iMMortalitY написа:о не плс.Предлагам от следващия турнир,който с каквито си иска отбори да играе(клубни) плс плс..
е да но... вече си има анкета на каква тема да е следващия турнир ... аз предлагам да имаме по голям избор например ...
Шампионска лига -
Уефа-
Евро (национали)
Световно (национали)
Любим отбор (няма значение дали е Национален, клубен и от къде е )
може и много други да е добавят но трябв да се помисли малко
Дано не съм изпуснал записването. Ако съм то предлагам ако има и още някой желаеж да има Квалификации за влизане в групите Както има за Шампионска лига и тн
"SSDD - Same Shit, Different Day" STEPHEN KING's Dreamcatcher
оф пичага има си абсолютно нормално записване и играят тези,които са успяли да се наредат.Твой проблем, е че не си успял да се доредиш !Искаш да участваш в турнира,а ДОРИ не си прочел инфото,което е дал крисан за турнира,а именно могат максимум 2ма участници да играят с 1 и същ отбор,което означава,че дори и да те запишат няма да играеш нито с арсенал,нито с челси
Не си прав, прочетох го няколко пъти. Когато го постнах това имаше много записани без отбор, от приятели или там какви то са им. И не, имаше Арсенал И Челси само по веднаж доколкото ги преброих.
Ам Ван го махам щото не е потвърдил че ше учатва
мисля че Slavi е записан след него по ред и ще го сложа него.
Бг-Георги е без отбор
Така за записването който ви е казал че е сутринта много ви е излъгал ще е в 17 часа .
Който не се е вредил да не се притеснява все някой ще е туристче и ще бъде заменен така че може и да се вредите
offtopic:1вия записан е криссан с челси,11(май) съм аз с челси=>е ясен отговора
Не ми се разправя повече, явно си доста тъпичък. Моля те преди да говориш прочети всички постове преди моя и ми кажи кои двама са казали че се записват с Челси/Арсенал.
Защото Мастъра си се е записал сам с отбора си ако се беше записал сам щях да ти го сложа но не е справедливо спрямо човек който се е записал сам избери си друг свободен отбор
PCM FIFA написа:Защото Мастъра си се е записал сам с отбора си ако се беше записал сам щях да ти го сложа но не е справедливо спрямо човек който се е записал сам избери си друг свободен отбор