Енциклопедия на никовете на потребителите във форума
-
- В момента играе: "живот"
- Обратна връзка:
-
-
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Vordven написа:Искам Varggoth, да си напише всичките никове, включително и на другия акаунт ;p
Ако това стане, може да се включа и аз...
Това би било интересно да се види! Вальо няма един два ника...

П.п. Бас ловя , че не си помни и половината...

П.п. Zenthehunter ? Не беше ли с аватар на хищника, Abdominal Pain ?

天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
Всъщност, към идеята имаше още една част, която Абдоминал е забравил да добави. Мислехме, освен истинските настоящи и предишни никове на юзърите, да се добавят и никове, дадени на някой юзър от останалите потребители. Тоест, всеки може да даде предложение за прякор на друг юзър, базирайки се на на неговите изпълнения, мнение, и изказани предпочитания във форума. Не е задължително прякора да е само един.
Пример: amc - Линукса (Всички знаем за операционно системните му предпочитания
)
Hi
Ти ли си бил това бре? Нещо не ти се чува гласа, да не се е пресушило морето от хейтване в теб?
Пример: amc - Линукса (Всички знаем за операционно системните му предпочитания

I against I написа:
d4rk.1nside
nick(nick)..
Stiiv Olstin
>
I against I
Hi Xayzer.
Hi

Ти ли си бил това бре? Нещо не ти се чува гласа, да не се е пресушило морето от хейтване в теб?

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6
-
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
-
Xayzer написа:Всъщност, към идеята имаше още една част, която Абдоминал е забравил да добави. Мислехме, освен истинските настоящи и предишни никове на юзърите, да се добавят и никове, дадени на някой юзър от останалите потребители. Тоест, всеки може да даде предложение за прякор на друг юзър, базирайки се на на неговите изпълнения, мнение, и изказани предпочитания във форума. Не е задължително прякора да е само един.
Пример: amc - Линукса (Всички знаем за операционно системните му предпочитания)
Вярно забравих за тази част *бие се по челото*.
Ами очаквам предложения, който иска да дава прякори на останалите нека заповяда (Все пак обидни, неприлични и принизяващи прякори не се премат. Също така, предложения прякор трябва да има логическа връзка с юзъра, както спомена Ксайзер:"базирайки се на на неговите изпълнения, мнение, и изказани предпочитания във форума")
Давайте!

The Chameleon написа:П.п. Zenthehunter ? Не беше ли с аватар на хищника, Abdominal Pain ?
Не разбрах, нещо мене ли ме питаш? Дали съм Zenthehunter ли? Не, не съм, а предишния ми аватар беше картинка на Хоумър Симпсън.
The Chameleon написа:Аз съм зарибен.. ако стане реалност, веднага си казвам прякора !
То целта е да получиш прякор от останалите потребители, но ако искаш може да споделиш твоя, и ако останлите са съгласни с него, ще се добави.

Pain leads to Awareness.
Awareness is Existence.
Existence is Life.
And Life is full of Pain.

-
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Abdominal Pain, прав си, моя грешка.
П.п. Да, прякора ми е единствен, за който се сещам и бе измислен от потребители на форума преди 2 години и нещо някъде да е било..

П.п. Да, прякора ми е единствен, за който се сещам и бе измислен от потребители на форума преди 2 години и нещо някъде да е било..

天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
- Кмето на Катрище
Чефе че ме туриш ли и мене там?
Я сам от скоро туказе,ма мислим,че требе да ме турнеш оти че сом длъго време тука
Сегашнио:
Кмето на Катрище
Предишнио:
Биксвида
Молим те да ме туриш о тва!
Я сам от скоро туказе,ма мислим,че требе да ме турнеш оти че сом длъго време тука

Сегашнио:
Кмето на Катрище
Предишнио:
Биксвида
Молим те да ме туриш о тва!
Я сакам биксвиди да ручам.Обичам да маам бръболе насред село,со мойте пущиняци.Моя отбор,со бръболе се казува "Странджа Катрище 1952",ако сакате че ви турим и я там,аз една ока домаджана и вий че маате со пръвенците у селскио шампионата( "Я" Група )
- Undead Dude
- Обратна връзка:
-
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
amc написа:Това ще доведе до доста работа за Abdominal Pain, но ако той няма нищо против - идеята е добра
Ще търпи, какво ще прави?

amc написа:Само обаче да не ми излиза прякор Линукса (), моля
Няма, спокойно, това го дадох само като пример, защото нищо друго не ми идваше на ума

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6
-
- Цар
- Обратна връзка:
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка: