Mass Effect 3

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
Danivanov
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
Обратна връзка:

Re:

Мнение от Danivanov »

http://www.youtube.com/watch?v=DHseWNr7iKk
"You will never be as awesome as Shepard."
Да бее... бате Бойко е на път да го изпревари :D

BTW:
Изображение

Изображение
Минотавъра
В момента играе: Mozilla Firefox
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

*изтрито от автора*
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
Аватар
Danivanov
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
Обратна връзка:

Re: Mass Effect 3

Мнение от Danivanov »

*изтрито от автора, защото беше пил преди да постне*
Минотавъра
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

*изтрито от автора*
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...

Аватар
Capo

Мнение от Capo »

По-лош сейв от моя първи Шепърд няма накъде :lol:

Кейси Хъдсън беше казал, че за третата част подготвят нещо подобно на PS3 версията. Ще ти дадат възможност сам да си кажеш как да е протекла историята. Не каза точно как, но няма да е комикс, а нещо интерактивно и "по-хитро".

Друг вариант е да хванеш Gibbed editor и да си направиш какъвто сейв душата ти иска.
Аватар
gambit_12
В момента играе: Мнооооого неща

Мнение от gambit_12 »

Само да ви съобщя, PS3 играчите имат уникален комикс който на кратко им разказва първата част и им позволява да си напправят сами решенията. Това ще бъде интегрирано и в ME3 за всчки платформи и това е за всеки който не е играл 1ва и 2ра част
I reject you reality and substitude my one
Аватар
[BG]QQ

Мнение от [BG]QQ »

gambit_12 написа:Само да ви съобщя, PS3 играчите имат уникален комикс който на кратко им разказва първата част и им позволява да си напправят сами решенията. Това ще бъде интегрирано и в ME3 за всчки платформи и това е за всеки който не е играл 1ва и 2ра част

Еми чудесно,аз и без това не си пзя сейфвете.
Deutschland über alles
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

мен ме е яд, че за mass effect 2 не си пазех сейвовете, обаче сега за mass effect 3 пазя с целия екипаж и целия екип живи :)
Аватар
gambit_12
В момента играе: Мнооооого неща

Мнение от gambit_12 »

Само че интерактивния копмикс ще приеме че не сте пправили нито една от страничните мисии и ппримерно и да искате няма да видите Конрад Вернер в 3ката ако използвате това. Така че по-добре я играйте пак ако не си ги пазите
I reject you reality and substitude my one
Draksis

Мнение от Draksis »

70 паунда за Колекционерската версия. Сериозно?!

150 лева не плащам за една калпава кръпка "N7" и няколко оръжия с променени текстури. GAME са се побъркали. Какво пък и говоря, ЕА ако нямат пръст в това, пък на.

Рико и той горкия щеше да поръчва, обаче това е ненормална цена. Над два пъти и половина от нормалната цена на стандартната версия, ебаси...
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Аватар
Rico

Мнение от Rico »

В случая не са ЕА виновни, а тия от Game са си монополисти и цакат всички. Иначе ако в амазон.ко.юк се появи ще си го поръчам. За сега обаче наистина много пари са си това от където и да се погледне. За съжаление амазон.ком не доставят до бг. Евентуално мислех от амазон.де ама там сигурно всичко ще ми е на немски.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
Draksis

Мнение от Draksis »

А бонусите, които включват, дори не са толкова добри. Хайде, да речем, че N7 Арсенал пакета няма да го включат като отделно DLC и ще е ограничено само за Колекционерската версия. Да речем, че и кучето (оле, това пък каква простотия ще е) няма да е отделно. Но съм абсолютно сигурен, че Alternate Appearance пакета за спътниците, както и DLC-то с допълнителната мисия и персонаж ще бъдат продавани отделно. Така че с какво оставаме? С литограф, с арт книжка и кръпка N7. Че те тези неща не струват и десет паунда, бе, мамка му, няма никакво покритие за абсурдната цена, която искат. ДВА И ПОЛОВИНА ПЪТИ повече от стандартната версия, еби му мамата...

Ще си купиш две нормални версии и меню в МакДоналдс за тия пари, остави се...

Алчни копелдаци. Замислям се дали да не взема да си я поръчам от amazon.com, дори и с доставката ще ми излезе по-евтино.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Аватар
Rico

Мнение от Rico »

Проблема, е че те не я доставят до бг от амазон.ком иначе и аз щях да си я взема от там. Май до Ирландия само доставят.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
Минотавъра
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

Поставя се въпросът: защо не си купите стандартния едишън и не престанете да се вайкате?

Draksis

Мнение от Draksis »

Защото това е Mass Effect 3, и когато в разговор изникне въпросът, искам да казвам, че достойно съм подкрепил студиото.

Имам колекционерската версия на МЕ2 и когато погледна металната си кутийка, ми става по-приятно на душата, и въобще не съжалявам за 40-те паунда, които платих за нея, напротив, смятам ги за инвестиция.

Няма начин, братле. Това е тройката. В крайна сметка ще поръчам от amazon, ако не стане, ще платя 70 паунда. Каквото и да стане, ще се сдобия с колекционерската версия, пък 'ко ще и да трябва да убия някого.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
->Изход<-

Мнение от ->Изход<- »

Ако искаш да подкрепиш някой разработчик просто си купи The Witcher 2 от GoG (ако ще и за втори път). Или която и да е игра на малко или средноголямо студио (Frictional Games имат много по-голяма нужда от тези 70 паунда от EA. Или пък Обсидиън, накрая ще вземат да си намерят свестен издател). Всеки сам решава какво да прави с парите си, обаче на твое място бих търсил другаде за рпг-та..
Тъй че 40 паунда за нормално издание-останалите за гладуващите деца :D
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Draksis

Мнение от Draksis »

The Witcher 2 Premium Edition си я купих още Октомври. На Frictional Games отдавна им купих игрите. На Obsidian ще закупя игра когато я пачнат като хората (визирам New Vegas, KOTOR2 и NWN2 ги имам отдавна, DS3 е глупава).

И не са ЕА тези, които вдигат цената. GAME са просто единствените разпространители на територията на Англия, затова избират да надуят цената до небето и следователно да натъпчат собствените си джобове. Навсякъде другаде (освен в Австралия, естествено) цените и на двете версии се различават с 15%, не със 75.

Да питам ти колко копия от The Witcher 2 закупи, че врякаш?
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
->Изход<-

Мнение от ->Изход<- »

New Vegas не се пачва от обсидиън, а от Bethesda.
И не врякам, ти се оплакваш от цената.
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Draksis

Мнение от Draksis »

Ти не би ли?
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Минотавъра
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

Draksis написа:Защото това е Mass Effect 3, и когато в разговор изникне въпросът, искам да казвам, че достойно съм подкрепил студиото.
Можеш да го подкрепиш и със 70 паунда.

Публикувай отговор