hk_vlady написа:Оу Джизъс, текста е як навярно се пее за кенефи и за къпане на метали.
Тоя напън как се казва излезе доста по-рядък от очакванoто.
Не разбрах, глисте ?
Morgul написа:hk_vlady написа:Оу Джизъс, текста е як навярно се пее за кенефи и за къпане на метали.
Не разбрах, глисте ?
jointer[killa] написа:момчета май яко сте се вдъхновили от една бразилска метал група дето беше 1/1 с ващо включително грухтенето, ( btw аз съм рапър така че не ме приемайте много насериозно в оценката ми) та тая група се беше определила като глейте ся- grunge, black metal, blood gore style
, беше лудница, напишете в форума на дата.бг в търсенето; аудио/и пишете Gore и няма как да не намерите приликата. но иначе е добре найстина звучи доста " професионално" от към запис. respect
hk_vlady написа:Morgul написа:hk_vlady написа:Оу Джизъс, текста е як навярно се пее за кенефи и за къпане на метали.
Не разбрах, глисте ?
Еми как ще разбереш като правите музика от пърдене и оригване в микрофона, на фона на
"режеща" китара?!
Morgul написа:hk_vlady написа:Morgul написа:hk_vlady написа:Оу Джизъс, текста е як навярно се пее за кенефи и за къпане на метали.
Не разбрах, глисте ?
Еми как ще разбереш като правите музика от пърдене и оригване в микрофона, на фона на
"режеща" китара?!
Че ти дори и да се оригнеш не можеш.
Мамка ти, трябва ли да си у всяка тема лайното?
Sett написа:Morgul написа:hk_vlady написа:Morgul написа:hk_vlady написа:Оу Джизъс, текста е як навярно се пее за кенефи и за къпане на метали.
Не разбрах, глисте ?
"режеща" китара?!
Е,виж,това да можеш да се оригаш си е бая постижение.Шапка ти свалям,черно-бели.
hk_vlady написа:Morgul написа:hk_vlady написа:Оу Джизъс, текста е як навярно се пее за кенефи и за къпане на метали.
Не разбрах, глисте ?
"режеща" китара?!
Morgul написа:hk_vlady написа:Morgul написа:hk_vlady написа:Оу Джизъс, текста е як навярно се пее за кенефи и за къпане на метали.
Не разбрах, глисте ?
"режеща" китара?!
hk_vlady написа:Моргулчо и всички други т.н" черно-бели герой", щом правите музика от пърдене и оригване
то чалгата тогаз (дето плюете) е по-висша музика, защото се пее поне за домати,пари, коли и др. тъпотии ?!
П.С Не държа да съм толкова добър и да усъвършенствам
пърденето и оригването, като вас мисля има по-важни неща
с които да правя.