Star Wars: The Old Republic
-
SniperDwarf91
Re: Star Wars: The Old Republic
Върви Бай Хуй по темите да изтъква колко сме зле с българския и в същото време употребява термини като "нюфаг" с честота, която навява за извършване на определен тип възвратно-постъпателни движения докато пише. Котката е прав за едно нещо, Изходе-имаш късмет, че си се родил през 20ти век.
ахахаха, снайперчо, мамин сладък, гледам, че си жаден за вниманието ми. Ако не се беше обадил сега даже нямаше да разбера, че съществуваш и пишеш във форума. Нямаш бъдеще, момче.
А това че цитираш котката говори достатъчно за теб

В интерес на истината за геймър може да се съди по игрите, които играе. Вие играете смешно байоуерско псевдо-ммо. Еми смешно е
Ама за повечето хора МЕ е върха в гейминга 
А това че цитираш котката говори достатъчно за теб
В интерес на истината за геймър може да се съди по игрите, които играе. Вие играете смешно байоуерско псевдо-ммо. Еми смешно е
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
- gua543
- В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
Ама много ти е смешно на тебе май, а? Що не отидеш да си се смееш някъде другаде?->Изход<- написа:Регистриран на:gua543 написа: debil sym
23 Юли 2011 19:38
Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
The Best написа:Нискостеблен хомосексуален плъх!
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
Ами за да го играем, явно ни харесва "смешното байоуерско псевдо-ммо"->Изход<- написа:Вие играете смешно байоуерско псевдо-ммо.
Какъв си ти, че ще ми държиш сметка какво харесвам, и какво играя?
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
И аз обичам да се поебавам с играта, но Изходе, ти просто си зле ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
-
SniperDwarf91
Аз не съм тоя, който мъкне помията му в подписа си сякаш ми е върховна цел в живота да документирам всяка негова дума. Фактът, че дори за момент съм те сметнал за по-голямо нищожество е леко унизителен. Все едно да паднеш от Кийт Ричардс в конкурс за красота.->Изход<- написа:ахахаха, снайперчо, мамин сладък, гледам, че си жаден за вниманието ми. Ако не се беше обадил сега даже нямаше да разбера, че съществуваш и пишеш във форума. Нямаш бъдеще, момче.
А това че цитираш котката говори достатъчно за теб![]()
![]()
В интерес на истината за геймър може да се съди по игрите, които играе. Вие играете смешно байоуерско псевдо-ммо. Еми смешно еАма за повечето хора МЕ е върха в гейминга
За мойте човешки качества и предпочитания недей да береш грижи. Уча медицина. Играенето на The Witcher 2 не е показател за принадлежност към Арийската раса. По-скоро, такива като теб първи са вдишвали Циклон Б.
Ако по някакво чудо успееш да се пребориш със синдрома на Даун, тогава ми се прави на оборотен, Путьо Маринкин. До тогава, хващай книжката за оцветяване и си трай, деба твойто семе деба.
...
темата ми доскуча.
чао ви
темата ми доскуча.
чао ви
- gua543
- В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
Обикновен трол, голяма изненада. Когато 3-4 човека почнат да му отговарят на глупостите (включително и аз
) той просто отива да си троли някъде другаде. Но предполагам че отдавна се знае, че Изхода е трол.
Тва за Кийт Ричардс ми хареса. 
Колеги мога ли да си сменям специализацията след като вече е избрана.Примерно аз сега съм Вангард,мога ли да се сменя на командо?
Не.След като си избереш адвансед класа,не можеш да смениш на другия.Единствено можеш да сменяш между спековете в талант дърветата,срещу известна сума кредити разбира се.Melas написа:Колеги мога ли да си сменям специализацията след като вече е избрана.Примерно аз сега съм Вангард,мога ли да се сменя на командо?
- gua543
Първия път май беше безплатно, после всеки следващ става все по-скъпо.
Меерси!Аз играч Трупър вангард ,но не знам какви итеми да събурам ,само знам да са хеави армор,но за статс нз какво да търся :Xgua543 написа:Първия път май беше безплатно, после всеки следващ става все по-скъпо.
- TheChosen1
- В момента играе: Star Wars KOTOR 2
За Вангард търсиш предмети с възможно най-много 1.Armor 2.Aim 3.Endurance
След като събереш добър сет вземаш Aric Jorgan, екипираш го и него и отиваш на open world PvP на Alderaan ^^^
След като събереш добър сет вземаш Aric Jorgan, екипираш го и него и отиваш на open world PvP на Alderaan ^^^
Vermic написа:Само да ти кажа че Лотро е къде по-голяма икона от стар ти ворса : /
Минотавъра написа:Свестен американец или германец се намира сравнително лесно, българин - не.
А защо някой оръжия немога да ги нося? Weapon training ли ми иска ?TheChosen1 написа:За Вангард търсиш предмети с възможно най-много 1.Armor 2.Aim 3.Endurance
Melas написа: някой оръжия
- gua543
Хахахахаха за пръв път да се съглася с теб! Иначе Меласе, с Vanguard-а можеш да носиш само пушки. Пистолети, снайпери и пънове a.k.a miniguns не можеш да използваш. Да не говорим за лазерни мечове и просто мечове.->Изход<- написа:Melas написа: някой оръжия
Пач 1.1 инфото-->http://www.swtor.com/community/showthread.php?p=1276185
На най-първия ред пише-Anti-aliasing is now available and can be enabled in the preferences menu.
А Минотавъра се опитваше да ме убеди да си сменя видеокартата(6870 1гб)
На най-първия ред пише-Anti-aliasing is now available and can be enabled in the preferences menu.
А Минотавъра се опитваше да ме убеди да си сменя видеокартата(6870 1гб)
Титаник е потънал април 1912. Има още четири месеца.Гюнай написа:taa igra oshte li ne e falirala![]()
![]()
kirilicata
Клоун такъв !Гюнай написа:taa igra oshte li ne e falirala![]()
![]()