-------------------------------------------------
-------------------------------------------------
Знам, че много хора ще имат нещо против, че съм извадил тази "уникална" тема от форума, но просто тя е толкова интересна.
Става въпрос за една вражда от преди, скарах се с всички, но сега времената са други!
И все пак - вижте - само 2 страници, но темата си е златна! Прочетете мненията на всеки човек. Гледайте само какво яко писане е паднало, мамка му! то това се казва лично мнение - нападки, аргументация, спор, мисъл... Ето това НЕ Е ФЛУУД! Такива теми трябва да се правят - смислени! Е, какво като са полемични - така има итрига, съспенс...
Пяснение : аз съм razor!
Два работни проекта
- EviL
Ти си смешен бе . Извади едан такава тема пълна с раздори просто да докажеш на новите че си бил част от някакъв проект . Помня този титаничен спор и така и не видях нищо хубаво от него . Междо другото ти си тотален лузар според мен не разбирам по каква причина неколкократно те защитавах в някой теми . Просто това бе повече от смешно . А нека не ти споменавам че ти си причината за този спор и ако това ти допада веднага падаш с още едно ниво в моите очи .
Абе аре лека ти и доходна !
Абе аре лека ти и доходна !
Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
-