Разказ с герои от форума (за кой ли път...)
- TOMB*RAIDER
E - 2 4ast.
U4astvat:
JohnnyRico - Light Hunter
Ricewind - Blood Mage(nali stava)
Crazyboy - Crypt Lord
Darky - Demon Hunter (brat na Mike)
Krew - Far Seer
Tomb*Raider - Warden (sestra na PiTaGoRkAtA)
U4astvat:
JohnnyRico - Light Hunter
Ricewind - Blood Mage(nali stava)
Crazyboy - Crypt Lord
Darky - Demon Hunter (brat na Mike)
Krew - Far Seer
Tomb*Raider - Warden (sestra na PiTaGoRkAtA)
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga

Mnogo izvinqvajte 4e pi6a na latinica, no v momenta pi6a ot kopm.klub i tam nqma kirilica...
I taka...
4ernata Citadela - sybranie na syiuznicite.
- Moite Fiendove sa gotovi za pyrvata ataka.
- Ne, crazyboy! - saruman go prekysna... Mnogo e riskovano - tvoite fiendove trqbva da bydat zapazeni za kraq na vojnata.
- Dobre... Ku4i sin... - si promyrmori crazyboy...
- Undeadgirl - tvoite bansheeta i necromanseri 6te zapo4nat da napadat Magland - tam e vladetel Denik, moze da okaze golqma syprotivam, no raz4itam na teb.
- Nqma6 problemi Saruman!!! Sladur...
- M-Tycoon tvoite Taureni 6te napadnat Hamarland. A gargite i frost wyrmovete na Terrordar 6te se zaemat s Biudilend... Elfite sa slabi po vazduh i zatova ti narezdam taka.
- Dobre lord Saruman...
- A az i JohnnyRico 6te se zaemem s Warlend. Zadnea za o6te edna bitka s Mike... Mwahahahaa!!!
Sybranie na svetlite saiuznici v edin Arcane Sanctum...
- Mike, mnogo hubavo 4e tvoq brat se vyrna ot Northland za da ni pomogne.
- Da, Denik, Darky mi lipsva6e i sega mnogo se radvam 4e 6te se bie ramo do ramo s men.
- Gospoda, izvenete 4e zakasnqh... toku 6to polu4ih uzasna vest i trqbva6e da se pozabavq.
- Izvinen si Ricewind... no kakva e tazi vest?? - popita go Traun.
- Gospoda edin moj veren dragonhawk raider mi saob6ti 4e vragovete ni gotvqt iznenada... nepriqtna iznenada. Imam neudovolstvieto da saob6tq 4e sled okolo nqkolko meseca 6te bydem napadnati.
- Tomb*Raider, iskam da proveri6 tova do 24 4asa!
- Da, sestro...Krew na6iqt 6pionin 6te dokladva prez 5 4asa.
- 4udesno... Denik pogledna namuseno Traun i mu pro6epna ne6to...
- Da, Denik... 6te byde izpalneno...
Ami tova e!
Zasega...
Prosto pi6a ot klub, a vremeto mi svar6va i zatova ne mozah da prodalza razkaza...

