добре де кажете ми това да имаш google tab на google chrome, не е ли много епик фейл?
THE KOVENANT написа:
добре де кажете ми това да имаш google tab на google chrome, не е ли много епик фейл?
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
High_voltage написа:
Курвичката... Сигурно не им знае и една песен, ама пак бих я ебал
THE KOVENANT написа:е, не е като Джим Кери, на когото любимата група е Кенибъл Корпс![]()
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
The Chameleon написа:THE KOVENANT написа:е, не е като Джим Кери, на когото любимата група е Кенибъл Корпс![]()
Аз пък се кефя на вокала на КК какъв фен на Хордата е :ДДД
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
The Chameleon написа:Абе Алианса да го ДУХА ве, алооо!!
Пича разправяше как счупва смешните педали дето са алитата![]()
![]()
![]()
жалък нърд
Ahriman написа:The Chameleon написа:Абе Алианса да го ДУХА ве, алооо!!
Пича разправяше как счупва смешните педали дето са алитата![]()
![]()
жалък нърд
High_voltage написа:Кире_Гръчата написа:долу има сгъната тениска на Бурзум
А всъщност кой е този дядка?
High_voltage написа:Кире_Гръчата написа:долу има сгъната тениска на Бурзум
А всъщност кой е този дядка?