Свято дърво !
" Прераждане или има или няма. Нали така ? " Така е. Прераждане има. Просто не се прераждат всички хора, а само тези , които истински вярват , че ще се преродят... според мойте теории, мозъкът ни е доста тясно свързан с ' енергията , която е навсякъде ' . И ние можем да контролираме тази енергия според нашите желания.. принципно ние го правим неусетно, без да знаем как.. ( поради многото % от мозъка които не използваме , а там се крият толкова много отговори... )
Нещо от сорта на - като повярваш в нещо истински и то става ! Разбира се не мога да кажа - пред мен има крава .. и тя да се появи. Материалния свят не се засяга толкова лесно, но не е и невъзможно... за телепортация и дума да не става, лол ( въпреки, че може да дойде един ден в който - смеейки се сега на мисълта за телепортация , бъдещите хора да ни се смеят, че не сме вярвали на такова нещо.. Имаше една тема, мисля, че е още на 1-ва страница как учените са 'спряли' светлинния поток и отново са го пуснали.. благодарение на промяна на атомната структура.. еми вече нищо не ми пречи да повярвам , че след еди колко си стотин или хиляди години ще може така да се променят и контролират атомните групи на човека и той да се тееелееепооортира. ) Та : телекинезата също е истинска, доказано е отново от научен филм, както и прераждането... ако се сетя за точните имена на филмите, мисля че от Замунда ги бях изтеглил, ще ти ги кажа, вземи и ти ги изгледай...
Просто човек има способността да контролира 'свръхестествено' нещата около него, ако поиска. Добре, че в това вярват малцина, иначе наистина щеше да настъпи края на света...

Ако го вярваш истински - ке стане. Ако не го вярваш - ми нема стане. Ако направиш нещо с мисълта - аеее да проам, ама не вярвам мноо мноо - еми неа стане.
Със здраве!