Е то и тая Test Drive U също като я инсталнеш зима 7.9, а пък е 4 и нещо, така че, това не е критерииIndiana Jones™ написа:Е виж на първа страница изискванията, които би трябвало да са официални. Там пише, че иска 10 ГБ хард диск.koki написа:тъкмо 6тях да го тегля ма то даже и не по4ва.Indiana Jones™ написа: Сигурно е фейк. Играта излиза на 20 март пък и би трябвало да е по-голяма. Тази е само 4 и нещо ГБ, а би трябвало да е около 10 ГБ.
иан4е не ми се вярва да е по голяма от 4 ГБ
някои може ли да ми прати неговия CD_KEY за бетата ако му е писнала или не му върви..моляяя!!
графика е добра бе
S.T.A.L.K.E.R.-The Shadow of Chernobyl/Официална тема/
Яко подписи...х
-
sergeantrh0
-
Алминатора
- Обратна връзка:
- DukeNukem
- Обратна връзка:
OMG OMG Обичъм въ!
Тегля с максималната си скорот : 120 кб/сек - БТК 1024 бита/сек
Утре ще се разбия !
Всичко покривам сега разчистих харда.
Тегля с максималната си скорот : 120 кб/сек - БТК 1024 бита/сек
Утре ще се разбия !
Всичко покривам сега разчистих харда.
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
-
Алминатора
- Обратна връзка:
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
Kакво като те са издатели?Това не променя качеството на играта,тя може и да е хубава...Lonely ArchAngel написа:Като се замисля . . .
THQ . . .
Хъммм :/
а.к.а. Nixon
http://bulgariansounds.blogspot.com/
http://bulgariansounds.blogspot.com/
- DukeNukem
- Обратна връзка:
Всъщност чука много ми хареса като RTS.Karaliiski написа:THQ и RELIC са издателите на Warhammer 40k да ти се струва тъпа ?Lonely ArchAngel написа:Като се замисля . . .
THQ . . .
Хъммм :/
И като се замисля(пак) се сещам че те са издатели на Warhammer 4K - Fire Warrior.
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Ами не знам кой какво си е мислил, само знам че играта забива зверски, ама много зверски на следното :
AMD 64 3800+ @2.4Ghz
2x512DDR2 @533mhz
GeForce 7300GT 256 DDR3
говорим си за минимум настройки и първия шейдър. От 00:35 до 01:15 аз съм играл 15мин, останалото време беше чакане. Макар че, не изключва и възможността проблема да е в мен. Приятна игра на всички
AMD 64 3800+ @2.4Ghz
2x512DDR2 @533mhz
GeForce 7300GT 256 DDR3
говорим си за минимум настройки и първия шейдър. От 00:35 до 01:15 аз съм играл 15мин, останалото време беше чакане. Макар че, не изключва и възможността проблема да е в мен. Приятна игра на всички
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
- NeO_Zealot
Fat Angel написа:Ами не знам кой какво си е мислил, само знам че играта забива зверски, ама много зверски на следното :
AMD 64 3800+ @2.4Ghz
2x512DDR2 @533mhz
GeForce 7300GT 256 DDR3
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest Който иска да си провери компа.Моя едва-едва покрива минимума :/
такааа... понеже доста се изписа, нека кажа и аз какво мисля. Като начало компютърът ми е селерон на 2гхз 512 рам ГФ6600 и играта се играе спокойно. Да, тежка е; да, на моменти леко насича НО СЕ ИГРАЕ ДОБРЕ !
За геймплея - останах доста приятно изненадан с тия кусестчета ми напомня на WoW
. Графиката обаче изглежда леко остаряла. Даже мога да кажа че на места изглежда доста гадно.Като цяло е красива де, но мисля че за тая графика са можели да я оптимизират още малко.. Другия косур е че мн бавно зарежда ама тва се преживява
Като за край какво да кажа.. теглете, проверете дали ще ви върви и не слушайте кво ви говорят за хора със някви извънземни машини дето не им вървяла. Намаляйте детайли и се залавяйте за работа
Good hunting stalkers !
За геймплея - останах доста приятно изненадан с тия кусестчета ми напомня на WoW
Като за край какво да кажа.. теглете, проверете дали ще ви върви и не слушайте кво ви говорят за хора със някви извънземни машини дето не им вървяла. Намаляйте детайли и се залавяйте за работа