Продавам...
- Spock
- Обратна връзка:
За жалост няма БАН за спам иначе акОмОлатора да е отлетел на 2'ата минута -
"[0.25% от всички / 8.84 съобщения на ден]".
Какво ли щеше да е форума, без обикновените заподозрени ламинатори - Едно по-добро място за живот...
Време е хората от ПС Мания да погледнат ако ги е*е и да спрат акумулирането на спам.
Какво ли щеше да е форума, без обикновените заподозрени ламинатори - Едно по-добро място за живот...
Време е хората от ПС Мания да погледнат ако ги е*е и да спрат акумулирането на спам.
What Really Matters...

Едва ли, щеше да е едно безинтересно място със скучни юзъри и половината теми щяха да са грамотно написани хелпове за игри... Аз лично влизам тук, за да разпусна с простотии. Децата нямат спирачки, така че не бъди пенсионер, за да им натиряш лигата, те сами ще влезат в ред. Има далеч по-интелигентни форуми, но едва ли по-забавен (може би само data.bg който прелиствам само като читател, за щастие). :mrgreen:hk_vlady написа:За жалост няма БАН за спам иначе акОмОлатора да е отлетел на 2'ата минута -
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
- Spock
- Обратна връзка:
Актив да не предлагаш и тука да стане една пумия като data.bg ?!
Иначе и преди имаше майтапи и без спамерски изтъпления.
Иначе по забавни и малумни постове от "дата'та" няма, ама там пък са на другата крайност.
Даже си бях направил опит и псувах с грамадни букви и админа и модератора и чак сле 2 седмици, вместо
да ме баннат и повече да не мога да влезна там, само ми забраниха да поствам и толкоз, ама и ако тука стане
като там, майко мила.
Иначе и преди имаше майтапи и без спамерски изтъпления.
Иначе по забавни и малумни постове от "дата'та" няма, ама там пък са на другата крайност.
Даже си бях направил опит и псувах с грамадни букви и админа и модератора и чак сле 2 седмици, вместо
да ме баннат и повече да не мога да влезна там, само ми забраниха да поствам и толкоз, ама и ако тука стане
като там, майко мила.
What Really Matters...

-
Алминатора
- Обратна връзка:
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Re: Продавам...

Браво бе Алми, и то кой знае само каква част от всички часове!
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq