Не разбрах, глисте ?hk_vlady написа:Оу Джизъс, текста е як навярно се пее за кенефи и за къпане на метали.
Тоя напън как се казва излезе доста по-рядък от очакванoто.
Hate in a Void.
- Friendly Devil
- Spock
- Обратна връзка:
Еми как ще разбереш като правите музика от пърдене и оригване в микрофона, на фона наMorgul написа:Не разбрах, глисте ?hk_vlady написа:Оу Джизъс, текста е як навярно се пее за кенефи и за къпане на метали.
"режеща" китара?!
What Really Matters...

- DukeNukem
- Обратна връзка:
Не съм кой знае колко голям разбирач но все пак ще се изкажа.
Браво постарали сте се обаче тва пърдене(?) и оригване разваля цялата работа.
Китара рулира.
Обаче....
Поздрави!
Браво постарали сте се обаче тва пърдене(?) и оригване разваля цялата работа.
Китара рулира.
Обаче....
Поздрави!
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
http://hateinavoid.hit.bg/Hate%20in%20a ... remix).ogg
Четете целите теми, няма да се прекъснете от 20 реда.
Четете целите теми, няма да се прекъснете от 20 реда.
Само grunge ще , братле, да знаеш.Kurt сигурно се обръща в гроба сега.jointer[killa] написа:момчета май яко сте се вдъхновили от една бразилска метал група дето беше 1/1 с ващо включително грухтенето, ( btw аз съм рапър така че не ме приемайте много насериозно в оценката ми) та тая група се беше определила като глейте ся- grunge, black metal, blood gore style
, беше лудница, напишете в форума на дата.бг в търсенето; аудио/и пишете Gore и няма как да не намерите приликата. но иначе е добре найстина звучи доста " професионално" от към запис. respect
-
тъп гъз
- Обратна връзка:
Че ти дори и да се оригнеш не можеш.hk_vlady написа:Еми как ще разбереш като правите музика от пърдене и оригване в микрофона, на фона наMorgul написа:Не разбрах, глисте ?hk_vlady написа:Оу Джизъс, текста е як навярно се пее за кенефи и за къпане на метали.
"режеща" китара?!
Мамка ти, трябва ли да си у всяка тема лайното?
Е,виж,това да можеш да се оригаш си е бая постижение.Шапка ти свалям,черно-бели.Morgul написа:Че ти дори и да се оригнеш не можеш.hk_vlady написа:Еми как ще разбереш като правите музика от пърдене и оригване в микрофона, на фона наMorgul написа: Не разбрах, глисте ?
"режеща" китара?!
-
тъп гъз
- Обратна връзка:
Благодаря ти, сапунено-розови.Sett написа:Е,виж,това да можеш да се оригаш си е бая постижение.Шапка ти свалям,черно-бели.Morgul написа:Че ти дори и да се оригнеш не можеш.hk_vlady написа: Еми как ще разбереш като правите музика от пърдене и оригване в микрофона, на фона на
"режеща" китара?!
Правят тва дет искат и има харесва да правят( и на мене ми харесва тва дет праятhk_vlady написа:Еми как ще разбереш като правите музика от пърдене и оригване в микрофона, на фона наMorgul написа:Не разбрах, глисте ?hk_vlady написа:Оу Джизъс, текста е як навярно се пее за кенефи и за къпане на метали.
"режеща" китара?!
(деа май зех да са заяждам
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Добре казаноMorgul написа:Че ти дори и да се оригнеш не можеш.hk_vlady написа:Еми как ще разбереш като правите музика от пърдене и оригване в микрофона, на фона наMorgul написа: Не разбрах, глисте ?
"режеща" китара?!
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
- Spock
- Обратна връзка:
Моргулчо и всички други т.н" черно-бели герой", щом правите музика от пърдене и оригване
то чалгата тогаз (дето плюете) е по-висша музика, защото се пее поне за домати,пари, коли и др. тъпотии ?!
П.С Не държа да съм толкова добър и да усъвършенствам
пърденето и оригването, като вас мисля има по-важни неща
с които да правя.
то чалгата тогаз (дето плюете) е по-висша музика, защото се пее поне за домати,пари, коли и др. тъпотии ?!
с които да правя.
What Really Matters...

-
тъп гъз
- Обратна връзка:
Човек, жал ми е да ти отговарям дори, спри се ... Сериозно говоря.hk_vlady написа:Моргулчо и всички други т.н" черно-бели герой", щом правите музика от пърдене и оригване
с които да правя.
Наистина ли е възможно някой да е толкова глупав?
- Gaahlskagg