че таксувам по евтинко от 20 литра а95
Сигурно е кофти да имаш такъв голям пенис.
-
- В момента играе: да бед гай