Вярно еDuke написа:Imoras, след казаното от Трупонарезан, бих те посъветвал да мълчиш, защото само би било в твоя полза, стига да не искаш да се излагаш повече. Хора, правещи се на аналитици, съм виждал и слушал по време на сеанси във факултета, в които учат мои приятели. Е, кръгла нула са горките. Това е недоброжелателна почва за реализация - най-добрите успяват. Сега, обясни ми откъде тази увереност в собствените ти думи, на каква база, на какви основания?
Не, не си дорасъл още. И да спориш и да не спориш - всичко е повече от ясно. Има неща, които са далеч от твоето полезрение, за да бъдат разбрани - това е личният живот, а той е неприкосновен. Така, че запази малко личното достойнство, въпрос на възпитание е това, най-малко - говориш на зрял човек.
И когато станеш автор в списание, критикувай на воля, но най-важното - основателно. Заяждаш се и то подло, на лична основа, нещо, което правят отчаяните хора.
Остани си си със здраве.
Сандро, комплексарите от форума са нещо, което има много лесно противодействие - игнорирането им. Imoras е един от тези, за които това важи с пълна сила.
Заяждам се и то подло
Ще се оправдая като малките деца с думите "той започна"
Аз не оставям провокацийте просто така
Ако не сте му схванали не толкова тънкото заяждане е друг въпрос
На аналитик не се правя и нямам никакво намерение да се правя в бъдеще
Както казах просто се заяждам
На хигиенизатора (сиреч чистачката) няма да се занимавам да му отговарям
Само два въпроса имам
Др. Фрод? не го бях чувал
И
Та какво казваш си "сънувал снощи в прегръдките на негро"?