КАК ДА ПИШЕМ ВЪВ ФОРУМА И САЙТА (правила)

Идеи за сайта и списанието
Публикувай отговор
Аватар
Oblivion
Обратна връзка:

Мнение от Oblivion »

:evil: :evil: админ напомпай си малко мненията де от 2000-та си и имаш едва 300 мнения аз ако бях да съм имал 5000 :evil: :evil:
If you want something done right,you better do it yourself!-SOF
Аватар
MetalGearRex
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Обратна връзка:

Мнение от MetalGearRex »

Благодаря на админа за разяснението. И според мен трябва да е така, понеже това са ЛИЧНИ Съобщения.
Stealth написа:Целта на админа не е да спами. Препоръчвам ти и твоята да не е такава.

И аз мисля така. Обаче и винаги ми е било доста интересно дали админа и останалите модове имат и други акаунти и са "сред нас" или само си вършат работата без да се интересуват по "друг" начин от ставащото във форума. За Стелт и Десито знам, че си влизат и като "юзъри", но за другите... :D
Never save anything for the swim back!
HUN73R

Мнение от HUN73R »

MetalGearRex написа:Благодаря на админа за разяснението. И според мен трябва да е така, понеже това са ЛИЧНИ Съобщения.
Stealth написа:Целта на админа не е да спами. Препоръчвам ти и твоята да не е такава.

И аз мисля така. Обаче и винаги ми е било доста интересно дали админа и останалите модове имат и други акаунти и са "сред нас" или само си вършат работата без да се интересуват по "друг" начин от ставащото във форума. За Стелт и Десито знам, че си влизат и като "юзъри", но за другите... :D

Хмм интересен въпрос наистина.Дали ще има и отговор?
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

HUN73R™ написа:
MetalGearRex написа:Благодаря на админа за разяснението. И според мен трябва да е така, понеже това са ЛИЧНИ Съобщения.

Хмм интересен въпрос наистина.Дали ще има и отговор?

Май не! :cry:
Аватар
kiroman
Обратна връзка:

Мнение от kiroman »

ЕВАЛАТА АДМИНЕ!!!! ВЧЕРА НАПРАВИХ ЕДНА ГЛУПАВА ТЕМА С ЦЕЛ ДА ВИДЯ КОЛКО БЪРЗО ЩЕ РЕАГИРАШ ....Е НЕ БЕШЕ БАВНО :wink: ПОЗДРАВЛЕНИЯ ВСЕ ПАК....Нямал съм за цел да те обидя с нея...
We are together since the first form, and for everything we do, we take responsibility together. We are The Brigade!
HUN73R

Мнение от HUN73R »

Stealth написа:Внимавай, щото тия шегички могат да ти стоварят на главата някой бан :lol: Не е заплаха, но още помня как един се молеше в писмото си да му разблокират АйПи-то (Това беше преди години).

Всъщност и наскоро един се молеше. :?
Аватар
Kaiser Kar

Мнение от Kaiser Kar »

Smятам че админа реагира дост. бързо.
Аватар
Templar

Мнение от Templar »

Става съгласен съм. :)
Аватар
Panzer

Мнение от Panzer »

Един въпрос -- ако случайно някой иска да му блокират IP -то за определено време, възможно ли е? Примерно за три месеца. Само питам, без значение защо.
Аватар
Kaiser Kar

Мнение от Kaiser Kar »

Panzer написа:Един въпрос -- ако случайно някой иска да му блокират IP -то за определено време, възможно ли е? Примерно за три месеца. Само питам, без значение защо.

Най - лесиния начин е да псуваш, ругаеш и те банват! :!: :?:
Аватар
$@$|-|0
Обратна връзка:

Мнение от $@$|-|0 »

След като във форума вече има кирилизация, не е ли редно писането на латиница да бъде забранено?
[url=http://heavy.start.bg]http://heavy.start.bg
Метълът няма да умре![/url]
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

$@$|-|0 написа:След като във форума вече има кирилизация, не е ли редно писането на латиница да бъде забранено?

И аз така викам. Все още има хора които пишат на латиница. Хора разберете, че няма смисъл. Така е по-трудно и за нас и за вас.
Аватар
Oblivion
Обратна връзка:

Мнение от Oblivion »

абе има си хора които са си свикнали да пишат на латиница и не можете да ги обедите в противното мене например админа насила ме накара да започна да пиша на кирилица!
If you want something done right,you better do it yourself!-SOF
Аватар
RIP
Обратна връзка:

Мнение от RIP »

Golden Knight написа:абе има си хора които са си свикнали да пишат на латиница и не можете да ги обедите в противното мене например админа насила ме накара да започна да пиша на кирилица!

Значи все пак те е убедил...?
HUN73R

Мнение от HUN73R »

RIP написа:
Golden Knight написа:абе има си хора които са си свикнали да пишат на латиница и не можете да ги обедите в противното мене например админа насила ме накара да започна да пиша на кирилица!

Значи все пак те е убедил...?

Е да но засъжаление остават още поне 500 пъти по толкова.Но напоследък аз забелязвам че броят на хората пишещи на латиница намаля,което може да значи само че форумът върви напред,а юзърите започват да пишат по-цивилизовано.Е тва си е мое мнение.
thegreenkrs
Обратна връзка:

Мнение от thegreenkrs »

Но все още има хора като "идядя" :?
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

KRIS™ написа:Но все още има хора като "идядя" :?

Абе Иддяд пише вече на кирилица.
Аватар
RIP
Обратна връзка:

Мнение от RIP »

Но ако започне да пише и на български ще е добре...
Аватар
Gnumerick
Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
Обратна връзка:

Мнение от Gnumerick »

RIP написа:Но ако започне да пише и на български ще е добре...

Хаха! Само че кирилизацията е малко разбъркана!
Изображение

Изображение

"Най-необяснимото на света е, че той е напълно обясним."
Алберт Айнщайн
Аватар
SMURT na MISHKIT
Обратна връзка:

Мнение от SMURT na MISHKIT »

ami saglasen sam s vsihki samo deto moita klaviatira nema kirilica. na vsqkade pishat samo na latinica. sluchvalo mi se e da napisha neshto na kirilica i da mi se smeqt. ne che mi puka a za tezi koito shte kajat da si vzema druga klaviatura (ako vse pak ima takiva) shte kaja che nqmam sobstven kompiutar i nemoga da si pozvolq tozi luks kolkoto i smeshno da izglejda
Публикувай отговор