^EvilHead^ написа:мисля че това е оня Joana героят му беше: Mancow - Troll hunter 60lvl = 4days.20hours. (male)
Joana - Troll hunter 60lvl = 4days. 22hours. (female) http://www.joanasworld.com
П.П: играх в близз само 20дни оти тогава изтече ключа от играта ми . Наще не са съгласни да дават пари
Аз съм играл по гайда на Joana и си направих хънтъра 60 за има няма 15 дена.
btw на Emeriss видях драен 66lvl, доста BE 60+ се събраха също, всякви изроди има. От моя гилд (half-RA, за тези от Emeriss) вече има към десетина 70lvl.
Kloshar, The Dark Side /Emeriss/
I IGNORE YOU!
As I close my eyes, I feel it all slipping away.
I COME TOWARD YOU!
We all got left behind, we let it all slip... AWAY!
^EvilHead^ написа:мисля че това е оня Joana героят му беше: Mancow - Troll hunter 60lvl = 4days.20hours. (male)
Joana - Troll hunter 60lvl = 4days. 22hours. (female) http://www.joanasworld.com
П.П: играх в близз само 20дни оти тогава изтече ключа от играта ми . Наще не са съгласни да дават пари
btw на Emeriss видях драен 66lvl, доста BE 60+ се събраха също, всякви изроди има. От моя гилд (half-RA, за тези от Emeriss) вече има към десетина 70lvl.
Хорда ли си в емерисс? Иначе аз имам герой в неплутон също ,ама го заебах.
Kъде мога да видя тоя гайд?
I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
Ето гайда http://forums.d2jsp.org/index.php?showtopic=2006293 обаче е правен за хорда, трудно ще се ориентираш ако си алианс.
Талантите ги прави точно както са написани, колкото и тъпи да ти изглеждат, 90% от хънтърите, които съм виждал 10-60 са на маркс, а трябва да е точно обратното, BM е за левелинг и pvp.
the master написа:
[SS] написа:
the master написа:
Хорда ли си в емерисс? Иначе аз имам герой в неплутон също ,ама го заебах.
Хорда да, имам и алианс на неплутон ама го играя само като падне Емерис.
Аз съм али в емерисс и те знаех ,че си хорда от гуилда некой беше писал "хах ебати ника Клошара" :Д А и все си мисля,че сме се срещали.
На Емерис има Kloshar (аз) и Kloshara (прийст) ама той е -50lvl мисля, отдавна не съм го виждал.
I IGNORE YOU!
As I close my eyes, I feel it all slipping away.
I COME TOWARD YOU!
We all got left behind, we let it all slip... AWAY!
BM не е за пвп.Само балъците играят пвп с БМ.Както и при уарока,че демонолоджи е за пвп също е заблуда
...
Какво предпочиташ - някакви мизерни шотове или умение, с което не могат да те стъннат, слоунат или фийрнат? Знаеш ли какво се случва на всеки клас тогава? Пример роуга - като не може да те слоуне или стънне какво прави (подсказка - умира болезнено).
BM не е за пвп.Само балъците играят пвп с БМ.Както и при уарока,че демонолоджи е за пвп също е заблуда
...
Какво предпочиташ - някакви мизерни шотове или умение, с което не могат да те стъннат, слоунат или фийрнат? Знаеш ли какво се случва на всеки клас тогава? Пример роуга - като не може да те слоуне или стънне какво прави (подсказка - умира болезнено).
Ти си балъка тука
Добре кво ме дразниш сега първо че играя хънтър от една година,второ че на тест реалма на пач 2.0.0 си копирах хънтара 2 пъти (разбирай 2 абсолютно еднакви хънтъра).Единия го напраих марксман другия БМ и ги сравних в пвп.Марксман по начало си е имба.БМ е за левелинг,идеята му не е за пвп.С марксман правя по 1.5 крит на аркеин шот и 2.5-3 на еимд.На БМ рядко критвам над 1к.Интимидеишън в сравенение с скатар шот е боза а beastal wrath-а верно е добро но е единственото което бм разполага.Кажи ми един друг талант добър за пвп.Не ме наричаи балък на уоу шото го играя от бетата още
WannaBe написа:BM не е за пвп.Само балъците играят пвп с БМ.Както и при уарока,че демонолоджи е за пвп също е заблуда
...
Ти си балъка тука
Добре кво ме дразниш сега първо че играя хънтър от една година,второ че на тест реалма на пач 2.0.0 си копирах хънтара 2 пъти (разбирай 2 абсолютно еднакви хънтъра).Единия го напраих марксман другия БМ и ги сравних в пвп.Марксман по начало си е имба.БМ е за левелинг,идеята му не е за пвп.С марксман правя по 1.5 крит на аркеин шот и 2.5-3 на еимд.На БМ рядко критвам над 1к.Интимидеишън в сравенение с скатар шот е боза а beastal wrath-а верно е добро но е единственото което бм разполага.Кажи ми един друг талант добър за пвп.Не ме наричаи балък на уоу шото го играя от бетата още
И като дойдат до тебе си мъртъв отвсякъде (скатър шота и фрийзинг трапа спасяват само донякъде), докато на БМ не ти дреме за нищо.
И какво като вкарваш 1500 крит като не можеш да се възползваш от изстрелите си?
Ти си балъка тука
И като дойдат до тебе си мъртъв отвсякъде (скатър шота и фрийзинг трапа спасяват само донякъде), докато на БМ не ти дреме за нищо.
Идеята на хънтара като цяло е да не идват до тебе.За тва имаш imp. wing clip,забавящия изтрел (новия стеади шот е ненормален) и фрост трапа които не мога да азбера как спасява ,,донякаде''.Ако успееш да го замразиш(което със скатар шота хич не е трудно) мисля че битката е свършила.
WannaBe написа:Добре кво ме дразниш сега първо че играя хънтър от една година,второ че на тест реалма на пач 2.0.0 си копирах хънтара 2 пъти (разбирай 2 абсолютно еднакви хънтъра).Единия го напраих марксман другия БМ и ги сравних в пвп.Марксман по начало си е имба.БМ е за левелинг,идеята му не е за пвп.С марксман правя по 1.5 крит на аркеин шот и 2.5-3 на еимд.На БМ рядко критвам над 1к.Интимидеишън в сравенение с скатар шот е боза а beastal wrath-а верно е добро но е единственото което бм разполага.Кажи ми един друг талант добър за пвп.Не ме наричаи балък на уоу шото го играя от бетата още
Идеята на хънтара като цяло е да не идват до тебе.За тва имаш imp. wing clip,забавящия изтрел (новия стеади шот е ненормален) и фрост трапа които не мога да азбера как спасява ,,донякаде''.Ако успееш да го замразиш(което със скатар шота хич не е трудно) мисля че битката е свършила.
А ако резистне? А ако не ти се натъкне на трапа?А ако скатър шота ти мисне? Ако правиш флеър+фрийзинг трап кемпване може да ти изглежда лесно, ама иначе...