Вампирска Сага2–Мощ във вените ми

Вашите разкази и истории
Аватар
Раскольников
Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons

Мнение от Раскольников »

Има само едно малко проблем 4е. Ворадор никога няма да победи Кеин,ако щеш и заради факта 4е по времето когато ,Кеин създава империята си Ворадор е ве4е убит от Мобиус. :P
Lets have a black celebration

I see the stars come out tonight
I see the bright and hollow sky
Over the city's ripped backsides

I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see

PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!
TheGuardian

Мнение от TheGuardian »

raZiel{47} написа:Има само едно малко проблем 4е. Ворадор никога няма да победи Кеин,ако щеш и заради факта 4е по времето когато ,Кеин създава империята си Ворадор е ве4е убит от Мобиус. :P

М,май нещо не си разбрал...Просто имената са такива.По принцип историята няма нищо общо с LoK.
Аватар
Раскольников
Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons

Мнение от Раскольников »

Щом си казал.Ина4е разказ4ето си го бива.
Lets have a black celebration

I see the stars come out tonight
I see the bright and hollow sky
Over the city's ripped backsides

I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see

PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!
Аватар
MM13_666
Обратна връзка:

Мнение от MM13_666 »

О, Гард сети се да продължиш нейсе. Единствената ми критика е че май нещо си се преписал и поста ти е твърде "дълаг" :D
Drink their blood,
Kill them all,
Send their souls to hell.
TheGuardian

Мнение от TheGuardian »

...Ревът идваше от вътрешността на пещерата.Стреснах се и се изправих.Триска извади меча си.Аз последвах примера.Двамата тръгнахме навътре...
Беше много топло.Сякаш някой дишаше огън.Ревът се повтори.Той мина през ушите ми като стихия и "бумна" в корема ми.
В тъмнината светнаха две огромни жълти очи.Секунди след това тонове огън се изсипа в пещерата.
-Дракон!-възкликнах аз.
Звярът отново избълва огън,този път към.Ние побягнахме към изхода на пещерата.Скочихме точно пред вълната която се разсея навън.
Търкулихме се надолу.Аз забих меча в земята и се задържах.Триска хванах за ръката.
От пещерата дракона подаде глава.Издиша сума ти огън.Хубавото бе,че не ни забеляза.
-Стой тук!-казах на Триска.
-Госодарю...Ворадор!Ще ви убие!
-Какво!?Нима се съмняваш в силите ми!?
-Не...
Аз се превърнах в прилеп и хвръкнах към дракона,чиято глава още бе извън пещерата.
Кръжах край него,а той така и не ме забеляза.Материализирах се върху главата.Вдигнах меча и разсякох врата му.Огромната тиква падна на земята.
-Сега окото...
Забих меча в малкото разстояние между носа и окото.Използвах оръжието си като лопата.Драконовия извор на зрение излезе от "дупката".Окото не бе чак толкова голямо.Беше почти колкото ръката ми.
Триска се появи.Носеше торба.Сложихме окото вътре и отново влязохме в пещерата.....
Аватар
MM13_666
Обратна връзка:

Мнение от MM13_666 »

Добро както винаги, ама кога ще се хванеш да напишеш свястна част, тея постчета са по-къси и от някои мнения. Стегни се де, или само за РПГ-то на ивъл ти се измъкват по-длъжки части? Ае не се лигави а пиши като както си му е реда.
Drink their blood,
Kill them all,
Send their souls to hell.
Аватар
AngryGameCritik

Re: Вампирска Сага2–Мощ във вените ми

Мнение от AngryGameCritik »

по–старите членове на форума

Написано е през 2003 лол :shock:
Публикувай отговор