Бирата всъщност не е вредна ами напротив.В малки количества е полезна за черния дроб.Виното също е полезно за сърцето,даже някои лекари го предписват като лекарство.Естествено в големи количества всичко е вредноPolivacha® написа:Да ти кажа, аз досега повече от половин бира не съм пил и хич не ме е срам. Наясно съм с вредата и с т.н. "полза", която пиячите си опитват да си внушат, за да не им е тъпо, че пият.The Grim Reаper написа:От бира по принцип рядко боли глава. А и за да те заболи требе да си изпил МНОГО. Безалкохолната бира е боклук за недорасли лапета, които от 2 бири са пияни.Polivacha® написа: П.П. 2А и да знаете, че СТУДЕНАТА безалкохолна бира е доста хубава, не те тресе в тиквата, пък има вкус на бира. За пиячите, обаче мисля няма да се хареса.
По хубаво е недораслите да пият безалкохолна, отколкото алкохолна, добре, че я има.
Цитат: "Ако употребявате алкохол, най-добре е да не пиете въобще!"
Коя алкохолна напитка най-често пиете?
Точно това казват и пиячитеWannaBe написа:Бирата всъщност не е вредна ами напротив.В малки количества е полезна за черния дроб.Виното също е полезно за сърцето,даже някои лекари го предписват като лекарство.Естествено в големи количества всичко е вредноPolivacha® написа:Да ти кажа, аз досега повече от половин бира не съм пил и хич не ме е срам. Наясно съм с вредата и с т.н. "полза", която пиячите си опитват да си внушат, за да не им е тъпо, че пият.The Grim Reаper написа: От бира по принцип рядко боли глава. А и за да те заболи требе да си изпил МНОГО. Безалкохолната бира е боклук за недорасли лапета, които от 2 бири са пияни.
По хубаво е недораслите да пият безалкохолна, отколкото алкохолна, добре, че я има.
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
Дай ми майко да се напия, С РУЙНО ВИНО, ЛЮТА РАКИЯ!
живот нема веке за мене, що останах майко без моме - народна песен и житейска мъдрост, практикувана и от мен включително.
Как се предизвиква бой в селска кръчма:
- Извинете, столът свободен ли е?
- Абе ти на кой ше ебеш майката?!
Как се предизвиква бой в селска кръчма:
- Извинете, столът свободен ли е?
- Абе ти на кой ше ебеш майката?!
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
- Edwin Odesseiron
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
Polivacha® написа:Точно това казват и пиячитеWannaBe написа:Бирата всъщност не е вредна ами напротив.В малки количества е полезна за черния дроб.Виното също е полезно за сърцето,даже някои лекари го предписват като лекарство.Естествено в големи количества всичко е вредноPolivacha® написа: Да ти кажа, аз досега повече от половин бира не съм пил и хич не ме е срам. Наясно съм с вредата и с т.н. "полза", която пиячите си опитват да си внушат, за да не им е тъпо, че пият.
Всъщност, WannaBe е напълно прав. Всеки алкохол в голямо количество е вреден. Както и всяко друго нещо. Ако щеш и месо - вдига ти се холестерола от прекомерна употреба. Порови се, намери си информация, и прочети за ефектите на алкохолите в малки количества.
Също така, някав руснак, ама млад. Намират му СПИН, и оня си викал "Ми като се мре, да е като хората" и ваща и на 60 кила изпива 6 литра водка. 3 седмици в токсикология, излиза и СПИН-а го нема
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
- ---
- Обратна връзка:
lolDisturbеd написа: Също така, някав руснак, ама млад. Намират му СПИН, и оня си викал "Ми като се мре, да е като хората" и ваща и на 60 кила изпива 6 литра водка. 3 седмици в токсикология, излиза и СПИН-а го немаВ алкохолна среда нищо не вирее, така че огнената вода си е страхотен антибиотик
Аз пия к'вот има, но и аз като деник взех да ограничавам твърдия алкохол. Снощи много бира и 50 грама водка, докато донесат другата бира :Р
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
- †Попѫтъ†
- Обратна връзка:
Зависи си от мезето. Принципно бирата най-много се пие (в индустриални количества). След нея идват Мартини (Което аз го правя с Водка+Вермут), Водка, Вино (бяло или червено). Другите алкохоли и коктейли не гия пия много много. Само Уиски, Мастика и повечето видове ракия не ми понасят.
دشت شما درد نکند
-
TheNightmare
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
Джин с тоник, хубава водка със натурален сок(само ако и двете условия са изпълнени), уиски с кола(много по-рядко, защото освен Tullamore Dew не признавам много от другите). Бял ром с тоник или спрайт също много ми допада. И естествено вино и бира(Каменица тъмно по възможност). Все в умерени количества.
- ТРУПОНАРЕЗЕНинс