Star Wars: The Old Republic
Re: Star Wars: The Old Republic
Ще получиш определените бонуси за едномесечен платен потребител. Ако спреш да плащаш месечна такса, автоматично ще станеш безплатен потребител и съответно ще ти се заключи/ограничи достъпът до определен "content".
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Т.е ако искам да играя на фул пак ще трябва да плащам абонамент
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
- gua543
- В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
Всъщност ще си ограничен само откъм групово съдържание т.е. флашпоинтове, PvP и космическите мисии (можеш да играеш само 10 или 20 от всяко от тези на седмица), а операциите не можеш да ги правиш въобще. Май имаше и нещо от сорта че можеш да си правиш само двама или четирима герои, обаче за това не съм много сигурен.
Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
The Best написа:Нискостеблен хомосексуален плъх!
- Apothecary
- В момента играе: Star Wars: The Old Republic,Warhammer online,TF2,World of Tanks
Нещо маи забравиха за f2p

- gua543
- В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
До края на ноември има време, а и сега като са пуснали HK-51 на тест сървъра едва ли ще чакат доста за да пуснат f2p и 1.5.
Който го кефи играта,по-добре да си плаща,да получава всичко на макс.Фрий модела е доста зле реализиран.Единствения смисъл в него е ако искаш да видиш персоналните истории на класовете.
- gua543
Фрий модела още не е пуснат така че не знам откъде черпиш информация.
Ти официалния сайт на играта не го ли посещаваш?Бях останал с впечатлението,че си фен на играта.Ето ти малко инфо:
http://www.swtor.com/support/helpcenter/6449
http://www.swtor.com/blog/community-qa- ... ay-edition
Та в общи линни,най-лошото е,че се въвежда сегрегацията на базата от играчи.Което е наистина ужасно.Ще е пълно с гилдии изискващи от играчите си събскрбшъни,заради ограничението на правене на ендгейм пве и пвп.Отделно от това,фрии юзърите никога няма да са конкурентни като гиър на събскрайбърите,което навежда на мислите за пей2уин![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
http://www.swtor.com/support/helpcenter/6449
http://www.swtor.com/blog/community-qa- ... ay-edition
Та в общи линни,най-лошото е,че се въвежда сегрегацията на базата от играчи.Което е наистина ужасно.Ще е пълно с гилдии изискващи от играчите си събскрбшъни,заради ограничението на правене на ендгейм пве и пвп.Отделно от това,фрии юзърите никога няма да са конкурентни като гиър на събскрайбърите,което навежда на мислите за пей2уин
- Apothecary
- В момента играе: Star Wars: The Old Republic,Warhammer online,TF2,World of Tanks
Почти всеки ден
иначе мерси за втория линк ще го прочета като имам време

Ами те ако дадат всичко да е безплатно, никой няма да плаща за каквото и да билоmoroel написа:Та в общи линни,най-лошото е,че се въвежда сегрегацията на базата от играчи.Което е наистина ужасно.Ще е пълно с гилдии изискващи от играчите си събскрбшъни,заради ограничението на правене на ендгейм пве и пвп.Отделно от това,фрии юзърите никога няма да са конкурентни като гиър на събскрайбърите,което навежда на мислите за пей2уин
Конкурентни на гиър? От какъв зор? И без това безплатните потребители няма да играят Операции. А пък повечето 50-то ниво Flashpoint-тите са толкова лесни, че може да ги минеш със зелена екипировка 40-45 ниво. А пък и без това, когато станеш 50-то ниво получаваш напълно безплатно "full set" синя PvP екипировка, която е по-добра от Tier 1 на PvE екипировката.
Колкото до PvP-то, безплатните потребители чисто и просто ще им отнеме повече време да си съберат екипировка. Но Tier 2 (Battlemaster) се събира доста бързо и лесно, дори само с по няколко мача на ден и си е напълно конкурентна.
- gua543
Мороеле, нещо ми се струва че не си прочел нещата както трябва. Като за начало не се знае какво ще е ограничението относно PvP и flashpoint-ове. Това че ти си мислиш че ще е по десет мача и по 2 flashpoint-а на седмица е друг въпрос. Както каза Саро единствената разлика между новак 50-ка събскрайбър и новак 50-ка, който не си плаща, е че тоя дето не си плаща ще трябва да работи по-дълго за PvP екипировката. Операциите някак си ще ги преглътнеш. Или ще си платиш. Не се прави че не си очаквал че F2P всъщност не е изцяло Free.
