С кого коментирате...
Винаги е така....KNSpirit написа:Ха ха, мисля си, породено от някой изказвания какво му трябва на човек за да се води красив пред себе си??? Малко философски въпрос,ама.... (смисъл че познавам хипер красиви момичета и каот почнат "ох бе не съм красива" или "от 1 до 10 колко ми даваш" Егати...
+++
- Gnumerick
- Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
- Обратна връзка:
Ми да вземеш снимките да отделиш само от раменете нагоре (надявам се че знеш как!)! После в съобщението на темата (демек пъвия пост който си пуснал с темата) данапишеш имената а срещу тях - да сложиш снимките!KNSpirit написа:алум???? Имаш идея "албум"???? как, къде???? Дай,сподели, това е идея...
ПС Сори за грешката но писах бързо!

"Най-необяснимото на света е, че той е напълно обясним."
Алберт Айнщайн
-
KNSpirit
- В момента играе: На борсата!
- Обратна връзка:
Свети пейнт ще помогне,малко сложно с някой снимки,защото "главите" са големи.,дай идея как да го посмаля малко. А и второ, кого да питам как тази тема да стане "важна" ,за да има смисъл да правя така?Coder написа:Ми да вземеш снимките да отделиш само от раменете нагоре (надявам се че знеш как!)! После в съобщението на темата (демек пъвия пост който си пуснал с темата) данапишеш имената а срещу тях - да сложиш снимките!KNSpirit написа:алум???? Имаш идея "албум"???? как, къде???? Дай,сподели, това е идея...
ПС Сори за грешката но писах бързо!
Tip: Never surrender

Абе човек по-добре се откажи за "важната тема" то ако ставаше така....Най-много да ти прибавят набавените снимки в форумния календар
аверче
К'во зяпаш бе .. ?
К'во зяпаш бе .. ?
-
The.Rampage.Rado
-
Духът->KNSpirit
THE Resurrection
Да-а-а-а, откакто форума се бъгна и го оправиха, аз нямам възможност да пиша в него, защото имам бан!!!! Не знам на какво основание,ама преди бъг-а си пишех спокойно, после 1 седмица не се бях лог-вал ама изобщо не бях влизал във форума и като реших - ня! БАН!!! Моля някого за обяснение!!!!!!!
-
The.Rampage.Rado
Re: THE Resurrection
Просто са забравили да ти махнат бана след бъга. Тва се налага щот последните бекъпи са отпреди махането на банана ти.... Говори да ти го разкарат пак.....Духът->KNSpirit написа:Да-а-а-а, откакто форума се бъгна и го оправиха, аз нямам възможност да пиша в него, защото имам бан!!!! Не знам на какво основание,ама преди бъг-а си пишех спокойно, после 1 седмица не се бях лог-вал ама изобщо не бях влизал във форума и като реших - ня! БАН!!! Моля някого за обяснение!!!!!!!
KusLink.com - скъси си... линка!
www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
-
Гост
Аре бе кво стана ще даваш ли снимка или неfresh написа:Оф...па аз се чудех кой толкоз чакате....![]()
![]()
Не ми се нравят празните приказки и обещания и в деня , в който докосна дигиталния ще се щракна и ще ме видите..първи май
бтв. Бате HUN73R дал снимка вее![]()
Леле и той ми изпревари...резил, резиил...
Силно се надявам следващия ми пост тука да е придружен от прословутата ми муцуна.