Кои е наи добрия клубен отбор в света
Абе момче всички фенове на Юнайтед са искренни и в момента мисля че имаме най-единни и обединени фенове.Това няма нищо общо на кое място са аз лично следя отбора от близо 6 године вече и няма да спра да ги подкрепям независимо дали падаме в ШЛ или някъде другаде.Мен ме радва философията която изповядват те стила им начина на подаване итн.А най-много се възхищавам на школата на отбора.Кажи ми къде е школата на Челси те знаят само купуване на готово изградени футболисти и затова ще претърпят пълен крах след някалко године ще стане нещо като с Лийдс докато тогава Ман Юнд пак ще се борят за титлата.Това е вечния отборsnitch написа:Гласувах за Челси
Иначе който е гласувал за Ман Ютд не е обективен. И моля не ми излизайте с номерата , че за момента са пьрви в Англия .
Направи си справка какво се случи на Байерн М на Ноу Камп преди 7-8 години.
In God I Trust
Divided by loyalty united by grief
Kill`em all
a.k.a. ROONEY
Kill`em all
a.k.a. ROONEY
- Найн Инч Нейлс
- В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
- Обратна връзка:
Барса имат само 2ма наистина добри играчи единия от които е жестоко контузен (Ето'о) а другия не е във най-добрата си форма (Роналдиньо)... без тези двамата Барса се връщат директо към посредствеността си отпреди няколко години
Останалите са смешни
леле човек ти си много тъп, не гледаш ли шампионската лига и испанските мачове? Ето'о дори и да е контузен оня русия дето го заменя играе добре. А роналдиньо не е ф най-добрата си форма...може би, но ако си гледал последните му мачове (най-вече в Шампионската Лига) той играе много добре и прави феноменални пасове...
Иначе аз от много години съм за Ювентус и казвам че той е...само 1-2 години да се възтанови му трябват сега
- Edwin Odesseiron
- † iMMortality †
Първо "русият" се казва Ейдур Гудйонсен.
Баиерн е велик отбор,защото винаги е бил сред първите отбори в Европа,а преди е бил нереална машина за победи.Визирам времето на Герд Мюлер и Бекенбауер.Тяхната школа е доста добра и от там излизат добри футболисти->примерно Швaйнщайгер.Този отбор винаги е гледал да изгради със собствени сили колектива си и да развие таланта на футболистите,а не като Реал М.,които купуват "изградени" и "поoстарели" футболисти или Челси,който купиха отново "изградени",но "по-млади футболисти".В момента Байерн преживява подмладяване на отбора и бих казал,че доста таланти има в него като-Андреас Отл,Швейнщейгер,Подолски,Дос Сантос,Филип Лам,Харгрийвс и Фюрстнер.В този отбор играе и един от най-добрите вратари в световен мащаб и в самата история на футбола - ОЛИВЕР КАН !Да не говоря какъв талант е Рой Макаай,който обаче поостаря,но отново надбягва по половината отбор на противника и вкарва страхотни голове.
Баиерн е велик отбор,защото винаги е бил сред първите отбори в Европа,а преди е бил нереална машина за победи.Визирам времето на Герд Мюлер и Бекенбауер.Тяхната школа е доста добра и от там излизат добри футболисти->примерно Швaйнщайгер.Този отбор винаги е гледал да изгради със собствени сили колектива си и да развие таланта на футболистите,а не като Реал М.,които купуват "изградени" и "поoстарели" футболисти или Челси,който купиха отново "изградени",но "по-млади футболисти".В момента Байерн преживява подмладяване на отбора и бих казал,че доста таланти има в него като-Андреас Отл,Швейнщейгер,Подолски,Дос Сантос,Филип Лам,Харгрийвс и Фюрстнер.В този отбор играе и един от най-добрите вратари в световен мащаб и в самата история на футбола - ОЛИВЕР КАН !Да не говоря какъв талант е Рой Макаай,който обаче поостаря,но отново надбягва по половината отбор на противника и вкарва страхотни голове.
† Harbinger of Death †
-
Алминатора
- Обратна връзка:
гледай Барса в каква група беше:Гледай че барса едвам прескочиха групата
Сигурно има причина
1. Челси : Един от най-добрите, да не кажа най-добрия в Англия в момента, претендент за Шампионската купа.
2. Вердер Бремен, един от най-добрите в Германия, голям предендент за Уефа Купата.