-
pecata6289
- Обратна връзка:
Сега като вдигнат максиималното ниво на 55 и добавят новата планета ..ще удължат ли Stoory Lina на персонажиите ?
- gua543
Май не. За новата планета не се знае много, но мисля че от Bioware казаха че няма да е продължение на клас куестовете. Ще си има история, но ще е като Илум.
EDIT: Тъкмо прочетох това http://www.swtor.com/free/features. Мороеле, май се оказа прав.
EDIT: Тъкмо прочетох това http://www.swtor.com/free/features. Мороеле, май се оказа прав.
@Capo
Принципно си прав но смятам,че знаеш,че има къде по-добри ф2п модели.Освен това,въпроса за пвп-то не седи така както си го поставил.Този модел е ок ако става въпрос за пве.Някой казуал дето не бърза за никъде и да си гринди полека,да,привемливо.Но пвп?Във всеки шибан уарзоун да бъдеш диво бит и ебан от играчите с по-як гиър...колко мислиш би издържал някой?
@gua543
Какво да прочета?Ограничение ще има-факт.Резултата?Както писах по-горе,ще бъдеш диво бит и ебан в пвп-то.Колкото по-дълго,толкова по-зле.И да допълня...не троля тебе или играта,просто ме е яд на нещатат които правят еа и биоуеар,отношението.Защото всички сме потърпевши.
Принципно си прав но смятам,че знаеш,че има къде по-добри ф2п модели.Освен това,въпроса за пвп-то не седи така както си го поставил.Този модел е ок ако става въпрос за пве.Някой казуал дето не бърза за никъде и да си гринди полека,да,привемливо.Но пвп?Във всеки шибан уарзоун да бъдеш диво бит и ебан от играчите с по-як гиър...колко мислиш би издържал някой?
@gua543
Какво да прочета?Ограничение ще има-факт.Резултата?Както писах по-горе,ще бъдеш диво бит и ебан в пвп-то.Колкото по-дълго,толкова по-зле.И да допълня...не троля тебе или играта,просто ме е яд на нещатат които правят еа и биоуеар,отношението.Защото всички сме потърпевши.
-
pecata6289
- Обратна връзка:
Жалкоо,че няма да удължат Story Quest .... на агента ми хареса историята
Както ги виждам аз нещата, те ти предлагат безплатно най-добрата страна на играта, а именно - история от 1-во до 50-то ниво. Все едно да ти дадат безплатно KOTOR. Всичко останало е MMO пълнежът, за който ще трябва да си платиш.moroel написа:@Capo
Някой казуал дето не бърза за никъде и да си гринди полека,да,привемливо.Но пвп?Във всеки шибан уарзоун да бъдеш диво бит и ебан от играчите с по-як гиър...колко мислиш би издържал някой?
Три Warzone-а на седмица е смешно малко за безплатните потребители, на практика все едно нямат PvP. За сравнение - може да си играеш колкото ти душа иска Flashpoint-и, но само от три седмично ще получиш награда. Освен това от 10-49-то ниво екипировката ти в PvP не е чак толкова важна, стига да я подобряваш в съответствие с нивото ти. 50-то ниво PvP си е вече Еndgame и е логично (от гледна точка на ЕА) да ти искат по пет долара (примерно) месечно за него. Ако толкова много ти се играе, ще платиш. Все се сещам за един цитат в тази връзка на световния любимец John Riccitiello:
"When you are six hours into playing Battlefield and you run out of ammo in your clip, and we ask you for a dollar to reload, you're really not very price sensitive at this point in time."
- gua543
Мене за операциите и flashpoint-вете не ме е толкова грижа, но за PvP-то ми е малко гадно защото имам един трупър vanguard и с него направо цепя мрака. Три пъти завършвах втори, при това съм само 15 ниво. Първенците винаги бяха 40+ ниво. И не, не съм спамил две умения. С vanguard-а можеш да победиш и като използваш малко повечко 
BioWare/ EA нещо ни размахват дедовия... > http://www.youtube.com/watch?v=RsGV6hET ... ture=g-u-u
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Някой знае ли добър и сигурен сайт за покупката на дигитално копие на ТОР?
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.