Game of Thrones
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Re: Game of Thrones
Толкова е сладкааааааааааа T__________T
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Същият е.High_voltage написа:oh no, another Bran lover...
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- Till.Lindemann
е влюбен си в брандън, пък ми показваш аря
не зацепвам нещо
пък ако се дървите на аря, първо ше ви кажа, че сте мн зле, щот наистина тва е много малко момиченце, и второ, изтървали сте момента, само вижте дебелия вдясно как доволно протрива ръце![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
не зацепвам нещо
пък ако се дървите на аря, първо ше ви кажа, че сте мн зле, щот наистина тва е много малко момиченце, и второ, изтървали сте момента, само вижте дебелия вдясно как доволно протрива ръце
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Защо нямаше комета?!

Не, че е нещо groundbreaking, но е интересно как всеки я разчита по свой начин.
едит: anyway, достоен финал

Не, че е нещо groundbreaking, но е интересно как всеки я разчита по свой начин.
едит: anyway, достоен финал
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Хехе. Не беше зле. Цялата работа с драконите не ме кефи мн мн ама всичко останало - кефеше отвсякъде!
Spoiler for асд:
All summers long the drill to build the machine
To turn men from flesh and blood to steel
From paper soldiers to bodies on the beach
From summer sands to Armageddon's reach
To turn men from flesh and blood to steel
From paper soldiers to bodies on the beach
From summer sands to Armageddon's reach
Наистина не беше зле, макар че очаквах малко по-грандиозен и зрелищен финал на сезона. Финалната сцена лично за мен беше малко неубедителна, а целия епизод разчиташе главно на диалози и прозрения, но всичко това го приемам като "затишие пред буря" и очаквам втория сезон да е още по-епичен и съобразен с общите критики на феновете
Като гледам, феновете на книгата не се опакват много-много за някакви фрапантни промени и пропуски в сериала. Това е сравнително изненадващо в сравнение с предишни фентъзи продукции, базирани на книга, поправете ме, ако греша
Като гледам, феновете на книгата не се опакват много-много за някакви фрапантни промени и пропуски в сериала. Това е сравнително изненадващо в сравнение с предишни фентъзи продукции, базирани на книга, поправете ме, ако греша
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
И сега ще чакаме цяла година до следващия сезон...
НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ, ЧЕ
Spoiler for :
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Веднага един въпрос
:
Spoiler for :
Например?Аз самия мисля, че някои неща в сериала не са обяснени много добре.
Единственото, което ми беше нужно да се ориентирам бяха фамилните дървета, фентъзи картата на света и максимум две-три подсказки от чисто любопитство за някои второстепенни героя от :
Spoiler for :
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Аз май съм бил от малцината идиоти дето половината сериал хабер си нямаха какво става и все пак се кефеха
Честно казано, ако не бях почнал книгата преди седмица (вчера я приключих бтв, жестока е
), все още нямаше да разбирам как изведнъж всичко живо се изнесе от Зимен Хребет и тръгна на война ама то и аз съм си един отплеснат, така че... 
Честно казано, ако не бях почнал книгата преди седмица (вчера я приключих бтв, жестока е
:O
- shub niggurat
- Обратна връзка:
много се чудих и аз на тая сцена, даже ми стана тъпо, че за тия 5 минути можеше нещо по-яко да има ... после тоя прави гимнастика, пъчи се пред огледалото и а-ха да отвори вратата и се ''усети'', че трябва да е прегърбен и да изглежда немощен ?High_voltage написа: - Майстер Пицел + курвата (това беше по-ВТФ и от кура на Ходор. Каква беше целта на монолога, и после на гимнастиката в прозрачния халат? Доста несполучлив comic relief, imho.)
джумерки
Винаги се изумявам колко тъпи хора има по света
Някакъв мушмул отгоре сложил в спойлер , ама плеснал без никакво предупреждение. Мен не ми пречи, винаги отварям темата след епизода, а и съм чел книгата, просто явно за него първия спойлер от този ми пост е много важно да не се види, а втория спойлер даже не го зачита като такъв, а той е основен за първия сезон.
Spoiler for :
Spoiler for :
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Според мен края на епизода беше очеваден и дори не мога да приема за какъв спойлър би се водил след като не е нищо кой знае какво... От както й представяха подаръците ми беше ясна работата. 
п.п. А кралицата с цялата си рода ли се ебе, егати...
За Пицел очаквах хората дето са чели книгата да схванат по-добре сцената. о.О Правеше се на изкуфял, а всъщност изобщо не беше толкова стар и немощен, за малко да забрави "маската" си преди да излезе.
п.п. А кралицата с цялата си рода ли се ебе, егати...
За Пицел очаквах хората дето са чели книгата да схванат по-добре сцената. о.О Правеше се на изкуфял, а всъщност изобщо не беше толкова стар и немощен, за малко да забрави "маската" си преди да излезе.
天皇陛下万歳。。!
- R@Z0R
- В момента играе: квото тръгва на лаптопа
- Обратна връзка:
Значи, не съм гледал епизода(аз чинно си го чакам по НВОHigh_voltage написа: - Кейтлин срещу Джейми (ебаси и садизма прояви Кейтлин тук. Доста непристойно за характера й...)
Spoiler for :
Чакам си епик финалните сцени!
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Spoiler for Най-големият спойл в епизода, НЕ ПОГЛЕЖДАЙ, АКО НЕ СИ ЧЕЛ 6 КНИГИ И НЕ СИ ГОВОРИЛ С МАРТИН ЗА ТОВА:
天皇陛下万歳。。!
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- Обратна връзка:
Само с брат си, но тъй като го няма и търси the next best thing.The Chameleon написа: п.п. А кралицата с цялата си рода ли се ебе, егати...![]()
Sean Bean on What’s Next for Game of Thrones
http://nymag.com/daily/entertainment/20 ... or_ga.html
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
- R@Z0R
- В момента играе: квото тръгва на лаптопа
- Обратна връзка:
Аз не харесвам нея и Санса само защото Кутрето ми е най-любимия герой за всички времена.
All who oppose Littlefinger shall pay!
Общо взето, всеки, който се е отнесъл/се отнася/ще се отнесе не както трябва с Петир си заслужава хейта ми. Това включва и Нед Старк, да.
All who oppose Littlefinger shall pay!
Общо взето, всеки, който се е отнесъл/се отнася/ще се отнесе
Spoiler for :
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- Обратна връзка:
R@Z0R написа:Аз не харесвам нея и Санса само защото Кутрето ми е най-любимия герой за всички времена.![]()
All who oppose Littlefinger shall pay!![]()
Общо взето, всеки, който се е отнесъл/се отнася/ще се отнесене както трябва с Петир си заслужава хейта ми. Това включва и Нед Старк, да.Spoiler for :
Spoiler for :
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Ако някой иска саундтрака OST-Ramin Djawadi -29-Tracks
Очаквам Денерис да стане доста зла кучка
PS: Да питам, ако почна първата книга няма вариант да се наспойля за втория сезон?
Очаквам Денерис да стане доста зла кучка
PS: Да питам, ако почна първата книга няма вариант да се наспойля за втория сезон?

--Gort!Klaatu barada nikto!--