Aaa, значи не си бил съгласен с Волтажния... и ние с теб сме били в един лагер. Извинявай, че не съм разбрал, щото ако човек ти чете мненията с друго впечатление ще остане. И като не си съгласен, можеше ей така по между другото да изразиш това несъгласие, за смяната на националния флаг примерно, преди да се захванете да обсъждате кой език бил по-сложен.Маце Борко написа:Абе каква панславия да коментирам изобщо бе, ти тъп ли си или какво
Казал волтажа нещо за панславия и путин, голяма работа
Волтажа казва страшно много неща, на 90 % от които съм му скачал с агресия, каквато към тебе веднъж проявих и почна да цивриш вече
Той сам си знае, че е написал глупост, какво да се занимавам
Ти си някакъв бот, брато
Не ме ебе за отрепката Путин, разбираш ли - той не е лидер на нито една от съюзническите ни държави, микакув не ни е
Залитанията на някакви хора в чуждия лагер не могат да ме тревожат толкова, колкото олигофеенията от моята страна на геопплитическата половина на света, това схващаш ли го или ти е сложно да излезеш от схемата САЩ вс Русия? Очевидно ти е твърде сложно
На волтажа ъашака за панславизма да съм коментирал....
Олигофрен
Ей тва идвах да ти пусна специално на тебе
http://www.theamericanconservative.com/ ... cus-falls/
Ма полза никаква очевидно
А тези линкове няма какво да ми ги даваш на мен, аз многократно заявих в тази тема, че Обама осра пейзажа, още с оттеглянето си от Ирак, никога не съм твърдял обратното. В случая при липса на водачество от страна на запада, руснаците поемат инициативата, което разбира се е жалко.
Всъщност по въпроса за бъдещето на Асад, Обама и Кери никога не са искали да го свалят със сила. Ако искаха до сега да са го направили, както сториха това с Кадафи. И на тях им е ясно, че при сегашната ситуация, Асад им е по-скоро съюзник в борбата с ИСИС. Това, което Обама и Кери казват, е че конфликта няма как да се реши с оставането на Асад на власт. Че се налага сирийският режим и бунтовниците да седнат на масата на преговори и да се разберат за условията за прекратяване на войната и провеждането на избори. Без това е невъзможно трайно решение на конфликта, защото означава, че Асад ще продължи да е в непрестанна война с половината държава, от което печелят ИСИС, Ал-Нусра и др. терористични групи.
Към настоящият момент е имало консултации между разузнавателните служби на САЩ и РФ, както и разговори между министрите на отбраната на двете страни, освен това се говори за координирани действия срещу ИСИС.