Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)
-
Гост
-
Гост
- stfu-n00b!
еее тогава исках да играя wc3m...Ама добре само ме предопредете по-отрано кога ще бъде...Довечера ми се изкаше да играя на NEvsNE tournament ,aма няма... 
Вие понеже не ги знаете на какво са способни корейците и се случи да играят някой игра в европа и после ...ownnzz...Преди 1 месец жабата сега FoV....
Еми да нечовеци са яко оwnzz....Както FoV ,така и Moon е луд ,както и още 50тина човека които ви предстои да откриете
FoV направо смаза eNvious...Първата игра беше най-добра ,втората също не беше лоша ,а третата показа ,че като нищо спира FastExpand на добър играч като envy
дори и когато е от другата страна на картата (което е доста трудно както знаете)...
Korean Progammers ownzz
Вие понеже не ги знаете на какво са способни корейците и се случи да играят някой игра в европа и после ...ownnzz...Преди 1 месец жабата сега FoV....
Еми да нечовеци са яко оwnzz....Както FoV ,така и Moon е луд ,както и още 50тина човека които ви предстои да откриете
FoV направо смаза eNvious...Първата игра беше най-добра ,втората също не беше лоша ,а третата показа ,че като нищо спира FastExpand на добър играч като envy
дори и когато е от другата страна на картата (което е доста трудно както знаете)...
Korean Progammers ownzz
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
-
Гост
какъв е тоя НЕвНЕ търнамент?Може ли да се гледа по Уаагх!ТВ?(разбрах как се гледат риплей само дето са ми на скорост 8хstfu-n00b! написа:еее тогава исках да играя wc3m...Ама добре само ме предопредете по-отрано кога ще бъде...Довечера ми се изкаше да играя на NEvsNE tournament ,aма няма...
Еми да нечовеци са яко оwnzz....Както FoV ,така и Moon е луд ,както и още 50тина човека които ви предстои да откриете![]()
Korean Progammers ownzz
- stfu-n00b!
-
Гост
- stfu-n00b!
Topic от wcreplays.com :
Пак оттам RT "бисери"
отговор на някакъв пичCan destroyers devour ghoul frenzy? o.O Can they?
can destroyers devour orcs beserker strenght ? hahaha
Пак оттам RT "бисери"
Me: i hope purple doesnt have priest to dispell my skellies
Noob: dont worry i have dryads they can undispell skellies so they will pop right back up
Me: are u retarded?
Noob: rofl u noob u didnt know that u can bring skellies back to life after they have been dispelled?? ahhahahaha
Me: ...
can I uproot your tree of life ?Wanna Build 1 Huge Base Together?
why dont my acolytes harvest wood??????I'm Good
I'm teching to archers
"doing gruntapult"
"lol what's that??"
"grunts + demos"
"demos suck."
"No actually demos own NE cause they have all unarmored you will see."
"DUDE DEMOS ARE ONLY GOOD VS BUILDINGS OMFG GET WYVERNS INSTEAD!!!"
"...."
"LMAO diaboli u r a ugly newb maphaker wit no life and no skilz"
И така моя номер 1 на глупоста на американците :me: hi
him: hi
me: plan?
me: i'm going kotg hunts
him: mmm i think i'll go archers and fs
Това като го прочетох просто ......нямам думи освен едно ROFLMe: Hi
Noob Allie: Hi
Me: Harass?
Noob Allie: Ok
"Our allies hero has fallen"
Me: WTF?
Noob Allie: Its was fluke ill go back
"Our allies hero has fallen"
Noob Allie: He is such a hacker his houses throw spears at me
To top this off he picked farsight as first skill and he was talking about burrows.
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
-
Гост
- stfu-n00b!
Clan DaTa VS Clan UB
Неделя - 13.06.2004 - 21:00ч. Място: Headoff
Канал: DaTa-VS-UB
Players:
[DaTa]shpeki (UD) - VS - Cobra_4 (UD)
[DaTa]Exodia (Orc) - VS - MrXYY (Hum)
[DaTa]MurdeR (NE) - VS - CKD (UD)
[DaTa]DerZer (Orc) - VS - Cutie_Huntress (UD)
(Clan DaTa) StrikeR (UD) & Shpeki (UD) - VS - (Clan UB) Cobra_4 (UD) & MrXYY (Hum)
Allowed Maps:
1vs1 - Plunder Isle , The Two Rivers , Lost Temple (стария!) , Turtle Rock , Twisted Meadows , Gnoll Wood
2vs2 - Avalanche , Bridge Too Near , Twisted Meadows , Wetlands , Gnoll Wood
Rules:
Играят се 3 игри по правилата за 2/3 , при 2:0 ил 0:2 победителят е ясен , при 1:1 се играе трета решаваща игра! Първо единия клан избира картата , втората игра другия , ако се стигне до 1:1 би трябвало неутрален човек да я избере , само незнам в нашия случай как ще стане това , явно просто играчите ще се разберат помежду сиОстаналите правила са си стандартните , ще има само Observers... а не Referee за да не разсейваме играчите ...
ако някой Obs лаг-ва ще бъде любезно помолен да се маха
![]()
- stfu-n00b!
Знаеш ли кофти става......
На двойки ще падаме....просто не сте играли
...
CKD играе срещу елф....
mrXYY срещу орк...
cutie_huntress срещу derzer...
възможно най-неодобното.....
Точно най-лошото разпределение........

RoC version..........
На двойки ще падаме....просто не сте играли
CKD играе срещу елф....
mrXYY срещу орк...
Lost Temple (стария!)
RoC version..........
-
Гост
Точно - разпределението е възможно най-зле за нас, но тяхния chief не се съгласи да ги размени, ако има реванш ние ще кажем кой с кой ;]...2v2 вярно малко съм го отписал, но днес-утре ще видим разиграем някоя и друга тактика...Расата с която ще играеш естествено не е задължително да казваш каква е, но все пак за да сме коректни - да знаят срещу какво ще играят ;]stfu-n00b! написа:Знаеш ли кофти става......
На двойки ще падаме....просто не сте играли...
CKD играе срещу елф....
mrXYY срещу орк...
Lost Temple (стария!)
RoC version..........
- stfu-n00b!
Вече не мога да печеля така като преди с елф....При това съм маса зле и с ъндед и положението е много кофти...
Трябва да играеме яко довечера и утре ,а мене така ме цепи главата...
Иначе това е начина де
Предлагам след известно време да почнеме и в бнет да играеме clanwars...Аз мога да намеря доста противници....
Станали сме почти като тези .....

хахахахахахахахахахахахахах "почти"
Трябва да играеме яко довечера и утре ,а мене така ме цепи главата...
Иначе това е начина де
Станали сме почти като тези .....

хахахахахахахахахахахахахах "почти"