- Не те ли боли поне мако главата бе? - обърна се Хикс към Ловеца.
- Хм,че що да ме боли?Да не ме е ударила тухла четворка?А и кво значение има като и без това почти не я използвам.Давай да тръгваме по здачи...
След няколко часа:
- Мда,остана човека без Москвич, а казват че пиратките от 2кинат кутията не са опасни.Трябва да знаеш как да ги използваш.Една в резервоара само...А утре ще видим дали са му харесли морковите дето му оставихме в хладилника,от онези,нали се сещаш кои,дето ги поляхме с,нали се сещаш какво...Деца НЕ правете това вкъщи.Ние сме професионалисти! - Каза Ловеца.
- На кой говориш,пак ли чуваш гласове?Доктора нали ти каза - от сините хапчета,не от зеление...
- Ааа,нищо.Говорех на публиката.
- Да бе стига си пил вече че кат полудееш че трябва да се оправям с бизнеса сам...Ъъъ,ами всъщност да те черпя една бира...? - попита Хикс.
Така,след като този проблем беше решен трябва да видим какво щяха правят Защитниците на гората сега.
- Кмете,какво ще правим с тоя демон Иддяд?Нито иска да научи езика ни,нито да спре да дразни жителите на гората.Уважавани форумогорци като Макс Пейн и некромансерът b0neS се оплакват от него.напоследък се намесва навсякъде и е нетърпим както преди.
- Ми аз предлгам...то 100 кила ягоди и малини,нали такова...награда и...ама както каже кмета... - скомфузено промърмори Хикс.
- Няма да го съдим още.Ако продължава ще му мислим.И той е жител на гората все пак и заслужава уважение.
- Да бе! - чуха се няколко гласа в купом. - По добре да го затворят Правописните Власти в някоя тъмна стаичка и да го накрат 10 000 пъти да напише . , ! ? : ".
- Въпросът приключва тук отсече Админ.След неговата дума никой не смееше да каже нещо.Е смееха някои но казват че изчезнали безследно после...Абе накратко не е здравословно.
- Току що получих новини от нашият шпионин в Тъмната гора Кмете.Там се подготвят усилено.Нещо кроят подлите тъмногорски жители.Щух че магазинът за тухли зарежда 3 пъти седмично. - Докладва Стелт.
- E Хънтър,Хиксе мисля че се отваря още работа за вас.Що не посетите тоя магазин тая нощ и да ги видити кво кроят.Че зачестиха заплашителните анонимки напоследък.
-
П.П. - сори че е толоз кратко ма ми се спи вече.Утре(тоест днес,ама по-късно) може да постна продължението ама ако има интерес.