Zerkiel написа:Метален, к'во се връзваш и наистина айде изнасяйте се...
г-н Зубрев правилно посъветва да не разваляте малкото хубаво останало във форума ама нейсе, КОЙ мамка му да слуша.
Йес, спряхме още вчера. Хубавото е, че винаги ще се намери някой ултра - хейтър, който дори няколко дни след това да продължава да вика "много сте жалки бе, айде спирайте"...
Sharingan написа:Аз веднъж получих:
Ако до 2 секунди не изпратиш това на 15 000 000 души, един син динозавър, придружаван от телетъбиси и розови потладжани, стадо освирепели травестити ще нападнат и изнасилят цялото ти семейство...
Shadow-Sniper написа:И от Лего човечетата,дето избягаха със самолетчето.Разбрахте ли,че те бяха терористи!Врязаха се със самолета в хладилника ми и сега...
Единият се казваше Taliban Ali,другите бяха пирати.
Till Lindemann написа:Бот прибира при себе си тези, които най-много обича.
За ботовете,които идеализират CS,това е техният идол,щом на него се кланят,за тях само едно-Да ви седнем на средното ушо,че да не мойте да станете!
Ботовете и роботите почитат ГосБот
Till Lindemann написа:Бот прибира при себе си тези, които най-много обича.
За ботовете,които идеализират CS,това е техният идол,щом на него се кланят,за тях само едно-Да ви седнем на средното ушо,че да не мойте да станете!
Ботовете и роботите почитат ГосБот
Абе всички сте забавни по свой начин.Приятно ми е да сте ми компания,дори чрез нета.А това дали сте такива в действителността,каквито сте в нета е друго нещо.Просто някои не се вписват в разбиранията за "нормата" на други,това е.
hk_vlady написа:Бахти чата стана тук малииииииииии...
Аве пичове има Мирка ала бала портокала, некви фатки не знаете ли ?!
Стия го хейтва ли Желязко Петров - Стийл.
Благодаря, влади, че ме хейтна 9 дни по - късно. Не можех да живея без твоята намеса.
hk_vlady написа:Бахти чата стана тук малииииииииии...
Аве пичове има Мирка ала бала портокала, некви фатки не знаете ли ?!
Стия го хейтва ли Желязко Петров - Стийл.
Благодаря, влади, че ме хейтна 9 дни по - късно. Не можех да живея без твоята намеса.
Ма моля ти са за теб "винаги готов кароф".
П.С Ни съм имал лош умисъл у предишното си писание.