Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали?

Нещата от живота
Публикувай отговор
The Wolf
В момента играе: Във форума.
Обратна връзка:

Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали?

Мнение от The Wolf »

mazda написа:Всъщност може да сте прави. Това обяснява защо тя е пила алкохол, а го е черпила със сок и ядки. Явно не е искала да има проблеми с майка му, че го учи да пие. Наистина е била доста грижовна.
Не, мой чуек! Пак не си разбрал ситуацията - не го е черпила с алкохол, да не вземе да се отпусне прекалено и да не може да го вдигне, така на женицата целото ебане и отива по дяволите :)
mazda написа:
Нокти написа: всеки ден омъжени жени се ебат с по-млади момчета, а най-много тия, дето мъжете им ги няма вкъщи с месеци; пък и не само омъжени
Това красиво ли е?
Какво значи красиво? Човека ти казва, че това се случва постоянно. Това за красотата, Волтажа го сподели :D
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

направи си услуга и спри, щото от сексуалната ти неудовлетвореност миризмата на смегма се разнася на километри пред тебе
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

тоя май ще е новия форумен дразнител :D Ама няма как, дълго време нямаше такъв. Васко, токсик, соулстийл и т.н. ги няма, време беше да се появи някой друг :D
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

"Смегма" "сперма" ли означава? :?
¯\_(ツ)_/ ¯
Serious Sam
Горд Пролетарий
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Фейлнах на правилното място - темата за неудобни ситуации :lol: :lol: :lol:
¯\_(ツ)_/ ¯
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Класно списание, ТРУПОНАРЕЗ, макар и не до там ведро ! Глътка свеж въздух все пак, насред свирепата вялост обзела това парче интернет.

Радвам се, че по Божията воля отново си сред нас, ако и да е временно !

Князът съм аз ако се питаш, вече от Бога Цар на този ми ти форум, и те поздравявам ! :D :arrow:

ПП
Тоя Волф ми става от любим по-любим с всеки следващ пост и най-нелепото ще е ако ДЕЙСТВИТЕЛНО се окаже, че е на толкова на колкото твърди, щото това директно ще го класира най-малко в топ 3 на най-фрапантно отчуждените безживотници и крийпове в тоя форум, което хич не е малко. Все пак инак би бил просто поредния неподправено зелен тийнейджър, яхнал вълната на безграничната интернет анонимност. :lol:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

е нали е студент по философия бе, даже завършил уж

аз не мо си обясним каква философия е учил и изобщо какъв е тоя злостен ултра нефилософски мироглед дето има

бедна работа
The Wolf
Обратна връзка:

Мнение от The Wolf »

Царче, сега ако те напсувам с твоите тесни връзки с админите, благодарение на които дори Волтажа баннаха, не ми се мисли :oops: Само ще те попитам каква е челната тройка, да видя поласкан ли да съм, че ме вреждаш при тези хорица от форума или обиден да бъда? И на колко последно се предполага, че съм според форумните клюки, че съм назад с инфото и не знам дали ти е вярно :D
Serious Sam
Горд Пролетарий
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Я слагай мортал комбатския аватар, стига си се обяснявал, ако искаш да си част от форума - следвай форума. :D

Изображение
¯\_(ツ)_/ ¯
The Wolf
Обратна връзка:

Мнение от The Wolf »

Serious Sam написа:Я слагай мортал комбатския аватар, стига си се цепил, ако искаш да си част от форума - следвай форума. :D
Тъжното е, че играта няма да ми тръгне :cry: Малко скърбя и за Поленцето Генова, ама айде :)
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

По-добре изобщо не се занимавай с мен, продължавай си както си знаеш. :D

И се чувствай неимоверно поласкан, да - несъмнено доста малко са хората оставили диря в този форум. Друг е въпросът, че някак си изглежда доста по-слабо вероятно да си толкова тъп на възрастта за която се представяш, отколкото да си просто някакъв зеленясал юноша. :)
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
ТРУПОНАРЕЗЕНинс

Мнение от ТРУПОНАРЕЗЕНинс »

Душерадващо е да Ви мерна, Княже.
Чувствата са ни взаимни, уверявам Ви. :D

--

Френдове, замириса на пролет. Нека не пилеем енергия в крамоли.

Искам да се извиня, ако некого съм засегнал, било е неволно или поне не от злоба.

