Хардуер за начинаещи, напреднали и професионалисти!
Значи моето дъно е Foxconn 600A01 Series и имам питане за някъкъв линк с по-подробна информация за него. Какви видеокарти потдържа, какви процесори, колко РАМ и т.н.
Deutschland erwache aus deinem bosen Traum!
Gib fremden Juden in deinem Reich nicht Raum!
|: Wir wollen kampfen fur dein Auferstehn!
Arisches Blut soll nicht untergehn!
Gib fremden Juden in deinem Reich nicht Raum!
|: Wir wollen kampfen fur dein Auferstehn!
Arisches Blut soll nicht untergehn!
А да като стана въпрос и за рама, ако пише че примерно едно дъно поддържа DDR 400, то може ли да се слага и DDR-2 667Mhz рам и също да бъде поддъражн софтуерно и хардуерно ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Например на това дъно:
Asus A8N-E, NFORCE4, S939, DDR400, PCIExpress, SB7.1, Lan, ATA133, Serial ATA, Raid
може ли да се слага 1GB DDR-2 667MHZ, Kingmax, вместо DDr400??
Например на това дъно:
Asus A8N-E, NFORCE4, S939, DDR400, PCIExpress, SB7.1, Lan, ATA133, Serial ATA, Raid
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Не не може.На DDR дъно само DDR памет а на DDR II дъно само DDR II памет.*BLinD_Sho7* написа:А да като стана въпрос и за рама, ако пише че примерно едно дъно поддържа DDR 400, то може ли да се слага и DDR-2 667Mhz рам и също да бъде поддъражн софтуерно и хардуерно
Например на това дъно:
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
Неможе!*BLinD_Sho7* написа:А да като стана въпрос и за рама, ако пише че примерно едно дъно поддържа DDR 400, то може ли да се слага и DDR-2 667Mhz рам и също да бъде поддъражн софтуерно и хардуерно
Например на това дъно:
Яко подписи...х
-
HaSLeS™
- В момента играе: Diablo II: LoD
Limp извинявай за въпроса, но ако модинга не е хардуерно какво е? И тук не става въпрос просто за рязане на кутията. Това и баба ми може да го направи. Искам да кажа че има много неща за които мога да говоря хардуерно и те да са на тема модинга. Но пак ще кажа както вече казах че ще пиша само ако има желаещи, а за сега такива няма така че не смятам да си хабя труда.Limp написа:Еми аз мисля,че няма нищо общо...Няма нищо хардуерно в това да си изрежеш кутията и т.н.Незнам какво имаш в предвид,че разбираш от модване?Може пък да говориш за модване при видео картите?Всеки да може да разбере функцийте на всеки хардуерен компонент, къде му е мястото в MotherBoard-а.
Погледни заглавието на темата нека не се отклоняваме от нея(все пак ако е за модване на видео става иначе не)
(линка вече работи)
П.П. Пиша този пост с най-добри намерения не ме разбирайте погрешно. Ако чрез нещата които написах нараних или засегнах някой моля да бъда извинен.
Я провери тук:hit_man написа:Значи моето дъно е Foxconn 600A01 Series и имам питане за някъкъв линк с по-подробна информация за него. Какви видеокарти потдържа, какви процесори, колко РАМ и т.н.
ТУК
Не ме гледай така умно българино, а пиши на КИРИЛИЦА !!!
-
Loopmaster
кажете ми някои саит за мишки имам впредвид модели цени ала бала...
Mнението е като гъза-всеки го има, но не всеки го показва!!!
ПриятелDeeJay`HeaT написа: Темата е "офтопик"![]()
хора като дам с дясното копче на мишката properties , settings, advanced и после на свойсвата на видео картата има "performanse & Quality settings " като под свойство na "performanse & Quality settings" има "additional Direct3D settings " и там има цифра "3" но пред цифрата пише "Max Frames to render ahead " та искма да питам това "additional Direct3D settings" за какво е и защо цифрата показа 3 а не примерно 100 незнам дали сте ме разбрали но се опитвам да разбеара това за какво е таи като вече си overclock-нах видеото
аз сам с GF MX 440
аз сам с GF MX 440
Additional Direct3D Settings: Тази настройка контролира броя на кадрите които се рендерират и държат, предварително да се покажат. default-а е 3, с намаляванена тази настройка може да получиш незначително подобрение в производителността , можеш да решиш lag проблемите на мишката и дори да предпазиш графиката да замръзва в някои игри. Можеш да експериметираш са тази стойност, като например я нагласиш на 2. Препоръчвам 3 or 2 и най-ниската, разбира се. 
И аз съм със същата карта. Абе да та питам твойта има ли охлаждане щот мойта няма и не мисля да я клоквам.Limp написа:Айде не обръщайте и тая тема на чат де
Проблема е в твоя телевизор.преди с тия моднати драйвери постигнах някакво "огромно" увеличение на производителността - 7-10 % и за сметка на това Quake III беше на ЕЙ такива пиксели.
Прочетете за какво е темата стига с тея OFFTOPIC,aко няма какво да напишете не чатете в темата!
А някой може ли да ми каже нещо повече за Nvidia 6600TD 256 Mb(Pci-exp).Харесах си един марков комп с такава карта и искам да питам дали си струва(става ли за игри).Влезте в hyundai.bg и намерете Exclusive 7210-667-тва е компа.
Също така се колебая между по-горе споменатия модел и Extreme 9110-587. Пазликата е в процесорите и дъната(и чипсетите естествено).Единия 3 с P4 640 3.2ghz и A64 3500+. Аз лично съм привърженик на АМД-то ма ми викат че пентиума бил геймърски процесор.
-
Golqmoto pile
- Обратна връзка:
Въобще не съм съгласен, че 6600 нестава за нищо, нито че върват игрите на Low. Дай ми пример за игра, която ще върви на LOW. 6600 е идеалното решение като цена и производителност в средния клас видео карти.Limp написа:Този компютър е добър,самоче тази 6600 нестава за нищоИгрите вървят,ама на Low.
А за видеото за Х800 ли говориш?Вече има Уп погледни на първата страница.Ако модела ти е Х800 на гигабайт той има сам радиатор.