Сериал
- EviL
Само аз ли осещам че в последните четири серии ( всъщност от сериите с описанието насам ) няма нищо забавно ? Липса на всякакъв хумор . По скоро е нещо неопределено междо дебилизъм и сериозност . Съжалявам може просто аз да нямам чуство за хумор но това не е нито забавно нито интересно .
П.П. Танаси похвално че се опитваш да създадеш нещо но уви не мога да си кривя душата - това съкс !
П.П. Танаси похвално че се опитваш да създадеш нещо но уви не мога да си кривя душата - това съкс !
Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
EviL написа:Само аз ли осещам че в последните четири серии ( всъщност от сериите с описанието насам ) няма нищо забавно ? Липса на всякакъв хумор . По скоро е нещо неопределено междо дебилизъм и сериозност . Съжалявам може просто аз да нямам чуство за хумор но това не е нито забавно нито интересно .
Хех не съм и очаквал друго мнение от тебе Evil!
Never Give Up
Never Surrender
Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
Never Surrender
Never Admit Defeat
I get knocked down
But I get up again
-
- Обратна връзка:
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
tanasi написа:EviL написа:Само аз ли осещам че в последните четири серии ( всъщност от сериите с описанието насам ) няма нищо забавно ? Липса на всякакъв хумор . По скоро е нещо неопределено междо дебилизъм и сериозност . Съжалявам може просто аз да нямам чуство за хумор но това не е нито забавно нито интересно .
А от мен? И аз мисля, че нещо майтапите се загубиха, и както ти казах вчера, без него произведението ти не струва много. Пак замязва на анимационно филмче за деца до 7 години, където се вижда голяма трагедия, но двама-трима герои храбреци ще оправят всичко и ще спасят приятелите си, а те от своя страна ще са им много признателни. Сори, ама наистина малко е дебилско това. Виж, ние повечето сме големи хора, на по 14 години минимум. Няма да ни грабнеш с нещо от сорта на "Гумените мечета". По-скоро ще имаш успех с нещо от сорта на "Том и Джери" - майтапи и черен хумор до полуда!
И един съвет изобщо за по-нататъшното ти творчество (а и не само твоето). Не се напъвай да пишеш! Винаги излизат боклуци после. Изчакай да ти дойде настроението и музата и тогава!
Never save anything for the swim back!
-
- Обратна връзка:
MetalGearRex написа:tanasi написа:EviL написа:Само аз ли осещам че в последните четири серии ( всъщност от сериите с описанието насам ) няма нищо забавно ? Липса на всякакъв хумор . По скоро е нещо неопределено междо дебилизъм и сериозност . Съжалявам може просто аз да нямам чуство за хумор но това не е нито забавно нито интересно .
А от мен? И аз мисля, че нещо майтапите се загубиха, и както ти казах вчера, без него произведението ти не струва много. Пак замязва на анимационно филмче за деца до 7 години, където се вижда голяма трагедия, но двама-трима герои храбреци ще оправят всичко и ще спасят приятелите си, а те от своя страна ще са им много признателни. Сори, ама наистина малко е дебилско това. Виж, ние повечето сме големи хора, на по 14 години минимум. Няма да ни грабнеш с нещо от сорта на "Гумените мечета". По-скоро ще имаш успех с нещо от сорта на "Том и Джери" - майтапи и черен хумор до полуда!
И един съвет изобщо за по-нататъшното ти творчество (а и не само твоето). Не се напъвай да пишеш! Винаги излизат боклуци после. Изчакай да ти дойде настроението и музата и тогава!
Не е винаги така.Понякога ти трябва савсем малко да се напънеш нещо да напишеш и музата понякога ти идва.
Танаси разказа вече почва да писва.Във епизодите ти вече нищо не става.Действията се развиват много бавно.Деиствието за всички епизоди взети заедно е действието което се развива във други разкази за една серия.А пък и стига с тия четки за Стеалт а пък и стига си прави четки сам.
БТВ:Продължавай да пишеш може нещо да стане.
Respect big pimpin'''
- The Dark One
Виж са има малка доза истинност в критиките.Трябва да има малко драматичност и доста напрегнати моменти,не искаш да правиш сапунка нали,и гледай да вкараш някаква интрига също.Засега е добре,интереснно е,но трябва да оживиш малко разказа с нещо неочаквано защото иначе на читателите ще почне да им омръзва.Това е просто мнение.Ти решаваш как да пишеш разказа си 

Еми не знам кажете вие дали да правя още ако ли не спирам ма след толкова критика вече се обърках
И да - не се сърдя на никой за критиката - тя е добра така ще се подобри работатат ми!
И да - не се сърдя на никой за критиката - тя е добра така ще се подобри работатат ми!

Never Give Up
Never Surrender
Never Admit Defeat
I get knocked down
But I get up again
Never Surrender
Never Admit Defeat
I get knocked down
But I get up again
tanasi написа:Еми не знам кажете вие дали да правя още ако ли не спирам ма след толкова критика вече се обърках
Не те критикувах само ди дадох съвети които смятам че ще обогатят разказа ти за бъдещите епизоди(които всички очакваме ДАВАЙ,ПИШИ)Очакваме продължение.И каквото и да сме писали сериалът ни хареса!
-
- Обратна връзка:
Найк написа:Интересно... На мен най-много ми пречи липсата на огромно количество препинателни знаци, но като за начинаещ "потребител на кирилица" става... А разказа си го продължавай! Но не бързай да пускаш наведнъж много епизоди - бързата работа-срам за майстора!
Да бе чакай като мене разказа да отиде на втора страница и тогава почвай да пишеш.
Respect big pimpin'''
Еми хора сори ма ся съм зает с олимпийските игри а за да стане добре трябва да се съсредоточа тъй че предполагам довечера ще драсна едно писмо!
Never Give Up
Never Surrender
Never Admit Defeat
I get knocked down
But I get up again
Never Surrender
Never Admit Defeat
I get knocked down
But I get up again
Mnogo mi haresa
Syper idej...Kolko epizoda 6te ima?

Can you just live without dignity?...Gosh, you must be broken somehow..
It's watever when you don't know yourself!
MyDeviantArt
It's watever when you don't know yourself!
MyDeviantArt