Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Пич, всеки си има собствено мнение. Аз лично не съм голям привържаник само на една игра - всички ме кефат. Доколкото до неграмотността ти...съветвам те да не бегаш от даскало, ако ходиш на такова де
Предлагам ти да се образоваш. Не само по български език, а и да получиш елементарно гейм образование . Идеята е следната - пиратските / free сървъри, в които чаветата играят - нямат нищо общо с WoW и L2 в действителност. Причината Гилд Уарс да няма пиратски сървъри - защото се плаща еднократно, а не както в L2 и WoW - всеки месец/ на два месеца.
Предлагам ти да се образоваш. Не само по български език, а и да получиш елементарно гейм образование . Идеята е следната - пиратските / free сървъри, в които чаветата играят - нямат нищо общо с WoW и L2 в действителност. Причината Гилд Уарс да няма пиратски сървъри - защото се плаща еднократно, а не както в L2 и WoW - всеки месец/ на два месеца.
Поправка:Причината Guild Wars да няма пиратски сървъри е,че е страшно трудна за емулиране и на никой не му се занимава.