20% са си оферта, макар, че аз я взех по време на черния петък и струваше жълти стотинки и то imperial edition и сега с 20% намаление пак ми се струва яка сума

Тия дни пак ще почна да я поцъквам, мисля да почна от 1лвл, най-малкото, защото левълинга ми допадна адски много, а пък енд гейма не е особено подходящ за заети хора. Тъпото е, че станеш ли vr1 отиваш в друга пвп лига и ти пръскат гъза някакви наядени. Всички разправят, че не-vr пвпто е най-забавно и балансирано и затова хората реролвали постоянно, за да бият там.
wannabe написа:Аз днес си взех играта и си направих DC high elf, само че в последствие видях че high elf не са от DC и се чудя дали да почвам отново в друга фракция.
Нямам идея как е баланса сега, аз бях спрял да я играя, откакто чух, че ще става b2p.
Ама да, играй каквото ти е кеф/където имаш познати. Фракцията има значение, само ако ще играеш енд гейм PvP, което в момента явно малко хора играят, защото не са доволни от баланса и както казах по-горе - реролват нови герои и от 15лвл почват да играят пвп и ги вдигат там до 50лвл и наново.