Така беше (за моя радост) защото когато играем приятелски срещи винаги ме побеждава или завършваме на равно!А за мен няколко думи можеше да вкарам както и аз още 4-5 гола на празна врата той също излиза 2-3 пути сам с/у вратаря но аз скъсявах ъгъла и Валдез се представи на ниво!
П.П Радвам се че успях да изравня головата разлика !
И аз предлагам да направим ранглиста , а тия , които са загубили финал наистина трябва да са в червено или нещо друго да се измисли Все пак 2ро място не е малко Крис и танаси , кажете кога ще играем
Започваме да играем с Damage San. Започвам добре и в 20мин повеждам с 1:0. тук някаъде той явно стана от компа и не играеше...въпреки това аз вкарах още 2 гола и стигнахме до 3:0. към 30тата мин се върна и излезе. После ми вика да доиграем от 1:0. Викам айде хубаво...нека така да е, въпреки че ми прееба ритъма...Почваме 70мин от 1:0 за мен. В 55мин при резултат 2:1 за мен(3:1 общ) той пак излезе този път незнам защо, обаче пак ми преца ритъма кайто за 2ри път бях подхванал.
Сега незнам, какво ще пишем...нека реши някой от организаторите, аз предлага или така както е 3:1 или 3:0 служебен!
Незнам, нека те решат обаче а зв гоното си мнение съм описал за какво става дума, изизане от играта, с цел преебаване на моя ритъм и тн...+ това аз все пак го водех с 3:0 преди да прекъсне...това е все пак мач, да не е ставал от компа...това е от мен!
Значи ето как се развиха нещата. Започваме мача и той ме повежда с 1-0 и беше някъде към 20 минута. Обаче се звънна на вратата и трябваше да изляза да видя кой е. Мислех си, че за 30 сек. ще се оправя, ама не успях. И през тва време докато аз не играех ми вкара още 2 гола. Е тука вече излязох да се разбереме. Той прояви разбиране и решихме да доиграем още 70 минути при резултат 1 - 0 за него. И играхме до 50 минута когато резултата за него беше 2-1 (общо 3-1) и тогава ми спря нета. Еми това е от моята гледна точка съдийте да решават
Не не аз дне с си скъсах нервите...първо че прекъсна в 55мин, а не в 50 и имахме още 15мин. Завършихме тези 20 минути 2:2 с негов гол в 19-тата?
както ще да е, сега какво правиме, ако считаме този нереален за мен 5:3 резултат?
Еми довършихме го тоя мач с Pileto. 5-3 общ резултат за него. Малко нечестно стана наистина П.П. Ако искаш си ги считай двата гола дето ми ги вкара в началото не искам да се караме за неква игра.
Интересно. Според мене за тази идея който я е сал и я е направил за финалите на главната страница загубилите да са със червен надпис а спечелилите със зелен да се отличават повече