Играта е sick af
Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ
Истинска е, можеш да видиш второ видео пуснато от девовете, където на същата карта цъкат с noclip
Играта е sick af
Играта е sick af
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Представям си след 10 години как ще изглежда остаряла и вехта тая графика 
¯\_(ツ)_/ ¯
https://www.gamespot.com/articles/steam ... 0-6514177/
По ме кефи като идея от опцията за 2 часа игра и рефънд. Дано с това намалеят и хората, които преордърват
По ме кефи като идея от опцията за 2 часа игра и рефънд. Дано с това намалеят и хората, които преордърват
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Overwatch 2's PvE Hero Mode Is Being Scrapped
Сложиха малко филтри и смениха няколко текстури на една стара игра и я продадоха за 2ра част с обещания, че ше я експанднат, които после секнаха. Ебати rug pull-а и кур за близард.

Сложиха малко филтри и смениха няколко текстури на една стара игра и я продадоха за 2ра част с обещания, че ше я експанднат, които после секнаха. Ебати rug pull-а и кур за близард.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
-
Gen.Toast
- В момента играе: PTSD simulator
Надявам се да не сте им дали пари за диабло.
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
PISO MOJADO, DIRTBAG!
Като купуваш Diablo купуваш Diablo и това няма нищо общо с PvE mode-а на Overwatch 2.Gen.Toast написа:Надявам се да не сте им дали пари за диабло.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
Ще я купя, но първо ще изчакам ревютата, за да съм сигурен, че няма да има сериозни проблеми.Gen.Toast написа:Надявам се да не сте им дали пари за диабло.
Бетата ми вървеше изключително добре.
Лично за мен интереса ми към Diablo 4 е изцяло кежуъл- кефи ме графиката/ музиката, не е особено комплексна цъкалка, ще я мина веднъж, за да ми се стопи мозъка от яките cinematics, ще се нарадвам на персонажите/ сюжета и г/д толкова, струва ми се напълно достатъчно
Иначе ситуацията с OW 2 е пълна срамота и може би най-голямата издънка на Lizzard в последно време. Поне да върнат сървърите на OW 1, че да има нещо качествено за играчите
TheChosen1 написа:даджайците
-
Gen.Toast
А, объркал съм се.Sentry написа:Като купуваш Diablo купуваш Diablo и това няма нищо общо с PvE mode-а на Overwatch 2.
Не знаех че практиките на Blizzard нямат нищо общо с игрите на Blizzard.
Извинявай.
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
PISO MOJADO, DIRTBAG!
Blizzard не е човек, а компания, различни екипи, различни хора работят върху дете различни игри. Ако си платил за Diablo си платил за това, което Diablo предлага - open world PvE aRPG. Ако си платил за Overwatch си платил за това, което Overwatch предлага - team based objective heavy PvP. Ако си платил за Overwatch PvE преди да е излязло - това си е изцяло твой проблем.Gen.Toast написа:А, объркал съм се.Sentry написа:Като купуваш Diablo купуваш Diablo и това няма нищо общо с PvE mode-а на Overwatch 2.
Не знаех че практиките на Blizzard нямат нищо общо с игрите на Blizzard.
Извинявай.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
-
Gen.Toast
Титаник не е просто лодка, а лайнер, различни екипи, различни хора работят в машинното и в кухнята. Ако си платил за билети за първа класа си платил за това което първата класа предлага - широки каюти с пищни материали. Ако си платил за билети втора класа, си платил за това което втора класа предлага - легло и може би люк. Ако си платил за билет трета класа преди да разбереш дали е безопасно - това си е изцяло твой проблем.Sentry написа:Blizzard не е човек, а компания, различни екипи, различни хора работят върху дете различни игри. Ако си платил за Diablo си платил за това, което Diablo предлага - open world PvE aRPG. Ако си платил за Overwatch си платил за това, което Overwatch предлага - team based objective heavy PvP. Ако си платил за Overwatch PvE преди да е излязло - това си е изцяло твой проблем.
Общото между титаник и близард в тоя случай е че не коментираме положението на мостика, хората които са начертали курса (мениджмънта). Разликата е че титаник не е умишлено блъснат в айсберга.
PISO MOJADO, DIRTBAG!
PISO MOJADO, DIRTBAG!
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Не, разликата е, че това, за което плащаш, не определя курса на титаник.Gen.Toast написа:Титаник не е просто лодка, а лайнер, различни екипи, различни хора работят в машинното и в кухнята. Ако си платил за билети за първа класа си платил за това което първата класа предлага - широки каюти с пищни материали. Ако си платил за билети втора класа, си платил за това което втора класа предлага - легло и може би люк. Ако си платил за билет трета класа преди да разбереш дали е безопасно - това си е изцяло твой проблем.Sentry написа:Blizzard не е човек, а компания, различни екипи, различни хора работят върху дете различни игри. Ако си платил за Diablo си платил за това, което Diablo предлага - open world PvE aRPG. Ако си платил за Overwatch си платил за това, което Overwatch предлага - team based objective heavy PvP. Ако си платил за Overwatch PvE преди да е излязло - това си е изцяло твой проблем.
Общото между титаник и близард в тоя случай е че не коментираме положението на мостика, хората които са начертали курса (мениджмънта). Разликата е че титаник не е умишлено блъснат в айсберга.
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Предвид че курса е само надолу си е доста добро сравнението.

a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
sentry-to uj umen be6e, sq e vlqzal v rolqta na darven filosofSentry написа:Не, разликата е, че това, за което плащаш, не определя курса на титаник.Gen.Toast написа:Титаник не е просто лодка, а лайнер, различни екипи, различни хора работят в машинното и в кухнята. Ако си платил за билети за първа класа си платил за това което първата класа предлага - широки каюти с пищни материали. Ако си платил за билети втора класа, си платил за това което втора класа предлага - легло и може би люк. Ако си платил за билет трета класа преди да разбереш дали е безопасно - това си е изцяло твой проблем.Sentry написа:Blizzard не е човек, а компания, различни екипи, различни хора работят върху дете различни игри. Ако си платил за Diablo си платил за това, което Diablo предлага - open world PvE aRPG. Ако си платил за Overwatch си платил за това, което Overwatch предлага - team based objective heavy PvP. Ако си платил за Overwatch PvE преди да е излязло - това си е изцяло твой проблем.
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
Момчета, не знам какви са ви делюзиите, ама търсенето определя посоката на пазара - като купувате боклуци вместо читави игри ще ви продават още боклуци в бъдеще.
Това с OW2 е адска издънка. Моментално ънинсталнах играта.
Д4 ще се играе обаче, защото е по-вероятно да си заслужава. Примерно и тоя експанжън на WoW си заслужава парите.
Д4 ще се играе обаче, защото е по-вероятно да си заслужава. Примерно и тоя експанжън на WoW си заслужава парите.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Gen.Toast
Еми добре щом сте решили, после да не ви гледаме тука как пищите като ощипани госпожици като Diablo 4 стане на Diablo 4 Immortal 
PISO MOJADO, DIRTBAG!
PISO MOJADO, DIRTBAG!
Ами дано да е добра игра 4ката. Иначе имортал не е никак лоша игра като за мобилна. Даже смело бих казал, че е по-добра от диабло 3 и ако не беше типичния мобилен финансов модел, щеше да е хит и сред PC играчите.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
А, ти си от ония неориентирани люде, дето не им беше ясно, че мобилна игра ще е с мобилна монетизация.Gen.Toast написа:Еми добре щом сте решили, после да не ви гледаме тука как пищите като ощипани госпожици като Diablo 4 стане на Diablo 4 Immortal