Draksis написа:Ей, ама виждаш, че и две думи на родния си език не могат да вържат, ама се мъчиш да ги образоваш, мама му стара.
Гледай си кефа и не се занимавай, бе, брат.
Star Wars: The Old Republic
Re: Star Wars: The Old Republic
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
-
Минотавъра
- В момента играе: Mozilla Firefox
- Обратна връзка:
Ае стига вече ве, осрахме темата
Готов съм да се извиня на Изхода ако трябва, само мир и любов да има, че ми писна от дребнави спорове.
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
- gua543
- В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
Мир и любов? В тема, свързана с Междузвездни войни? Объркал си рейса, пич! 
P.S. Някой да се сеща за обяснима причина поради която модераторите още не са отбелязали излизането на играта? Или просто те влизат тука през два-три месеца, колкото да пуснат някоя тъпа новина и анкета?
P.S. Някой да се сеща за обяснима причина поради която модераторите още не са отбелязали излизането на играта? Или просто те влизат тука през два-три месеца, колкото да пуснат някоя тъпа новина и анкета?
Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
The Best написа:Нискостеблен хомосексуален плъх!
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
След половин година може и да има ревю
Те по принцип PCM са малко назаде с нещата
Иначе писаха за ToR в "Игрите през следващата седмица", като дори и там я бяха забравили и трябваше някой в коментарите да ги подсети
Те по принцип PCM са малко назаде с нещата
Иначе писаха за ToR в "Игрите през следващата седмица", като дори и там я бяха забравили и трябваше някой в коментарите да ги подсети
TheChosen1 написа:даджайците
- gua543
- В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
Още когато прочетох първите две изречения, че тази седмица не се очаквало нищо интересно го разбрах. Седях и се чудех как е възможно да са пропуснали игра от ранга на TOR.
Шерифе, с удоволствие бих си купил от теб, но нямам дебитна карта, като се има предвид, че съм под 18 години.
Чакам играта от толкова дълго време вече, надявам се Пулсар и Озон скоро да получат още бройки, че не знам вече...
Чакам играта от толкова дълго време вече, надявам се Пулсар и Озон скоро да получат още бройки, че не знам вече...
- gua543
Само аз ли не разбрах смисъла на това?moroel написа:
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
WoW е някогашно величие, вече покварено лайно. TOR си е лайно. Истината е в долните 3
Spoiler for :
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Играта излезе ли вече? Някой купи ли си я? Как е?
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- gua543
Tiny написа:WoW е някогашно величие, вече покварено лайно. TOR си е лайно. Истината е в долните 3Spoiler for :

аре бе, вие преди да излезете играта колко пишехте и се надъхвахте, а сега като излезе мълчите

Ами играем я бе. Какво, да влизаме през 10 минути във форума да споделяме к'во сме направили ли?
Епохално тъп си, братле.
Епохално тъп си, братле.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Имам много поводи да ти кажа, че си тъп, ама се въздържам въпреки непрестанния ти лай. Не ти ли омръзна да си жалък?Draksis написа:Ами играем я бе. Какво, да влизаме през 10 минути във форума да споделяме к'во сме направили ли?
Епохално тъп си, братле.
- gua543
->Изход<- написа: Имам много поводи да ти кажа, че си тъп, ама се въздържам въпреки непрестанния ти лай. Не ти ли омръзна да си жалък?

->Изход<- написа:Имам много поводи да ти кажа, че си тъп, ама се въздържам въпреки непрестанния ти лай. Не ти ли омръзна да си жалък?
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
разкажи ми за англия. От кога си на сухо? Или как превърташ Dragon Age 2 за 50 пътDraksis написа:![]()
![]()
23 Юли 2011 19:38
Добре е, уча и си градя бъдещето. Няма проблеми.->Изход<- написа:разкажи ми за англия
Но наистина се спирам вече. Не защото не е забавно да те дразня, а защото няма смисъл.
Мир и толерантност да има.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
аха, значи това ти разправя майка ти докато й харчиш парите за смешната си специалностDraksis написа: Добре е, уча и си градя бъдещето. Няма проблеми.
.
Няма лошо, щом те кара да се чувстваш по-добре
По-добре е да правя това, което искам, вместо да играя на сигурно.
А и - продуцент. Проекто-мениджър. Дава ми много повече свобода, отколкото ако бях програмист или дизайнер. Мога спокойно да пробия в киното или телевизията. Дори и радиото. Или в строителството. Или в текстилната индустрия.
Ти какво учиш?
А и - продуцент. Проекто-мениджър. Дава ми много повече свобода, отколкото ако бях програмист или дизайнер. Мога спокойно да пробия в киното или телевизията. Дори и радиото. Или в строителството. Или в текстилната индустрия.
Ти какво учиш?
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!