Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111
Re: Форуме! Мани 8ми, никой не го помни - как ще са 24, 31ви?
Уча и работя(ех).
Това на аватара не съм аз :/
Стоматология.
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
за зъбар.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
Ох, сега ме е срам от толкова мнения едно след друго.
Да, тук вече разпуснаха командата, обаче засега още не мога да се наканя. Абе току виж остана тук част от ваканцията, но за Нова година съм сигурно в България. 
Ела с нас с creator у Нокти и Кирето.Kazim написа:Да, тук вече разпуснаха командата, обаче засега още не мога да се наканя. Абе току виж остана тук част от ваканцията, но за Нова година съм сигурно в България.
Мен ме няма ваканцията, ще бъда вкъщи.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
да ти е гадноLeviathan написа:Мен ме няма ваканцията, ще бъда вкъщи.
джумерки
Ледник, с удоволствие. 
За да не съм офтопик сега си изпих чая.
За да не съм офтопик сега си изпих чая.
Няма въобще да ми е гадно, нито пък скучно. Ще чертая, ще правя проекти, ще решавам интеграли...

- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
^
Събрали ученици от френската, английската и математическата. Задали им въпроса "кое е по-добре - жена или любовница?". От френската отговорили "любовница", английската били за жена, пък математицете се изцепили с "и двете", на което задаващият въпроси се оциклил (
) и вика "аре, бе, ти си математик, какво ще ги правиш и двете?". И оно отговорил "ами, докато жената си мисли, че съм при любовницата, а любовницата си мисли, че съм при жената, аз ще си седя в ъгъла и ще си решаааавам задачки ! "
Епик фейл, ама кат' за 01:00 - толкоз'. Лека нощ народе, днес не съм на даскало пореди обективни причини - болен съм
Събрали ученици от френската, английската и математическата. Задали им въпроса "кое е по-добре - жена или любовница?". От френската отговорили "любовница", английската били за жена, пък математицете се изцепили с "и двете", на което задаващият въпроси се оциклил (
Епик фейл, ама кат' за 01:00 - толкоз'. Лека нощ народе, днес не съм на даскало пореди обективни причини - болен съм
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Буааах! Остават ми приблизително 4 часа работа (точно така - един час по-малко!) и ще се прибирам за да посрещам брата. Крайно време беше да се прибере от гадната Швабенландия.
После ще трябва да превеждам ебати отвратителния сайт на английски, ама то всяка втора дума е гаден терминнн и откъде съм си ги вадил не е истина.
Прочее всичко върви перфектно иначе, почти приключих за тази година, почти привърших и парите, няма да имам достатъчно за подаръци (или дори за един подарък), но пък идват празниците и е крайно време някой друг да ме храни! Искам мама!
Макар че ще си прекарам бъдни вечер и половината коледа на работа в офиса, за сметка на това ще ми платят тройно (за сметка на това съм в неплатена отпуска за 10 дни и пак няма да взема повече пари........), а на Нова година... Нова година ме очаква в Австрия и по-точно тамошната част на Алпите
Кой като мене, вееееее, нещастници!? Кой
![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
После ще трябва да превеждам ебати отвратителния сайт на английски, ама то всяка втора дума е гаден терминнн и откъде съм си ги вадил не е истина.
Прочее всичко върви перфектно иначе, почти приключих за тази година, почти привърших и парите, няма да имам достатъчно за подаръци (или дори за един подарък), но пък идват празниците и е крайно време някой друг да ме храни! Искам мама!
Макар че ще си прекарам бъдни вечер и половината коледа на работа в офиса, за сметка на това ще ми платят тройно (за сметка на това съм в неплатена отпуска за 10 дни и пак няма да взема повече пари........), а на Нова година... Нова година ме очаква в Австрия и по-точно тамошната част на Алпите
Кой като мене, вееееее, нещастници!? Кой
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
Днес е последният ден преди ваканцията, макар и неофициално. По дяволите, кой ще ти ходи понеделник и вторник, при положение, че за двата дни имаме обще три часа?!?
След това аз или ще се измъкна да карам сноуборд, или ще изчакам приятелката ми да се върне и ще си прекарвам времето с нея.
![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
След това аз или ще се измъкна да карам сноуборд, или ще изчакам приятелката ми да се върне и ще си прекарвам времето с нея.
If it's not a signature, shoot it.
Имам адски тежък махмурлук, а довечера съм водещ на коледен концерт ><
Хич не ми е прясно...
Ся чакам да се изтегли новото наруто
Хич не ми е прясно...
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Гей парада ли ще водиш бе?!Sweeney Todd написа:Имам адски тежък махмурлук, а довечера съм водещ на коледен концерт ><
Хич не ми е прясно...
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
сипал съм си биричка, гледам ММА (Форест Грифин срещу Стефан Бонар - убийствен, велик мач!), почивам си малко
много ми идват разправиите с простаци от най-бесните напоследък.
а сега - Джош Хошчек срещу Крис Лайтъл. също много добър мач:

а сега - Джош Хошчек срещу Крис Лайтъл. също много добър мач:

Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
ANTI ANTIFA