3. Левски София... Най-добрия в България, голям претендент за Бългърската купа
Айде де, челси ок, вердер малко в повече...ама и Левски в твойта група...съкс
EDIT: OMFG MY 200th post in these forums!!! h4x...
200 поста за 3 години не е зле какво мислите, не съм ли спамер
"абе момче " ..хаха дообреROONEY написа:Абе момче всички фенове на Юнайтед са искренни и в момента мисля че имаме най-единни и обединени фенове.Това няма нищо общо на кое място са аз лично следя отбора от близо 6 године вече и няма да спра да ги подкрепям независимо дали падаме в ШЛ или някъде другаде.Мен ме радва философията която изповядват те стила им начина на подаване итн.А най-много се възхищавам на школата на отбора.Кажи ми къде е школата на Челси те знаят само купуване на готово изградени футболисти и затова ще претърпят пълен крах след някалко године ще стане нещо като с Лийдс докато тогава Ман Юнд пак ще се борят за титлата.Това е вечния отборsnitch написа:Гласувах за Челси
Иначе който е гласувал за Ман Ютд не е обективен. И моля не ми излизайте с номерата , че за момента са пьрви в Англия .
В анкетата става вьпрос за най добьр клубен отбор в момента , не за финал в ШЛ отпреди 7 години или за юношеската школа.А това , че Ман Ютд са пьрви е временно явление и надали ще издьржат на темпото на Челси.Ок ..."бате"
МРАЗЯ СИНИТЕ ГОВЕДА!!!
Съжалявам за острия език ама много лесно се паля.Уважавам мнението на всеки а за Юнайтед за мен в момента те в Англия са най-добри в смисъл играят най-красив футболsnitch написа:"абе момче " ..хаха дообреROONEY написа:Абе момче всички фенове на Юнайтед са искренни и в момента мисля че имаме най-единни и обединени фенове.Това няма нищо общо на кое място са аз лично следя отбора от близо 6 године вече и няма да спра да ги подкрепям независимо дали падаме в ШЛ или някъде другаде.Мен ме радва философията която изповядват те стила им начина на подаване итн.А най-много се възхищавам на школата на отбора.Кажи ми къде е школата на Челси те знаят само купуване на готово изградени футболисти и затова ще претърпят пълен крах след някалко године ще стане нещо като с Лийдс докато тогава Ман Юнд пак ще се борят за титлата.Това е вечния отборsnitch написа:Гласувах за Челси
В анкетата става вьпрос за най добьр клубен отбор в момента , не за финал в ШЛ отпреди 7 години или за юношеската школа.А това , че Ман Ютд са пьрви е временно явление и надали ще издьржат на темпото на Челси.Ок ..."бате"
In God I Trust
Kill`em all
a.k.a. ROONEY
Kill`em all
a.k.a. ROONEY
- Lucio_Wagner
- В момента играе: Heroes IV
- Обратна връзка:
Re: Кои е наи добрия клубен отбор в света
Според мен най-добрият отбор е Барселона
от малък съм за този отбор и въпреки спадовете от време на време винаги с удоволствие да ги гледаш
а ако искаш да гледаш красив футбол марката е една Арсенал!!!
Всичко в света е относително 
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
АХАХАХАХАХ ти явно си нов във форума, щото не знаеш, че след броени минути старите форумци ще те засипят с огън и жупелGargata написа:Според мен най-добрият отбор е Барселонаот малък съм за този отбор и въпреки спадовете от време на време винаги с удоволствие да ги гледаш
а ако искаш да гледаш красив футбол марката е една Арсенал!!!
а.к.а. Nixon
http://bulgariansounds.blogspot.com/
http://bulgariansounds.blogspot.com/
- Till.Lindemann
тъй тъй тъй тъй тъй
глупости
правя нова тема с всички отбори които си заслужават
глупости
правя нова тема с всички отбори които си заслужават
- Найн Инч Нейлс
- В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
- Обратна връзка:
CHELSEA CHELSEA CHELSEA
ХЕБЪР Пазарджик
![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
ААА зомбита навсякаде HELP!!! DESENT FROM THE DARKNES!!!
^_^ http://img.data.bg/i.php?show=1263023&c ... 8oys7j#img
^_^ http://img.data.bg/i.php?show=1263023&c ... 8oys7j#img