Какво искате да пише на гроба ви?
Или ще пише:
Винаги съм мразел ТоалетнаХартия Мания (аз харесвам ПЦ-мания ама нали за базик , сериозно много ме кефи , сега туко що се избърсах със един брой да знаете хартията е страхотна , даже понеже е по голяма побира повече ,тъйче казвам ви много добро списание ) :D
Или ще пише :
Да живее трола Workshop
Винаги съм мразел ТоалетнаХартия Мания (аз харесвам ПЦ-мания ама нали за базик , сериозно много ме кефи , сега туко що се избърсах със един брой да знаете хартията е страхотна , даже понеже е по голяма побира повече ,тъйче казвам ви много добро списание ) :D
Или ще пише :
Да живее трола Workshop
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
M174K4 написа:Имам демо на BF 2142
Аз бих казал "Имам финалната версия на Duke Nukem Forever"

Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."
- Predator-S
- Fallschirmjager
- Обратна връзка:
- ТРУПОНАРЕЗЕНинс
ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа:"На кого ни оставяш!"
Отдолу, под този неутешим писък, се мъдри списък от девет-цифрено число красавици от цялата планета.
Затова,
надгробната плоча е огромна,
хем да напомня размерите ми,
хем да побере имената на неутешимо-скърбящите тънко-талийни хубавици.

az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
следното послание
Той загина славно,мъчейки се да промени нешто в така наречената образователна система.Уви минаха далги години докато разбере.Учителите са малоумни.За това остави едно кратко слово за бъдещите поколения.Хора теглете им по една майна и нека ученическия глас да се цени.
Той загина славно,мъчейки се да промени нешто в така наречената образователна система.Уви минаха далги години докато разбере.Учителите са малоумни.За това остави едно кратко слово за бъдещите поколения.Хора теглете им по една майна и нека ученическия глас да се цени.
В секса е като покера ако нямаш добър партньорр трябва да разчиташ на добра ръка
Не исках да се женя ожених се,не исках деца имам 2
Знам какво искам от живота,ама тя не ще...
Не исках да се женя ожених се,не исках деца имам 2
Знам какво искам от живота,ама тя не ще...
harlii написа:следното послание
надраскано с маркер набързо отдолу
Ако за момент бе спрял борбата, би видял друга картинка...