League Of Legends (LOL)

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
Труповоз

Re: League Of Legends (LOL)

Мнение от Труповоз »

Ранен постоянен ганк и печелене на играта преди 30-тата минута бе дебил.
Триндамира се нахранва винаги, но Майстора му е спукана работата, ако се пазиш и го трепеш. 2 пъти го убих днеска и играта му свърши.
А скапания Трин ако имаше един грам мозък щеше да се усетиш, че като му пусне един човек Умората, втори като го стънне, и барона да беше на негова страна като пет нямаше да го спаси.
Постоянен ганк/харас човек в джунглата и пазене. За месец нищо ли не научи? Така им се влиза анално, а не като ми пишеш тъп коментар, питаш за всеки елементарен детайл, дето го има по десетки сайтове в нета и се оплакваш като скапана Цензура. Всички сме минали през EloHell, но не ни виждаш да ревеме като свине с разпорен корем.
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

триндата или по-скоро ултимата му най-лесно се контрира с герой, с когото можеш да nuke-неш набързо - поне с моя опит се сещам за един такъв - LeBlanc. Q->W->ultimat и триндата умира преди да се е усетил да си пусне улта. Другия вариант е да му лепнеш нещо с дълготраен ефект докато ти бяга с улта си - я ignite, я да го напърдиш със Singed или нещо такова. Или с Brand. Това ако бяга. А иначе 1вс1 има доста герои, които го изяждат. Sion, да кажем.

Мастър Хуя е на малко кръв по принцип и може да се nuke-не също.
джумерки
ex1s7
В момента играе: Prime World
Обратна връзка:

Мнение от ex1s7 »

Master Yi и Tryndamere са изкючително нуубски герои, които всеки с грам мозък знае как да им удари контрата - я с exhaust, я със някой стън, или кое да е сс. Най-голямата контра на Trynd е GP - ни му дава да фарми, ни може да му скочи (като те slow-не пускаш втората), ни може да ти избяга. Мастера е още по-лесен - вкараш му малко по голям дмг и няма какво да направи, освен да се опита да избяга.

За FPS-а - изключи сенките, свали ефектите на медиум, махни vertical sync и смени FPS на Benchmark.
Roses are red
violets are blue
if I'm schizophrenic, then I am too
dr_gilotin

Мнение от dr_gilotin »

ex1s7 написа:
dr_gilotin написа:2xD. blade > Boots >HP steal> IE > армор / резист/HP.
Dat build... makes me wanna cry :<

:Oooops:

Нямам загуба с DPS-Wucong, много съм доволен от билда си.

Относно това да те кара да плачеш, нали знаеш че според съперниците и отбора се прави различен билд, та не знам защо предлагате билдове, като те зависят изцяло от дадена игра.

ГъгнПланк е контра на много герои, мразя го, защото спами сами 1 скил и това си е, ретард герой.
ex1s7
Обратна връзка:

Мнение от ex1s7 »

Не може да инста локнеш и да кажеш "Аз ще играя дпс маймуна". Относно build-овете, които предлагам - не съм казвал прави това а след това - онова. Никога не играеш срещу едни и същи герои, трябва да знаеш във всеки един момент кой итем ще те обагодетелсва най-много. Не трябва да влизаш в игра мислейки си "Сега ше напрая ей това", трябва да имаш предварително подготвени опции за всеки път когато се прибереш в базата.

Gangplank може да се контрира по толкова много начини, колкото е броя на героите, които контрира, така че е що годе балансиран (особено сега като махнаха мастерито за крит шанс).
Roses are red
violets are blue
Daath
He who devoures cookies
Обратна връзка:

Мнение от Daath »

Обожавам когато всички започнат "omg this is nub champ" ВСЕКИ герой може да бъде ОП АКО бъде нахранен като свиня. И няма нуубски герои - има такива които можете да играете и такива които не можете.
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
Аватар
Труповоз

Мнение от Труповоз »

Данте, какво стана с опцията, за която се говори вече около 5 страници?
Да си намериш приятели, с които да играеш?
dr_gilotin

Мнение от dr_gilotin »

Insta-lock ?!? Все едно не сме играли :), винаги се разбираме кой какво ще играе е все пак затова играя само с приятели.