I taka...
4ernata Citadela - sybranie na syiuznicite.
- Moite Fiendove sa gotovi za pyrvata ataka.
- Ne, crazyboy! - saruman go prekysna... Mnogo e riskovano - tvoite fiendove trqbva da bydat zapazeni za kraq na vojnata.
- Dobre... Ku4i sin... - si promyrmori crazyboy...
- Undeadgirl - tvoite bansheeta i necromanseri 6te zapo4nat da napadat Magland - tam e vladetel Denik, moze da okaze golqma syprotivam, no raz4itam na teb.
- Nqma6 problemi Saruman!!! Sladur...
- M-Tycoon tvoite Taureni 6te napadnat Hamarland. A gargite i frost wyrmovete na Terrordar 6te se zaemat s Biudilend... Elfite sa slabi po vazduh i zatova ti narezdam taka.
- Dobre lord Saruman...
- A az i JohnnyRico 6te se zaemem s Warlend. Zadnea za o6te edna bitka s Mike... Mwahahahaa!!!
Sybranie na svetlite saiuznici v edin Arcane Sanctum...
- Mike, mnogo hubavo 4e tvoq brat se vyrna ot Northland za da ni pomogne.
- Da, Denik, Darky mi lipsva6e i sega mnogo se radvam 4e 6te se bie ramo do ramo s men.
- Gospoda, izvenete 4e zakasnqh... toku 6to polu4ih uzasna vest i trqbva6e da se pozabavq.
- Izvinen si Ricewind... no kakva e tazi vest?? - popita go Traun.
- Gospoda edin moj veren dragonhawk raider mi saob6ti 4e vragovete ni gotvqt iznenada... nepriqtna iznenada. Imam neudovolstvieto da saob6tq 4e sled okolo nqkolko meseca 6te bydem napadnati.
- Tomb*Raider, iskam da proveri6 tova do 24 4asa!
- Da, sestro...Krew na6iqt 6pionin 6te dokladva prez 5 4asa.
- 4udesno... Denik pogledna namuseno Traun i mu pro6epna ne6to...
- Da, Denik... 6te byde izpalneno...
Ami tova e!
Zasega...
Prosto pi6a ot klub, a vremeto mi svar6va i zatova ne mozah da prodalza razkaza...

- Да, няма никакви съмнения че ще ни нападнат... това ве4е е сигурно.... - Мислеше си тази вечер Mike... - Утре рано-рано ще свикам на събрание всички високопоставени Демон Хънтъри във Уарленд... Трябва много неща да се обсъдят... - и заспа...
- Добро Утро господа! Имам важни новини за вас.
- Първо: Моят брат и замесник Darky се завърна от тежката си мисия и вече отново е с нас!
- Второ: Вчера получихме съобщение че ще бъдем нападнати от нашите врагове.
- Невъзможно, не е за варване - чуха се възкликвания.
- Да, господа, вярно е! Трябва да се готвим за война. Мирните времена свършиха...
- Saruman, Bansheeтата и Necromancerите са готови - кога ще нападнем - позаинтерисува се Undeadgirl.
- Скоро, скоро... Получих съобщение от една сянка че хората и елфите са разбрали за бъдещото ни нападение. Но откъде... грррррр... имаме предател...
- Krew, снощи къде беше? - попита го М-Tycoon.
- Ами... ммм... имах работа...
- Каква?
- Не мога да ви кажа...
- Ти си ми подчинен и трябва да зная всичко което и ти знаеш, и което вършеш!!!
- Добре лорд M-Tycoon... имах среща с една приятелка.
- Дообре (ядосано)
- Слава Богу, замалко да ме разкрие... Добре че не знае че съм съюзник с Светлите сили. След разрушението на моята родина Дуротар и убиването на прадядо ми Трал, просто вече не можех... и трябваше да се присъединя към хора и елфи... - мислеше тъжно Krew...
- Добро Утро господа! Имам важни новини за вас.
- Първо: Моят брат и замесник Darky се завърна от тежката си мисия и вече отново е с нас!
- Второ: Вчера получихме съобщение че ще бъдем нападнати от нашите врагове.
- Невъзможно, не е за варване - чуха се възкликвания.
- Да, господа, вярно е! Трябва да се готвим за война. Мирните времена свършиха...
- Saruman, Bansheeтата и Necromancerите са готови - кога ще нападнем - позаинтерисува се Undeadgirl.
- Скоро, скоро... Получих съобщение от една сянка че хората и елфите са разбрали за бъдещото ни нападение. Но откъде... грррррр... имаме предател...
- Krew, снощи къде беше? - попита го М-Tycoon.
- Ами... ммм... имах работа...
- Каква?
- Не мога да ви кажа...
- Ти си ми подчинен и трябва да зная всичко което и ти знаеш, и което вършеш!!!
- Добре лорд M-Tycoon... имах среща с една приятелка.
- Дообре (ядосано)
- Слава Богу, замалко да ме разкрие... Добре че не знае че съм съюзник с Светлите сили. След разрушението на моята родина Дуротар и убиването на прадядо ми Трал, просто вече не можех... и трябваше да се присъединя към хора и елфи... - мислеше тъжно Krew...

