Благодаря на админа за разяснението. И според мен трябва да е така, понеже това са ЛИЧНИ Съобщения.
Stealth написа:Целта на админа не е да спами. Препоръчвам ти и твоята да не е такава.
И аз мисля така. Обаче и винаги ми е било доста интересно дали админа и останалите модове имат и други акаунти и са "сред нас" или само си вършат работата без да се интересуват по "друг" начин от ставащото във форума. За Стелт и Десито знам, че си влизат и като "юзъри", но за другите...
MetalGearRex написа:Благодаря на админа за разяснението. И според мен трябва да е така, понеже това са ЛИЧНИ Съобщения.
Stealth написа:Целта на админа не е да спами. Препоръчвам ти и твоята да не е такава.
И аз мисля така. Обаче и винаги ми е било доста интересно дали админа и останалите модове имат и други акаунти и са "сред нас" или само си вършат работата без да се интересуват по "друг" начин от ставащото във форума. За Стелт и Десито знам, че си влизат и като "юзъри", но за другите...
Хмм интересен въпрос наистина.Дали ще има и отговор?
MetalGearRex написа:Благодаря на админа за разяснението. И според мен трябва да е така, понеже това са ЛИЧНИ Съобщения.
Хмм интересен въпрос наистина.Дали ще има и отговор?
ЕВАЛАТА АДМИНЕ!!!! ВЧЕРА НАПРАВИХ ЕДНА ГЛУПАВА ТЕМА С ЦЕЛ ДА ВИДЯ КОЛКО БЪРЗО ЩЕ РЕАГИРАШ ....Е НЕ БЕШЕ БАВНО ПОЗДРАВЛЕНИЯ ВСЕ ПАК....Нямал съм за цел да те обидя с нея...
We are together since the first form, and for everything we do, we take responsibility together. We are The Brigade!
Stealth написа:Внимавай, щото тия шегички могат да ти стоварят на главата някой бан Не е заплаха, но още помня как един се молеше в писмото си да му разблокират АйПи-то (Това беше преди години).
Един въпрос -- ако случайно някой иска да му блокират IP -то за определено време, възможно ли е? Примерно за три месеца. Само питам, без значение защо.
Panzer написа:Един въпрос -- ако случайно някой иска да му блокират IP -то за определено време, възможно ли е? Примерно за три месеца. Само питам, без значение защо.
Най - лесиния начин е да псуваш, ругаеш и те банват!
абе има си хора които са си свикнали да пишат на латиница и не можете да ги обедите в противното мене например админа насила ме накара да започна да пиша на кирилица!
If you want something done right,you better do it yourself!-SOF
Golden Knight написа:абе има си хора които са си свикнали да пишат на латиница и не можете да ги обедите в противното мене например админа насила ме накара да започна да пиша на кирилица!
Golden Knight написа:абе има си хора които са си свикнали да пишат на латиница и не можете да ги обедите в противното мене например админа насила ме накара да започна да пиша на кирилица!
Значи все пак те е убедил...?
Е да но засъжаление остават още поне 500 пъти по толкова.Но напоследък аз забелязвам че броят на хората пишещи на латиница намаля,което може да значи само че форумът върви напред,а юзърите започват да пишат по-цивилизовано.Е тва си е мое мнение.
ami saglasen sam s vsihki samo deto moita klaviatira nema kirilica. na vsqkade pishat samo na latinica. sluchvalo mi se e da napisha neshto na kirilica i da mi se smeqt. ne che mi puka a za tezi koito shte kajat da si vzema druga klaviatura (ako vse pak ima takiva) shte kaja che nqmam sobstven kompiutar i nemoga da si pozvolq tozi luks kolkoto i smeshno da izglejda