Относно листа, ми.. Никой не ме е канил, а и сега бях в сесия и не играех много много :)
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър
В момента играе: Всичко без аниме игри

Мнение от {SuPa-1337-Killa} »

and so it has begun
dante has felt the wrath of lols matchmaking :lol:
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Аватар
Love_Kittens
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2

Мнение от Love_Kittens »

Dante написа:Добре бива, бива да съм нууб, да съм слаб, да съм идиот, но чак толкова не съм.
Десет. Поредни. Загуби.
Spoiler for :
Изображение
Тази игра се ебава с мен. Просто няма абсолютно никакъв начин да не е нарочно. ДЕСЕТ поредни игри играя с някакви извънземни прота, които има над 200-300 победи повече от мен, а от моя отбор са най-големи и безполезни олигофрени. ОПИТВАМ се да правя нещо, а моя Гангпланк, който е 3/12/4 ме псува, че ще ме репортне и ще ме баннат за 3 месеца, защото фармя, а не ходя да бия кулата с него, докато целия противников отбор е жив.

Напускам.
Като искаш да си в тийм с добри, ако си в EU West ме намери да играем от един тийм :lol:
ex1s7
Обратна връзка:

Мнение от ex1s7 »

Абе ти не разбра ли, че сам няма да я бъде? Трябва да си намериш приятели и да цъкаш с тях...
Roses are red
violets are blue
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

скоро :D
джумерки
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

данте, падаш щото не си на Уеста бате :lol: онез руснаци с хакове за кофи играят :!:

edit : влад, тури си некви руни бе, гледам, че си стигнал 20-то ниво :Д
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

аз ти казвам, надигай още 3 лвл-а и се кефи на живота после :lol: с 30лвл е най-фън особено като те пусне ти със 150 победи вс някой с 1к+ :lol: а тва да цъкаш 27лвл без руни още, без коментар ...
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Труповоз

Мнение от Труповоз »

Ееее... поне си клал няколко човека и не навсякъде си фиидър.
Аз съм имам поредица от 16 загуби.
Като мразиш фиидъри, играй Доминиъна. Вие тука в ПЦМ сте гати леджит ДОТА играчите.
П.С. Хамелеоне, кефи ме листа ти. Продължавай все така.
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Е то кат направиш 2-3 поредни загуби от там лесно стават 10... Rage-а пречи яко.
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Гоше, аз съм 20-ти лвл от 2 седмици. Киснем си на Враца и тука играта ми дава оня ерор, дето се оплаках на предишната страница от него, ама никой не ме отрази :cry:
Руни ще слагам, просто трябва да сбера едно 12к сигурно за тях и да не си взимам никакви герои. А аз, бидейки сравнително нов играч, ме влече да пробвам нови герои и да си пръскам парите за тях.
джумерки
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Мерси, Сабака! :D

Ее, разбирам :/ дано го оправиш някакси тоя ерор ебаси; ахах и аз бях така с героите, само да събера малко ИП и веднага исках да ги похарча на нов герой дето дори и може да не играя :Д ама сега като се задомих ( :oops: ) с Акалито и й събирам рунки, взех си BloodMoon скина даже, преди няколко седмици :lol: и общо взето не си и помислям за нови герои :twisted:

бтв, аз вчера влязох за малко из ийста че съм с 2,1к ИП и още хилядарка ще си отворя и там Акалито да разцъкваме заедно, но мн саднах от 7лвл matchmaking-a :lol: -> единия от отбора ни излезе от играта, други 2ма фийдваха сякаш живота им зависи от това и се паднахме срещу 3ма ветерана, които са си направили нови акаунти да пвнат нуубс. :lol: :roll: отказах се от 2ра игра лол
天皇陛下万歳。。!
Аватар
the_presator
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Обратна връзка:

Мнение от the_presator »

Изображение
TheChosen1 написа:даджайците
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

ахахахах мн добро :lol: :lol: :lol:
天皇陛下万歳。。!
Публикувай отговор