Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)
Абе пи4 4етох ти автобиографията.Не6то не си представям как бих могъл да играя по 15 4аса дневно.И то на еднa игра.И мен ли4но не ми допада кореиският на4ин на игра(Warcraft 3 tft)stfu-n00b! написа:Ми и мене не ми лагва ,само ,че както насякаде в България отвреме навреме вижамTraun написа:Хе-хе!Мене нито ме дропва нито ми сече!Провери си кабелния!
готиния надпис "You were disconnected"
-
Culture Nineteen
И после става кефа.Ония от кеча ряпа де ядът.stfu-n00b! написа:Ми и мене не ми лагва ,само ,че както насякаде в България отвреме навреме вижамTraun написа:Хе-хе!Мене нито ме дропва нито ми сече!Провери си кабелния!
готиния надпис "You were disconnected"
Violence is the last refuge of the incompetent.
незнам аз спирам да играя докато не излезе новия пач, от 1 седмица сам направил 10 игри макс просто ъндеад е толкова тотално усвинен че няма смисал да коментирам просто вижте във форумите на близард какво става, даже се случи нещо което аз поне досега не бях виждал, някъв от близард пусна тема в която обещава че destroyers ще бъдат отслабени в новата версия
А не вие не спряхте,сега друг се появи,Девил се примири с лошо,трябва ли ти да си следващия???
-
Гост
-
Culture Nineteen
-
Гост
-
Гост
-
Culture Nineteen
Абе вас нали ви кефи WarCraft-а та ми е интересно не ви ли умръзна поне малко ,не отговаряйте
, защо не пробвата WarCraft-a по друг начин ,не говоря само с герой , става въпрос пак с цивилизоване ,с развитие и с нови ,старите са подобрени , раси ,а?Ако някой иска да му дам линк към някой от якие карти да ми каже ,защото сървавра се е претрупал с глупости и вие сътветно няма да видите тъй наречените яки карти.Ако някой иска да се обади!
Violence is the last refuge of the incompetent.
-
Гост
High_voltage написа:Как така са ти зели кий-а ве?Anonymous написа:Деба тапаците, цял ден седя да не ми вземат cd key-a и накрая го взеха............почвайте без мен първите игри, ще дойда по някое време.....
unruly
Ми така, краден е от зала и някое пишлеме е седнало "да види колко creep-а има на lt"...
-
Гост
-
Гост