Magic:The Gathering
Re: Magic:The Gathering
Liliana Vess я имам,ако имаш Pyroclasm ще ти я дам
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
-
- Цар
- Обратна връзка:
Amigo написа:Що копаеш![]()
Аз имам едно червено-бяло тесте за контрол,ама няма пукнати хора с които да играя ебаси!!!
И аз играя бяло-червен контрол, между другото.

ПП
Аз на T1.5 играя с тематичен дек само от Ravnica + Core Sets + Planechase - бяло-червен Boros контрол.

И между другото, аз имам пироклазми, ама ги играя.

QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
- Цар
- Обратна връзка:

Е? Остана ли някой който да играе?

QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
ostana li nqkoi

天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
- Цар
- Обратна връзка:
То никога не е имало, съдейки по тая тема 

QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Аз я поцъках малко като излезе, не беше никак зле. После пробвах и legends of runeterra. Искаше ми се някоя такава да ме задържи за години, ама...
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
- В момента играе: Във форума.
- Обратна връзка:
Момчета, аз играя спорадично три стратегически игри с карти: Duel Links(базирана на Ю-Ги-О), GWENT(базирана на света на Вещера), и The Horus Heresy: Legions(базирана на вселената на Уорхамър). И трите са чудни за убиване на някой час, особено от телефон. Почти изцяло f2p са и скоропостижно ще си направите три-четири топ тестета.
Имат си и е-спорт турнири, с огромна база играчи от цял свят са, ако някой ги пробва и се изкефи, ще се раздавам да разцъкаме някое дуелче, може и ПЦМ турнир да си направим
Имат си и е-спорт турнири, с огромна база играчи от цял свят са, ако някой ги пробва и се изкефи, ще се раздавам да разцъкаме някое дуелче, може и ПЦМ турнир да си направим

-
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Аз не можах да преглътна начина, по който изглежда. Просто беше неудовлетворяващa. Много повече ми харесва другата българска World of Myths.Serious Sam написа:Само аз ли тъпо и упорито продължавам да си цикля Spellweaver?
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Не съм фен на този визуален стил. Spellweaver-а ми е перфектна откъм стилизация, пропорции и т.н.
¯\_(ツ)_/ ¯
-
- В момента играе: Във форума.
- Обратна връзка:
Чувал съм я. Не ѝ ли спряха поддръжката? Аз бях останал с впечатление, че са я закрили заради малкото редовни играчи?Serious Sam написа:Само аз ли тъпо и упорито продължавам да си цикля Spellweaver?
Разбирам. Дотук съм тествал 10на такива игри и откровено най-красивата и добра в музикално отношение ми беше Legends of Runeterra. Ама тя пък не блестеше с механики и мисля, че ѝ правиха някакви генерални промени. Така и не я пробвах след тях.Serious Sam написа:Не съм фен на този визуален стил. Spellweaver-а ми е перфектна откъм стилизация, пропорции и т.н.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Тая беше отвратителна... И визуално, и геймплейно. Бях почнал да ѝ правя ревю, мъчих се да се хайпна около Валорант, обаче пълен ташак... С удоволствие я изтрих.
¯\_(ツ)_/ ¯
To puk i toz Valorant edna igra...
Tolkoz blatantno i creativno deficient, scuffed kopie na CS s umopomra4itelno slab gunplay/movement feel i maps layout praeni ot nqkoi bavnorazviva6t.
Ama de4icata da se radvat tam.
Ot oligofrenite sq v riot (det razvaliha hubavata moba napraena ot originalniq team) ne sam i o4akval drugo.

Tolkoz blatantno i creativno deficient, scuffed kopie na CS s umopomra4itelno slab gunplay/movement feel i maps layout praeni ot nqkoi bavnorazviva6t.
Ama de4icata da se radvat tam.
Ot oligofrenite sq v riot (det razvaliha hubavata moba napraena ot originalniq team) ne sam i o4akval drugo.
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
- doggymien4o
- В момента играе: Квот фана
Не знаех, че има тема за MTG и то почната толкова отдавна.
Аз играя Commander
Аз играя Commander

жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...
...master freakout...
...the world is full of shit...