Най-вероятно Mars Attack.Сунай написа:бла бла бла
Не ми се коментира другото.
Най-вероятно Mars Attack.Сунай написа:бла бла бла
Абсолютно...но това "музиката ги убива" ми припомни една obscure канадска комедийка, в която пародираха темите "мъже в черно" и "извънземна конспирация". Извънземните агенти се превръщаха в пуканки под звучите на акордеонНай-вероятно Mars Attack.
Това много ли е готино, щото от трейлъра бях останал с впечатлението, че е по-скоро романтичен филм, отколкото някво яко мистъриBrick Top написа:

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Виж сега, филмът не е нещо невероятно, но всеки може да открие нещо, което да го впечатли/накара да се замисли. Доста приятно съм изненадан от филма. Концепцията е интересна и добре издържана. Единствената ми забележка е, че можеше да го направят малко "по-дълбок", но тук вече не знам каква е била целта на продуцентите. В никакъв случай не е загуба на време, а Деймън е блестящ както винаги.Джунейд написа:Това много ли е готино, щото от трейлъра бях останал с впечатлението, че е по-скоро романтичен филм, отколкото някво яко мистъриBrick Top написа:
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Тъп е, това е първия филм, който не издържах до края...The Chameleon написа:
Смислен е последното, което е този филм, но мамка му попиках се да се хиля![]()
п.п. може и автобусната жега да ми е причинила промяна в чувството за хумор, не знам![]()

Интересно. Май филмът,който съм гледал с Броуди е някакъв remake http://zamunda.net/details.php?id=265888&hit=1EcTeTa написа:Das Experiment : http://www.zamunda.net/details.php?id=130919&hit=1