Не е линк, но ме попиля!!!p.petrov написа:Здравейте, аз няма да давам "компетентно" мнение по въпроса как да оправим държавата, просто ще разкажа една случка, която пък аз преживях. Запознах се с 15 (може би и ненавършени набор 95) годишно момиче, което приличаше на кукличка (дано да не позвучи перверзно), което след съвсем малко прекарано време с мен започва да ми говори ще цитирам и няма да налагам цензура за да се усили ефекта на думите и: "Много се изкушавам да ти го налапам. Искам да да свършиш в устата ми." И аз напълно безмълвен и прокрусен, казвам, че нещо не съм разбрал хумора ѝ. Но тя продължава:"Аз винаги съм искренна. Не искаш ли да ме изчукаш?". И аз тук вече съм туш, тьй като това момиченце ми изглежаше супер невинно (както казах горе като кукличка). Аз и викам ти знаеш ли, че това е незаконно и ще ме вкарат в затвора и там мен ще ме еб.ат А тя продължава с кур венското си поведение: "УУ чичко полицай ще ме напляска ли? Аз мн обичам да ме шибат." И аз я попитах: "Ти въобще наясно ли си дали ти се ебе или ти се пикае? И чувала ли си за СПИН та искаш да свършвам в теб?" След което ме нарече пенсия и си тръгна. Аз бях направо потресен. Такива думи принципно биха ми харесали, но не и от тази възрастова група. Та това което исках да кажа с цялия този глупав разказ (защото е такъв) е че малките, които са горе долу на тази възраст са много необразовани в тяхната сексуална култура. Това е голяма грешка, дори и по наше време нямаше часове по сексуална култура (които сега сигурно трябва да са в 4-ти клас) откъдето идват и стотиците пубери, които са болни от венерическа болест, бременни или наркомани. Това си е останало от социализма. Наркотиците и секса са табу в училище и като цяло в публичното пространство, че дори и в семейството. Малко са хората, които сядат с децата си и им казват за що идва реч и какво е това кондом. Пускат се 3-4 дни покрай 1ви декември клипчета относно спина, а за наркотиците нищо. Мисля, че това са най-наболелите проблеми на младото общество, които водят до много сложни или непоправими последици. Това е от мен, даже много изписах!
Линковете на деня
Re: Линковете на деня
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
www.youtube.com/watch?v=0V8wesYyCCg&feature=related - 300 penguins
www.youtube.com%252Fwatch%253Fv%253DrvYZRskNV3w - Sparta Techno Remix
http://www.youtube.com/watch?v=0t2KB03rsK8 - 300 mexicans
http://www.youtube.com/watch?v=x30-9i26PYw - 300 Counter-Strike edition
http://www.youtube.com/watch?v=b7mhfv_QKS4 - ot 1:00 do 1:10 ima BG uchastie hahaha
www.youtube.com%252Fwatch%253Fv%253DrvYZRskNV3w - Sparta Techno Remix
http://www.youtube.com/watch?v=0t2KB03rsK8 - 300 mexicans
http://www.youtube.com/watch?v=x30-9i26PYw - 300 Counter-Strike edition
http://www.youtube.com/watch?v=b7mhfv_QKS4 - ot 1:00 do 1:10 ima BG uchastie hahaha
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
Горкия - и знае, че бой и ебане не се връщат ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
Reaching aural nirvana...
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Поздрав Светльо and the legends - Брус Лий (шамари със крак)
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
РОФЛ :Д Те правят ли още нещо тези хора?Knut Hamsun написа:Поздрав Светльо and the legends - Брус Лий (шамари със крак)
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
е то туй е от албума от 2007
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
-
Vermic
- Обратна връзка:
ХАХАХА кофти искам си хиподил-а!Не му ща сегашните лайна >:¥Knut Hamsun написа:е то туй е от албума от 2007
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Как бе. Кога са спирали изобщоVermic написа:РОФЛ :Д Те правят ли още нещо тези хора?Knut Hamsun написа:Поздрав Светльо and the legends - Брус Лий (шамари със крак)
WeAreGettingClose
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Дразнещо е да се сравнява великата Лейди Гага с тъпата Лили Иванова. 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
Vermic
- Обратна връзка:
На външен вид го докарватThe Chameleon написа:Дразнещо е да се сравнява великата Лейди Гага с тъпата Лили Иванова.
ONE WAY TO HELL I'M DRIVING
И двете са парцали и в буквален и в преносен видVermic написа:На външен вид го докарватThe Chameleon написа:Дразнещо е да се сравнява великата Лейди Гага с тъпата Лили Иванова.
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...