уф, това което го постна тук, ще го постна и в другия форум. Еми значи как да кажа-който си го може си го може.
1 мач-бърз гол, излезна нещо играта. Пак играем-бърз гол-нещастния ток деба спира е така. От там нататъка вече незнам. 5 на 1 първи мач. Все пак искам да погледнете статистиките от мача. Никога не съм държал на тях, даже ме е срам като го гледам това, но просто наблегнете върху удари изобщо, удари във вратата и голове!
2 мач-отново бърз гол-аз не мога да се нагласим, той си вкарва. Тука вече нещата що годе се поизравниха, но чудовищните пропуски (незнам дали ChOpPeR ще го потвърди, но имах ПОНЕ 4 пропуска сам срещу вратаря!) и в 90 минута така малко нелогично, даже много бих искал и без този гол да беше завършил мача аз вкарах от глупав пряк свободен. Следващата атака дори можех да бия, но пропуск именно от пряк свободен почти същия като миналия ми попречи!
Така, отново снимка от мача-аз просто незнам, тази мисля дори да си я запазя така вовеки веков! Значи поне една трета от тези положения да ги бех вкарал нямаше да съм така сега!
Чао и успех на съперника ми, който въпреки снимките си доказа класата!
ТАКА, това което искам да добавя за този форум-незнам, голема излагация стана. леле, искам да се откажа (винаги ми е минавало през ума, но сега точно витае с много голяма сила това чувство) смисъл само от клана ако може, пък аз ще си играем сам (принципа на Левски-Ако печеля-печеля за цял КЛАН, ако губя, губя само за себе си... или нещо такова беше). Сигурен съм че Лео или който и да е друг щеше да се представи поне малко по достойно от това което направих

Затова по-добре ако решите някой път да предизвикате ТроИ примерно търсете някой друг, щото при мене нещата не са на добре...