Недей се опитвай да набуташ всички ,даже изключи повече за извесно време ,прекалено много герои може да означават смърт ,а ние не искаме такова нещо ,нали?Предполагам ,че си достатъчно добър ,няма смисъл да ти давам съвети или да ти натяквам нещо ,късмет...
KuzMan написа:За да знам, че някоя иска да я включа определено искам да е постнала в тази тема своето желание. Ако не е - не става!
Оки, но тя сега както вече казах е абитюрентка и е на морето да се кефи, а после я чакат и изпити така че едва ли скоро ще влезе във форума...
Единственият начин е да и звънна да ми каже паролата си и да заявя желанието и...
Е, аз не съм момиче, но съм готов за екшън - включи и мен. Няма да се хвърлям в критики или похвали за разказа, щото фактически ти още нищо не си написал. Идеята да възродиш Творческия с несериозен разказ е твърде наивна. Хайде, ще видим какво ще излезе. Не мога да кажа дали разказа е добър или лош, но засега се справяш Давай, покажи ни
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
i az iskam da u4astvam...mislq 4e ideqta e strahotna...a i mai sa malko momi4etata naviti da u4astvat...ili mai hi4 gi nqma
Am...za opisanie: emi az si padam malko dobri4ka i mili4ka....bih predpo4ela da sum polojitelen geroi..dano se nameri ne6to
Ina4e ideqta e dobra ! dano se polu4i ne6to hubavo ! uspeh !
Доста съм разсеян и желанието ми да пиша доста се скапа от някой коментари, за които не можах да си затворя очите. И се опасявам, че следващите епизоди няма да бъдат никак добри и се чудя дали просто да не спра с писането.
Давай, бе човек!
В крайна сметка го правиш за купона, нали? Да не ти пука Evil какви ги говори...
Now, three Gods wait on the windowsill
Where one God's blood was lately spilled
While black tongues lap at the spreading pool
And build the strength they need to rule.