Па ше полафим, много народ се е включил, но трябва да върна поименно всекиму, а требе да пътувам след малко. Сега само ще лепна текст на старецът Паисий. Той е Светогорски монах, но не е Паисий Хилендарски, както често го бъркат.
++

Старецът ПАИСИЙ Светогорец

От опит зная, че хората в този живот се разделят на две категории.
Трета не съществува, те всички принадрежат към първа и втора категория.

Първия вид хора са като мухата, която винаги отива там, където има боклук и каца върху него. Например когато мухата отиде в една градина с благоуханни цветя, тя няма да ги забележи, а ще потърси къде в градината има боклук и там ще кацне, ще кръжи наоколо и ще се чувства добре във вонята.
Ако мухата можеше да говори, и вие я попитате дали има рози в градината, тя сигурно би ви отвърнала: „Аз дори не зная как изглеждат розите”. Зная само къде да намеря боклук, тоалетни и всякакви нечистотии”.
Такива са и хората които приличат на мухата; те са свикнали да имат лоши мисли и да търсят лошите неща в живота си, като отричат добрите и отказват да ги забележат.

Другият вид хора са като пчелата, която винаги търси нещо сладко и хубаво, на което да кацне. Когато пчелата попадне в стая, пълна с боклук, където има едно малко парченце локум в ьгьла, тя няма да забележи боклука, а ще кацне на него.
Така, ако помолим пчелата да ни покаже къде има боклук, тя би ви отговорила: „ Не зная. Мога само да ви покажа къде има цветя, сладки, мед и захар”, защото вижда само добрите неща.
Такива са втория вид хора, които имат добри мисли и виждат само добрата страна на нещата. Те винаги се опитват да укрият злото и греха и да запазят ближните си, докато хората от първия вид се стремят да извадят злото на повърхността.

+++

Бегам :D
Нема таа, нема онаа.
Аватар
Kirilicata
В момента играе: MoneyCrafta

Мнение от Kirilicata »

Сигурно 90% от адекватните хора в този форум ще се индефицират като мухата, освен може би някои супер оптимисти като Гипо, въпреки че в реалноста нещата не са бели и черни.

Просто човек е свикнал инстинктивно да помни повече грешките си, за да може да работи върху тях.
нелегален написа:
Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
не искам да имаме никакви взаиомоотношения.
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Това изобщо не ми пречи да се идентифицирам с благата пчела, щото хич не възнамерявам да компрометирам щастието си за простотии и да нарушавам душевния мир на цветята ми. :arrow:

Не виждам защо приемате по презумпция, че всички са ръбове като вас. :lol:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
The Wolf
Обратна връзка:

Мнение от The Wolf »

Прав е кирилицата, в общи линии.

Отсега усещам кои хора биха се идентифицирали с пчелата и трябва да кажа, че и тук има две възможности, като вероятно би се съгласил с това и трупа. На първо четене се сещам за Моридина и Гипката, които им личи, че са свестни хора и добряци в живота. Колко трябва да си оптимист за да бъдеш добър човек вече е друг въпрос.

А има и такива като Царчето, които си мислят, че са пчели заради огромно его и непукизъм, те са по скоро един вид мъжки пчели, или иначе казано - търтеи. В тоя ред на мисли ми се иска да кажа, че и аз съм пчела, ама от първия вид никога няма да стана, а от втория вид се старая да не бъда, понеже не носи позитиви освен на самия теб. Пък кой знае - един ден мога и аз да се самообявя за царче, хем че и нося името на цар, пък току-виж достигна и нивото на простота и нахалитет за целта :oops:

За сега съм просто муха обаче, от многото тук :)
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Не говори за хора, които не познаваш, синко. Казах ти, не се занимавай с мен. :D

А търтей ще викаш на някой, дето не ти плаща скапаните данъци, деба безхаберното ти хлапе. :lol:

Никакъв цар няма да ставаш, от сега ти казвам. Тая титла не съм си я дал сам - дадена ми е от Бога още преди 13 години и ако не знаеш защо, няма и да узнаеш. :arrow:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
The Wolf
Обратна връзка:

Мнение от The Wolf »

И ти не знаеш кой съм, ама бая смело говориш :D А може и да те познавам и да съм сред приятелите ти във фейса :) Проверявай си инфото, пак казвам - да си неосведомен цар, значи да си обезглавен цар...

На мен не ми трябва да ставам цар, достатъчно ми е, че съм Бог :oops: Само да се не тросна сега за търтея, а от Русе, Велико Търново, Перник и Враца хората сме от царе нагоре, не би трябвало да го изтъкваш във всеки пост, титлата ти я пише под ника, ако не си забелязал :D
Публикувай отговор