- Добре, тръгвай - и Terrordar oтпрати една сянка да шпионира. - Вече всички знаят че имаме шпионин, който работи за варговете ни. Тази сянка ще разкрие всичко. Ще влезе в Зигуратите на всички и ще подлушва. Трябва да се разбере кой е предателят!!!!!!!!
- Дами и Господа, свиквам това събрание по поръка на Denik, той е зле със здравето и не може да се яви. - и Ricewind се наведе пое си дъх, все пак това му беше първото водене на събрание, и продължи - Той ми заповяда да ви предам неговата тактика за отбрана:
Първо: Знае се че цялата въздушна мощ на немъртвите ще се излее върху Бюдиленд. Те знаят че вие елфите не сте най-добрите по въздух и затова ще ви атакуват така. Затова ви изпращам по заповед на Denik няколко дузини Dragonhawk Raiderи за подкрепа.
- Предай моята благодарност на Denik - каза PiTaGoRkAtA.
Второ: Мike - ти отново ще водиш битки срещу Saruman, той ще нападне твоето кралство.
- Дами и Господа, свиквам това събрание по поръка на Denik, той е зле със здравето и не може да се яви. - и Ricewind се наведе пое си дъх, все пак това му беше първото водене на събрание, и продължи - Той ми заповяда да ви предам неговата тактика за отбрана:
Първо: Знае се че цялата въздушна мощ на немъртвите ще се излее върху Бюдиленд. Те знаят че вие елфите не сте най-добрите по въздух и затова ще ви атакуват така. Затова ви изпращам по заповед на Denik няколко дузини Dragonhawk Raiderи за подкрепа.
- Предай моята благодарност на Denik - каза PiTaGoRkAtA.
Второ: Мike - ти отново ще водиш битки срещу Saruman, той ще нападне твоето кралство.

- Супер, отново ще се сражавам срещу това нищожество Saruman! Но този път ще го победя! - зарадва се Mike.
- Не се радвай Mike - вратата на залата се отвори и се показа Denik. - Този път Saruman няма д бъде сам. До него ще се бие и М-Tycoon. Той е жесток таурен и не жали никой.
- Да, но брат ми ще ми помага...
- Не, - прекъсна го Denik - , брат ти ще помага на Traun.
- Мазно копеле... - изсъска Mike.
- Tи ще се сражаваш с Tomb*Raider, разбра ли ме?
- Да, лорд Denik, копеле такова - пак Mike си помъмри под носа.
- Ricewind - свободен си да си седнеш на мястото. Да, зле съм със здравето, но имам сили да ви запозная с моите планове за защита. Ако някой има забележка или предложение, нека ме прекъсне с кимване и да каже това което иска.
- Не се радвай Mike - вратата на залата се отвори и се показа Denik. - Този път Saruman няма д бъде сам. До него ще се бие и М-Tycoon. Той е жесток таурен и не жали никой.
- Да, но брат ми ще ми помага...
- Не, - прекъсна го Denik - , брат ти ще помага на Traun.
- Мазно копеле... - изсъска Mike.
- Tи ще се сражаваш с Tomb*Raider, разбра ли ме?
- Да, лорд Denik, копеле такова - пак Mike си помъмри под носа.
- Ricewind - свободен си да си седнеш на мястото. Да, зле съм със здравето, но имам сили да ви запозная с моите планове за защита. Ако някой има забележка или предложение, нека ме прекъсне с кимване и да каже това което иска.

- Horde[G2H]
- CrYpT-oLoGiC
И такаа...
- Rado, изкам да проучиш Krew, нещо започвам да не му вярвам. Според мене доста често ме лъже. Искам да разбереш дали това е истина. Ако е така ще те повиша в генерал на орките.
- Да M-Tycoon...
- Уф, закъснях, трябваше да отида на заседание на немъртвите и демоните.
След десетина минутки...
- Извинявайте че закъснях... трябваше да оправя един въпрос...
- Извинен си M-Tycoon - го прекъсна CrYpT-oLoGiC.
- CrYpT-oLoGiC ??? Кога се завърна???
- Снощи разбрах че ще готвите нападение и веднага се отзовах на молбата на crazyboy.
- Е вече имаме още един съюзник - CrYpT-oLoGiC - владетелят на Спайдленд*. - се зарадва M-Tycoon и седна на мястото си...
- Е, да започвам каза спокойно Denik и започна да изброява плановете си .
- Denik, преди да започнеш искам да съобщя още една лоша вест - го прекъсна Darky - CrYpT-oLoGiC се е завърнал и ще помага на crazyboy.
- Това узложнява много нещата - убезпокои се Denik - crazyboy и CrYpT-oLoGiC са голям тандем, двамата заедно със своите Fiend-ове могат да нанесът големи щети...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Спайдленд - Spider - Паяк, Land - Земя
- Rado, изкам да проучиш Krew, нещо започвам да не му вярвам. Според мене доста често ме лъже. Искам да разбереш дали това е истина. Ако е така ще те повиша в генерал на орките.
- Да M-Tycoon...
- Уф, закъснях, трябваше да отида на заседание на немъртвите и демоните.
След десетина минутки...
- Извинявайте че закъснях... трябваше да оправя един въпрос...
- Извинен си M-Tycoon - го прекъсна CrYpT-oLoGiC.
- CrYpT-oLoGiC ??? Кога се завърна???
- Снощи разбрах че ще готвите нападение и веднага се отзовах на молбата на crazyboy.
- Е вече имаме още един съюзник - CrYpT-oLoGiC - владетелят на Спайдленд*. - се зарадва M-Tycoon и седна на мястото си...
- Е, да започвам каза спокойно Denik и започна да изброява плановете си .
- Denik, преди да започнеш искам да съобщя още една лоша вест - го прекъсна Darky - CrYpT-oLoGiC се е завърнал и ще помага на crazyboy.
- Това узложнява много нещата - убезпокои се Denik - crazyboy и CrYpT-oLoGiC са голям тандем, двамата заедно със своите Fiend-ове могат да нанесът големи щети...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Спайдленд - Spider - Паяк, Land - Земя

- _BL00DRAYNE_
- _BL00DRAYNE_
- Вече изготвих плановете за отбрана и ще ви ги прочета - каза бодро Denik и започна - Първо: Щом Saruman и Johny Rico ще се заемат с Уарленд то Мike ще приготви основно Demon Hunter-и и... Mike, брат ти ще се сражава с теб - размислих и реших че така е най-добре.
- Благодаря Denik - каза Mike.
- Второ - Бюдиленд - двете сестри PiTaGoRkAtA и Tomb*Raider ще получат голяма помощ - понеже враговете ще ви нападнат основно по въздух призовах едни същества които ще са ви от полза... тези същества са...
- Е Rado - новини? - попита го М-Tycoon.
- Да, господарю - имам сведения от нашите източници, че Krew има договор със светлите сили, той е шпионин тук - 99 процента съм сигурен.
- Благодаря Rado, скоро ще получиш обещаната от мен титла...
Rado си тръгна, а M-Tycoon си промърмори нещо:
- Да! Krew най-сетне се хвана в капана... ХАХАХА
- Благодаря Denik - каза Mike.
- Второ - Бюдиленд - двете сестри PiTaGoRkAtA и Tomb*Raider ще получат голяма помощ - понеже враговете ще ви нападнат основно по въздух призовах едни същества които ще са ви от полза... тези същества са...
- Е Rado - новини? - попита го М-Tycoon.
- Да, господарю - имам сведения от нашите източници, че Krew има договор със светлите сили, той е шпионин тук - 99 процента съм сигурен.
- Благодаря Rado, скоро ще получиш обещаната от мен титла...
Rado си тръгна, а M-Tycoon си промърмори нещо:
- Да! Krew най-сетне се хвана в капана... ХАХАХА

BL00RAYNE, da, 6te te vkliu4a, no v sledva6tiq epizod, sega v posledniq, kojto napisah ne mozah da te vkliu4a, za6toto ednovremenno sme pisali postovete si._BL00DRAYNE_ написа:хей деник...мноо си добър....
ще можеш ли да включиш и мене?
1._BL00DRAYNE_
2.нощен елф
3.Уорден